Zobacz pełną wersję : Deka "ip" + Winstrol "ip
Witam przygotowuje kuracje z deki i winstrolu 20ml deki i 10ml winstrolu od połowy kuracji. Chciałbym o pomoc w dobraniu koksu i jak sie to ma do DD popędu chciałbym unkinoć kuracji z dołaczaniem testosteronu z powodu skutków ubocznych czy testosteron jest konieczny np.proponiat waże 90 kg interesuje mnie nabranie czystej masy. Czytałem że brak tecia przy dece może poważnie osłabić mój popęd może poprostu dołączyć do tego jakieś 200mg teścia tygodniowo i clomid na koniec. No i dużo białka .A może sam clomid poradzi sobie z spadkiem popędu jak to wyglada prosze o porady!!!
fallenursus
23-06-09, 20:04
Witam przygotowuje kuracje z deki i winstrolu 20ml deki i 10ml winstrolu od połowy kuracji. Chciałbym o pomoc w dobraniu koksu i jak sie to ma do DD popędu chciałbym unkinoć kuracji z dołaczaniem testosteronu z powodu skutków ubocznych czy testosteron jest konieczny np.proponiat waże 90 kg interesuje mnie nabranie czystej masy. Czytałem że brak tecia przy dece może poważnie osłabić mój popęd może poprostu dołączyć do tego jakieś 200mg teścia tygodniowo i clomid na koniec. No i dużo białka .A może sam clomid poradzi sobie z spadkiem popędu jak to wyglada prosze o porady!!!
a coz to za brednie i herezje ?:)
a jakie to skutki uboczne po tesciu? skad wiesz ze nie masz decka dick popedu? ladowales juz solo deke?
jak to sobie rozpisales, pokaz no!
o ile sie nie myle tu jakas ankieta jest i sie ja wypelnia:evil:
a po pierwsze to dlugoesterowa deka prop tam cos widze? to tez mi sie nie podoba.
rozpisz co wymysliles to naprawimy.
p.s nie masz dojscia do innych srodkow jak IP?
deka
200 mg
400 mg
400 mg
400 mg
400 mg
200 mg
wino
po 2 lub 3 x razy na tydz od połowy kuracji
clomid wiadomo na koniec tylko ile tabletek tak
Tylko mam dylemat do tego teścia ale tylko proponiat ewentualnie
Kiedyś brałem samą deke troszke było problemów z dd ogólnie miałem 3 lata przerwy i chce zacząc deka mi fajnie siadła kiedyś
fallenursus
23-06-09, 20:23
ok ,zalozmy ze deka zadziala tak jak kazda dlugo esterowa deka- od 5tego tygodnia to co ty na niej chesz umiesnic jesli bijesz ja tylko 6 tygodni.
po drugie jak juz bijemy cos, to dawka stala, tymbardziej deke,ktora zabiera sie do budowania masy jak pies do jeza,no ale jak juz zacznie budowac-robi to dosc dobrze. Nadal nie powiezdiales jakie sajdy miales na tesciu, wiec mniewam ze nie brales tescia. przeciez to wkoncu hormon co produkujemy naturalnie, moze wnioskujesz ze nie musisz brac:) miales problemy po dece, bo ona zatrzymuje produkcje tescia i to bardzo dobrze robi.Wiec jesli nawet podasz chociaz 200mg tescia na tydzien,MOZE, dd nie wystapic.
jesli tak bardzo chesz te deczke pyknac, dokup wiecej. Dokup tez jakies dlugo esterowy test.
weeks 1-12 test e lub c@400
weeks 1-10 deka@300
weeks 10-14 wino@50 eod
dokup flakon HCG i clomid.
a jesli jestes otwarty na opcje to zrob sobie tak
weeks 1-6 test prop@75 eod
weeks 1-6 wino@50 eod
na odblok clom styknie.
mysle ze druga opcja jest bardziej zdrowsza i lepiej by cie wyrwala z butow.A najwazniejsze to ze nie przemeczysz az tak bardzo osi HPTA
p.s podaj wage i wiek bo moga sie zmienic dawki. to takie bardziej ogolnie..
