Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : koniec cyklu i co dalej?

Minias
24-06-09, 10:25
Witam,
Wlasnie skonczylem cykl na monie i jablku plus dodatki. I zastanawiam sie nad jakims zestawem na podtrzymanie i dalej na masowanie. Potrzebuje zrobic 7 tyg przerwe i jakis zestaw na ten czas. Mozecie cos doradzic?

Fehu
24-06-09, 10:47
możesz na podtrzymanie dać BCAA ;D o smiało możesz dać AAKG bedzie pompa ;D

maly25
24-06-09, 11:04
a ja polecam aminokwasy plus tribusteron i jakies witaminki

Fehu
24-06-09, 11:28
a ja polecam aminokwasy plus tribusteron i jakies witaminki
A BCAA to co?
ja jakoś nie mam przekonania do tych tribulusów a witaminki to nie tylko po cyklu ;D ogólnie ja miedzy cyklami za wiele bym w siebie nie pakował

dominator875
24-06-09, 11:59
tribulus dziala ale nie porzy normalnej dawce;bralem Olimpa 90 4 caps. dziennie i dawalo rade.
ps.mozna dlugo ruch...

Minias
24-06-09, 20:02
a co dokładnie są te tribulusy i jak działają? AAKG tylko daje uczucie pompy czy coś jeszcze? I znalazłem u siebie całą paczke tauryny ktrą dorzuce do zestawu. Więc kupie cos takiego: BCAA, Beta Alanin (tego tez nie znam), AAKG, tauryna, cos jeszcze do tego?. Dieta jest, trening zawsze ostry na maksa :)

KowalX
24-06-09, 20:09
Tribulus w założeniach podnosi to testosteron ,dobre efekty ponoć z aakg.

Chcesz podtrzymać masę i siłę aakg będzie idealne.Natlenia mięśnie i zwiększa zdolność do przenoszenia tlenu ,a co za tym idzie więcej substancji odżywczych w jednym czasie.Jeśli kulejesz z dietą dorzuć białko.

MolderDist
24-06-09, 21:16
Po cyklu można brać caly czas to samo tylko oprócz kreatyny i bez niej będą spełniały tą samą rola co w czasie cyklu.

Kurcze co wy o tej beta-alanine z Activlaba piszecie, bo ja jestem raczej na bieżąco ze wszystkimi nowościami na polskim rynku ale o tym nie słyszałem, a bet-alanina to dla mnie bardzo dobra sprawa :-D

Tym bardziej sie ciesze, bo jak Activlab to jakoś dobra i wiadomo, że cena również będzie z niższych.

Minias
24-06-09, 22:28
nie moge nigdzie znaleźć beta-alanine z ActivLaba jedynie jaki znalazłem to Ultimate beta alanine 100kaps/750mg
Nigdy nie brałem wcześniej Ultimate... Jakby ktoś miał linka do ActivLaba to bym poprosił. Co do tego Tribulusa to
też bym go dorzucił do zestawu, tylko nie wiem jakies firmy wybrać. Moze ktoś coś polecić? Z góry dzięki.

KowalX
24-06-09, 22:56
No niby zwiększa wytrzymałość.Też mam ochotę przetestować ,bo na razie tylko jako dodatek do stack'a widziałem.

MolderDist
25-06-09, 00:11
ALe skąd wiesz o tej beta-alanine, ze już ją wymieniasz?

Do sprzedaży nie została jeszcze dana to wiem na 100%

interesuje mnie skad wiesz? ;>

beta-alanina solo Z POLSKICH firm jeszcze nie ma, jednak z zagranicznych jest dostępna

MolderDist
25-06-09, 00:13
Minias - ok napaliłeś się to Ci poradze.

Chcesz zajebistego boostera teścia?

Kup novadex XT z Gaspariego i bierz tak jak na etykiecie!

Uwierz mi, że będziesz zadowlony.

Były badania jak to cholerstwo podnosi testosteron! Pisze cholerstwo bo mi to już podchodzi pod PH, więc jak chcesz.

Tribulusów raczej nie odczujesz, jezeli masz mniej niż jakieś 25 lat.

KowalX
25-06-09, 00:21
beta alanina - polskiej też nie spotkałem ciekawe kto pierwszy wprowadzi

Minias
25-06-09, 00:49
mam juz 25 wiec nie wiem czy brac czy nie,zastanowie się. Moze mi ktoś wyjaśnić jaka jest różnica w działaniu na osoby w różnym wieku? :). Co do tego beta alanina to moze polecić jakąś inną firme? Bo mam ochote to przetestowac.

MolderDist
25-06-09, 00:53
Skoro już 2 osoba tutaj pisze, ze Activlab wypuszcza beta-alanine to poczekaj chwile i kupisz.

KowalX
25-06-09, 01:04
@Minias

z polecaniem firmy będzie trudno ,bo raczej mało kto ją stosował na razie solo.
Activlab ma dobre i tanie więc można czekać.

tu masz jakąś:
http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/products_id/2741

slim shady
25-06-09, 01:12
słyszałem że ta jest dobra http://www.paker.co.uk/produkt-primaforce_beta_alanine_500g,843.html

brałem BA w stacku i można odczuć jej działanie

Minias
25-06-09, 10:18
spoko więc może poczekam na tą z activLaba tylko niechciałbym czekać na nią w nieskończoność :P a jak nie to wezme tą ultimate. Zaciekawiło mnie te tribulus z tym wiekiem powyżej 25 roku życia, może mi ktoś to wyjaśnić dlaczego tak jest?

metadon
25-06-09, 11:12
Bo poniżej 25 roku życia organizm produkuje wystarczającą ilość własnego teścia(a nawet więcej) i nie trzeba brać tribulusa, zresztą i tak pewnie nie poczuje sie różnicy...
chociaz dla mnie tribu to lipa...mialem tribuactiv b6 z activlaba(z magnezem i b6) i nie poczulem absolutnie nic(a bralem nawet po 10-12tabsów)

KowalX
25-06-09, 12:56
bierz to aakg jest sprawdzone ,bcaa też dobre jak i białko jeśli masz braki.

Minias
03-07-09, 19:28
witam ponownie,
tym razem mam prośbe o rozpisanie tych supli a mianowicie,
-bcaa activlab extra 500g
-aakg trec 240 kaps/820mg
-beta alanine 100 kaps/750mg

I jeszcze mam takie pytanie czy słyszał ktoś o tym http://www.ultimatefatburner.com/isatori-mxls7.html Kumpel brał przy robieniu masy, ale był troche zalany na brzuchu i mówil że go dobrze wyrzeźbiło i przyszło mu troche czystej masy mięśniowej. Moje pytanie brzmi czy można brać jakieś splacze przy robieniu masy czy to mija się z celem? Z góry dzięki za odp