Zobacz pełną wersję : Gainer+kreatyna+glutamina
W najblizszym czasie zamierzam kupic powyzszy zestaw, wiec prosze o doradzenie czy bedzie to dobre pollaczenie i jakiej firmy produkty wybrac zyby byl najlepszy efekt. dodam ze mam dobra diete:)
pozdRRo.
Hmm napisz jaki masz staż ,wiek , wzrost i jaki jest cel ?Aha i czy braleś wczesniej już jakieś odżywki ? A co do diety to tez mozesz napisać . Pzdr
wiek 16lat, 178cm, 60kg wagi. Chce przybrac masy miesniowej w szybkim czasie:) staz 2miesiace 4razy w tygodniu.
Nom to tak jak napisał "arus22" BCAA Xtra kup sobie na pewno sam biore bo nie ma sensu kupować oddzielnie gluty i bcaa jak tutaj masz to w dobrej cenie. a co do monohydratu to polecam tez uninersala creatine monohydrate,albo treca 200 mesh a gainerki tak jak wyżej albo mozesz tez pomyslec nad Trec Mass XXL. Pzdr
gainer , nie mniej niz 2kg :P no chyba ze masz naprawde dobra diete. Ale radze kupic 5-6 kg, bo sadzac po stazu mimo dobrej dietki trudno ci bedzie ja trzymac na poczatku :)
jestem juz po jednym gainerze 3kg i duzej roznicy nie widze:)
dzieki za odp do zamkniecia chyba:D
aha i moglby mi ktos jeszcze powiedziec jak laczyc te suple?
bo nie za bardzo sie orietuje:).
Hmm kreatyne rano na czczo 30 min przed śniadaniem (5g) i po treningu (5g) a w dni bez treningu tez rano na czczo i w polowie dnia . BCAA Xtra 10 g przed treningiem i po treningu tez 10 g razem z kreatyna. a w dni bez treningu tylko 10 g w polowie dnia. aA co do gainerka to pij sobie 2 razy dziennie pierwsza porcje do poludnia a druga popoludniu (tylko nie pij na noc bo zalejszesz sie tluszczykiem. Pzdr
MolderDist
24-06-09, 21:13
Kreatyne weź która tańsza i bardziej rozdrobniona.
Gainer napewno po treningu jest idealne (to odpowiedź dla tych co się pytali po co, gdy dieta jest ok) ;-) polecam GainBody Machine Man z Activlaba - smak orzech włoski koniecznie
Glutaminy solo nie warto, nie odczujesz.
Najlepsza opcja to Bcaa Xtra - masz bcaa i glutamine "za darmo"