Wiesz co brałem koks 3 lata temu deke i troszke teścia prolongatum
potem boldona i proponicum
A teraz nie wiem co zażucić powiem tak może intesuje mnie koks o najmniejszych skutkach ubocznych
Deka
Boldon
Winstrol
ew. proponiat
Co bys z tego zrobił
-może deke zastąpic boldonem
-a co do winstrolu może wogóle odrzucić bo kiedys brałem to tylko dupa mnie bolała po strzałach
-deke mam dojścia z ip,atomic lab,british dragon
-boldon z ip
Może darować ten winstrol i skupić sie na dece i proponiat
fallenursus
23-06-09, 20:47
Wiesz co brałem koks 3 lata temu deke i troszke teścia prolongatum
potem boldona i proponicum
A teraz nie wiem co zażucić powiem tak może intesuje mnie koks o najmniejszych skutkach ubocznych
Deka
Boldon
Winstrol
ew. proponiat
Co bys z tego zrobił
-może deke zastąpic boldonem
-a co do winstrolu może wogóle odrzucić bo kiedys brałem to tylko dupa mnie bolała po strzałach
-deke mam dojścia z ip,atomic lab,british dragon
-boldon z ip
Może darować ten winstrol i skupić sie na dece i proponiat
nie warto mieszac krotko i dlugo esterowych razem deka/prop- nie
jesli chesz deke i propa wtedy deka krotkoesterowa NPP i prop. Obydwa zazynaja szybciej dzialac, i nie trzeba brac ich dlugo na zadowalajace efekty.
Bold- zajebisty srodek-ale tez dlugo mu zajmuje na rozruch przyrostow, masa po nim bardzo dobrej jakosci. Po winsku cie bolalo bo waliles caly czas w to samo miejsce i szybko opruzniales strzykawe pewno :) Dlaczego uwazasz ze entat ma duze skutki uboczne? po takim dlugim odjezdzie co miales , to spokojnie mozna 10 tygodni same prolongatum wasze pykac. najwyzej na start cos schrupac do tego z 30mg metki dziennie na 4-5 tygodni i bedzie tez dobrze.Woda w cyklach wsumie jest dosc przydatna bo chroni ci stawy jak wyrywasz cos ciezszego, a na koniec i tak opada. ludzie lubia zapominac ze test jest, byl i zawsze bedzie jednym z najlepszych srodkow :)
Do deki krótko estrowej nie mam dojścia
A jak sie ma boldon do deki jesli chodzi o androgenność
osobiście wybrałbyś deke czy boldon
to np. co powiesz na to
boldon
proponiat
wino
a jezeli chodzi o wino jest wogóle sens jak wino się zachowuje bije głównie na siłe czy na mase
Dobra opcja tylko ze Bolda lecisz dluzej bo sie rozkreca dluuugo... i duzo bys musial go miec... i najlepiej jakis weterynaryjny jak masz dostep,a co do wina bardziej na sile ale w polaczeniu zrobi ladny miesien waaaarto dodac...
fallenursus
23-06-09, 21:15
szczerze moge ci powiedziec ze nie rusze juz chyba dlugoesterowych sokow. Meczy mnie bardzo koncowa faza takiego cykla.Bold jest o wiele mniej estrogenny od deki,ale tez zajmuje dlugo czasu zeby widziec po nim przyrosty. Optymalne cykle z boldem sa po 14-16 tygodni z tego co ja wiem i dawki bolda od 400mg na tydzien w gore, wtedy widac duze skoki dobrej jakosciowo masy. MIalem zamiar brac ,ale cenowo to nie szlo mi na reke wcale.osobiscie wybralbym eq jesli bym sie zdecydowal na dlugi cykl. Deka dosc dobrze potrafi przymknac i bez dodawania hcg do cyklu nie pchalbym sie w to osobiscie. Wogole dluzsze cykle bez hcg gdzie w sumie to kosztuje grosze w porownaniu do sokow, jak dla mnie sa bezsensem. teraz jest jeden problem- hcg dosc slabo dostepne u nas, jak i uwas podobno rowniez.
jesli dobry jaosciowo winstrol to bolesne to nie bedzie, zmieniac miejsca gdzie bijesz i powoli wciskac. ktos mowil 1 min na 1 cc soku. bardzo dobrze mowil :)
jesli dluzszy cykl na propie to juz potem trzeba zwiekszyc dawke i to tez nie ma sensu.
mysle ze 6 do 8 tygodni na przyrosty na propie + wino w zupelnosci dla takich normalnych zjadaczy chleba jak my styka.nie ukrywajmy sie, nikt z nas tu nie stanie na olimpi i tak :)
opcja prop/bold odpada. juz mowilem wyzej dlaczego:)
fallenursus
23-06-09, 21:22
ale poczekaj az przyjdzie IG lub Vold i nakrzyczy na mnie i Ci moze cos innego uloza:smile:
a moze i nie nakrzycza....
