Zobacz pełną wersję : licze na wasze doswiadczenie
mam pytanie otoz jesli mi srodki pieniezne pomoga to chcialbym zrobic sobie cykl ale dopiero we wrzesniu
wolalbym ,zeby to byl specyfik po treningowy gdyz na pewno kupuje xploda bo juz go bralem i na pewno teraz tez wezme tylko nie wiem z czym polaczyc na po trening jakies sugestie ? opinie?
lovelas storm odpada :P:P za duzo sie nasluchalem na silce ,ze gowno :P
<lol2> dobra bez takich licze na cos mocniejszego
slim shady
23-06-09, 16:20
Cell Mass, Clout, Storm
Chyba wybrałbym na Twoim miejscu Storma, 6 form kreatyn
ps. ZMień siłownie ;)
xplode ma w sobie jablczan w malej dawce ale ma
na poczatku wlasnie myslalem nad takim polaczeniem xplode przed treningiem a storm po
i bym go bral tylko po treningu jak myslicie?
czy cos zamiast storma?
tez czytalem o horsepower ale to tez jest booster wiec torche bez sensu go laczyc z xplodem
jesli juz mi nic nie przyjdzie do glowy to kupie mono uniwersala albo vitala i huj ale wolalbym cos mocniejszego
a nitro to tez bardziej przedtreningowy ? :(
sory ale nie zdazylem edytowac 3 raz :P
a size On jak tam go cenicie?
fallenursus
23-06-09, 17:03
skoro tak lubisz noxplode'a to kup sobie Cell Mass'a.Wiedz jednak ze sa lepsze,tansze produkty takie jak Green Mag lub te wymienione wyzej.
takie jak Green Mag lub te wymienione wyzej.
Fallenursus o tym mówisz?
http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/products_id/2457/products_name/controlled-labs-green-magnitude-835g-80-porcji.html
fallenursus
23-06-09, 17:10
YEah,o tym. na 80 dni styka. Porownywalne do Storma, ale w smaku raczej lepsze :)
Kurde, jak będę robił cykl kreatynowy to pomyślę o "skosztowaniu" tego produktu.
tylko ze przeczytalem caly internet i niestety ale w PL Green Mag ciężko dostać ;<
nie no xplode jest pewny bo jestem do neigo przekonany tylko do potreningowego nie jestem :P
teraz tak mysle nad tym size on <mysli>
fallenursus
23-06-09, 17:21
nie mysl nad sajzonem bo Cie glowa rozboli. NIeoplacalny jest zupelnie.Wydajnosc/cena beznadziejna.nie wiem jakie macie ceny tych srodkow, ale za 80 sztormow czy grin magow, place mniej niz za puche sajzona a ma o wiele mniej chyba o polowe nawet, nie pamietam juz
no to jaki byz cykl na moim miejscu zrobil najlepiej zeby to byl booster i stak
fallenursus
23-06-09, 18:45
najlepiej na mnie zadzialal schock/storm. # puchy szoka juz zjadlem i jakos nie moglem sie ''przyzwyczaic'' do tego, gdzie przy no xplode juz po paru dniach musialem brac po 3 miarki zeby cos poczuc. w niedziele zazucilem po praz pierwszsy white flood'a+50mg efy. przyznam ze nie bylem zadowolony z efektow wogole. Dzisiaj o 4tej rano wziolem white flood'a dodalem miarke green magnitude'a zmieszalem razem-smak bardzo dobry wyszedl. Przy drugim secie na bary bylem bardzo pobudzony i wesoly:) Nawet nie wiem kiedy rpzestalo dzialac, gdzie po no xplode zawsze mialem ''twarde zejscie''-0 energi.
obydwa staki dzialaja podobnie i starczaja na tyle samo czasu i rowniez cenowo stoja na tej samej polce.
GM b. fajny staczek. Ogolnie kolorki od controlled labs sa bardzo niedoceniane ale slabo u nas z dostepnoscia tego.
Co do przedtreningowych nano vapor i no xplode ktore sa wlasnie uwazane za przereklamowane mi bardzo podchodza tyle ze jak mowisz zjazdy sa i u mnie takie jak po efce jak nie gorsze.
A gdzies tam cos o nitrobolonach napisales.
energized jest fajny przedtreningowo , a 2 to standardowy stack kretynowy
dajcie gdzies linka do GM ale poskich stronach, na allegr nie ma; (
<lol2> dobra bez takich licze na cos mocniejszego
sizeON :D
http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/products_id/1140853871
jak poszukasz wyrwiesz za 150zł ;)
fallenursus
23-06-09, 20:35
sizeON :D
http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/products_id/1140853871
pusher :twisted:
fallenursus
23-06-09, 20:37
Green Mag:D
http://suple.net/green-magnitude-835gr-p-1141.html
fixed :evil:
:P
Green Magnitude :twisted:
miał być potreningowy ;)
fallenursus
23-06-09, 20:51
no po, przed to kolega sie truje cukrem..err. no xplodem :)
Green Magnitude przed
sizeON po
:twisted:
http://www.fitnessauthority-sklep.pl/Controlled-Labs-Green-MAGnitude-835-g.html
osobiscie pierwsze slysze o tym GM, mało tej kreatyny chyba w tyym, cykl normalnie mozna na tym jebnac? jako 3ci? i oplaca sie? 160zł dawac?
osobiscie pierwsze slysze o tym GM, mało tej kreatyny chyba w tyym, cykl normalnie mozna na tym jebnac? jako 3ci? i oplaca sie? 160zł dawac?
