Zobacz pełną wersję : triceps
HEJ ma pytanko jak wyrównać tricepsy??? tzn lewy mam ładnie rozbudowany natomiast pray jak by stał w miejscu:((( pozdro
Trzeba ćwiczyć głównie sztangielkami/hantlami.Tylko bez dokładania więcej serii czy ciężaru na jedną stronę ,bo to nie jest dobra droga(tak na wszelki wypadek ;)
tylko jakie cwiczenia bo masuje ??? aha jesczez jedno jak zlikwidwac boczki tzn tłuszczyk z dolnych partii pleców???
Na boczki najlepsza jest redukcja.
poręcze
nie jest tak łatwo spalić tłuszczyk miejscowo ( aeroby+dieta)
tylko ze ja robie mase i redukcja odpada :(
rób francuza jednorącz i wyżuc narazie wyciskanie w wąskim uchwycie jak je masz,
a jesli masujesz to musisz poczekac do konca cyklu i potem reukcje zrobic inaczej nigdy nie dojdziesz do celu,jeszcze jednym dobrym wyjsciem jest cwiczenie mięśni skosnych brzucha z dużo liczba powtórzeń,niby to nie aeroby ale delikatnie ci talie wyszczuplą.ogólnie trenuj brzuch nawet 3razy na tydz a sam zobaczysz efekty.
pozdro
ja bym proponowal zmienic reke podczas domowych "cwiczen" solo. :twisted:
ogólnie robie 3x brzuch a skasne lepsiej na urzadzeniu czy wziaść na barki sztange i robic obroty????? pozdro
nigdy nie akceptowałem urządzen miom zdaniem to tylko takie "upiększacze siłowni" no oprocz wyciagu czy dwugłowych lezac.rób skłony siedzac ze sztanga na karku mozesz tez robic brzuszki ze skrętem tułowia,skłony tułowia z hantlą wzdłuż nogi,dobrze tez oracują skośne podczas przenoszenia hantli(klatka),jest wiele mozliwosci musisz tylko wybrac tą odpowiednią dla ciebie
pozdro
sorki za off top, MICEK, to twoje foto w avatarze masz??
bo dobrze to wyglada.
gratuluje.