To kicha z tą deka chyba zrezygnuje a po drugie boldon nie blokuje tak jak deka chyba co??
Czyli zostało nam tak
Winstrol
I jakiś teść kusi mnie ten proponiat ale rozważe prolongatum
no i ewentualnie boldon a po boldonie nie trzeba zastosować hcg wystarczy clomid prawda
No i co do tego wina pujdzie na nim masa czy nie bardzo
fallenursus
23-06-09, 21:45
kolego, tesc Cie przymknie, oczywiscie ze nie tak jak cos z grupy 19-nor jak deka czy tren, ale podawanie hcg jest naprawde zalezne od dlugosci cyklu.
Boldek polecalbym brac z tesciem, a ze to bedzie napewno 12 tygodni takie cos, wiec na koniec kilka strzalow hcg pomoze ci zachowac prawie wszystko. Poto podajemy zeby jak najszybciej wystartowac naturalna produkcje tescia. Im szybciej start jajek- tym wieksze szanse na poprawny i szybki powrot do rownego poziomu hormonow, i tym mniej stracisz masy nabytej na cyklu.Wiec jesli komus zalezy na tym, hcg jest bardzo dobra opcja.oczywiscie po hcg podajemy cloma.
wino na koniec cykla powoduje ubicie miesa i jako jeden z dwuch znanych mi sokow(rowniez proviron) poteguje dzialanie testu.niestety nie opisze ci tego mechanizmu dzialania po polsku bo muj zasob slow sie konczy na poziomie 7dmej gimnazjum :)
no ja myślałem na początek o 10 ml boldona po 300mg na tydz
jakies 6 tyg z połaczeniem jakiegos teścia zakończyć to clomidem nie oczekuje kolosalnych efektów chce tylko nabrać troszke lepszych kształtów z dawbych czasów więc hcg chyba nie bedzie konieczne
do boldka i teścia domieszać pare dobrych odzywek białkowych jakieś aminki i masa wpadnie
fallenursus
23-06-09, 21:57
to wal, opisz relacje, i wkoncu zobacze co sie dzieje na 6scio tygiodniowym cyklu z bolda i tescia, ale Ci mowie odrazu ze przyrosty beda na tesciu a nie na boldzie....za krutko jak na bolda. i jesli to entat tescia chesz bic, to tez za krutko.strata sokow.
w 6 tygodni to ladnych ksztaltow nabierzesz na samym propie i mozna dodac wino w tym samym czasie.
nie kombinuj.
czyli proponujesz
winko 2x
proponiat 2x
Czy na tych dwóch zrobie jakąs mase
ewntualnie jakbym dołozył boldona to 20ml
no i jakies bialko i aminki
clomid i to wszystko sam juz nie wiem
fallenursus
23-06-09, 22:05
czyli proponujesz
winko 2x
proponiat 2x
Czy na tych dwóch zrobie jakąs mase
OCZYWISCIE--->ZALEZY OD JAKOSCI MICHY
ewntualnie jakbym dołozył boldona to 20ml-----NIE
no i jakies bialko i aminki AMINKI SOBIE ZOSTAW NA PO CYKLU
clomid i to wszystko sam juz nie wiem
znikam do domu :)
Nie czytałem wszystkiego, ale ogólnie powiem że do decy testo, jak tak strasznie nie chcesz testo to tak jak pisałeś bold sam , ale osobiście nie polecam.
Jeśli boisz się skutków ubocznych testo to sama deca narobi więcej kłopotów niż z testo, zawsze możesz zapodać minimalne dawki testo i po kłopocie.
ewentualnie enan/cypio w ostatecznosci oma a do tego NPP , a na koniec winko , bardzo fajny cykl i nie wiem dlaczego krazy opinja ze NPP nie warto mieszac z długimi estrami moim zdaniem to połaczenie daje bardzo dobra masówke i wiem to z własnego doswiadczenia i widze po kolegach
boldka mozna solo leciec, ale musialbys go dac na 12-14 tyg zeby fajny efekt byl + do tego wins w 2 mikrocyklach,