Green Magnitude jeden z najlepszych :) dałem link za 149 ;)
GM ma 5g krety w porcji x 80
ogolnie ladowalbym 2 porcje dziennie ale to i tak styka nam na cyklik ladny
no własnie dzieki za link. patrzyłem tylko nic o nim nie wiem, troche czytałem a mam ta ze zanim cos kupie to musze o tym sporo wiedziec. myslalem we wrzesniu na 3ci cykl nitrobolo2 z xplode ale nie wiem, green M jak taki dobre to na przyszle cykle moze?
no własnie dzieki za link. patrzyłem tylko nic o nim nie wiem, troche czytałem a mam ta ze zanim cos kupie to musze o tym sporo wiedziec. myslalem we wrzesniu na 3ci cykl nitrobolo2 z xplode ale nie wiem, green M jak taki dobre to na przyszle cykle moze?
co do nitrobolon 2 bierz opakowania 700g lub 350g tych 1100g lub 550g nie polecam ;)
połącz green z sizeON :)
czemu nie polecasz? mialem kupowac tą promocyjna 550g tylko tam jest 350g+200g chyba. a co to za roznica? na cyklona starczy mi te 550g?
green i sizeON, to ladnie mnie szarpnie finansowo a tez na 3ci cykl chyba za mocne. pozniej co bede bral ? ;)
ej kowalix a jak oplaca sie kupic tego size on?
a xploda i tak kupie nawet jesli mowisz mi ze gowno to ja wiem z wlasnego doswiadczenia ze mnie wyjebalo i wole brac cos sprawdzonego :P:P
te promo opakowania roznia sie tylko tym ze dosypali odpowiednio duzo cukru.
Pozniej zrozumiesz ze mono i tak jest najlepsze i bedziesz je bral:D
czemu nie polecasz? mialem kupowac tą promocyjna 550g tylko tam jest 350g+200g chyba. a co to za roznica? na cyklona starczy mi te 550g?
green i sizeON, to ladnie mnie szarpnie finansowo a tez na 3ci cykl chyba za mocne. pozniej co bede bral ? ;)
bierz nie marudź
a co później słabiej kopnie - odczekasz 2miech po krecie i to samo gwarantuję ;)
nitro promocyjne ma dosypany jakiś zapychacz(te dodatkowe g)widać po składzie:
w 30g proszku(wersja z lewej normalna z prawej promocyjna)
Pump Creatine Matrix - 8000 mg. 5000 mg:
Jabłczan Kreatyny (TriCreatine Malate),
Ester Kreatyny HCL (Creatine Ethyl Ester HCL)
Nitrix Oxide Amplifier Matrix - 7000mg. 4450 mg:
Alfa Ketoglutaran Argininy (Arginine Alfa Keto-Glutarate)
Jabłczan Argininy (Diarginine Malate),
Jabłczan Cytruliny (Citruline Malate)
Inozyna - 4000mg. 2550 mg
Tauryna - 3000mg. 1900 mg
Glutamine Matrix - 2000mg. 1270 mg:
N-Acetyl Glutaminy (n-acetyl-glutamine NAG)
no moze i racja ze odczekam 2miechy i tak samo kopnie tylko
Green to koszt 165zl + 160size on. = 320zł do tego 1kg amino activlab to ok 100zł i do tego dobrze miec tez te 3-4kg jakiegos żarcia w proszku zeby ładna nadwyzke kcal jebnąć wiec liczyc ze na gainera 150zł to mam 570zł to jest lekko ponad pół mojej pensji ;D a jesli nitro czy tam cos slabszego na razie mnie tak samo bedzie kopac to lepiej bo w 2 stowki sie zamkne, czy tam 3. no juz sam nie wiem, zobacze jak bede z kasa stał.
no moze i racja ze odczekam 2miechy i tak samo kopnie tylko
Green to koszt 165zl + 160size on. = 320zł do tego 1kg amino activlab to ok 100zł i do tego dobrze miec tez te 3-4kg jakiegos żarcia w proszku zeby ładna nadwyzke kcal jebnąć wiec liczyc ze na gainera 150zł to mam 570zł to jest lekko ponad pół mojej pensji ;D a jesli nitro czy tam cos slabszego na razie mnie tak samo bedzie kopac to lepiej bo w 2 stowki sie zamkne, czy tam 3. no juz sam nie wiem, zobacze jak bede z kasa stał.
aminy masz w sizeON (bcaa) wiec już mniejsza paczka.
kupisz 2 produkty możesz targować cenę (ja tak zawsze robię w końcu nawet jest to zapisane ;)
jak bym kupował za 570zł spokojnie na 450zł można zjechać ,a nawet mniej.
Ja wolę rzadziej ,a mocniej z cyklem hehe :)
gainera mogłbym odpuscic tylko musiałbym z matką dobrze żyć żeby mi kupować to co chce a nie jakies kiełbachy ;D amino w takim razie no to tez 300zł gdzies. ja kupuje zawsze na allegro a tam sie nie targuje ;] no ale mimo wszystko 300zł troche boli D:
nitro mnie wyniesie 80zł + 70zł 500g bcaa activlab + mono albo jablko to z 30zł to mam 180zł ;]
ej kowalix a jak oplaca sie kupic tego size on?
a xploda i tak kupie nawet jesli mowisz mi ze gowno to ja wiem z wlasnego doswiadczenia ze mnie wyjebalo i wole brac cos sprawdzonego :P:P
xplode nie mówię ,że gówno :) też wiem ,że git choć trochę więcej trzeba brać.
z tym sizeON zależy jak z kasą stoisz na miecha Ci starczy.
bierzesz przedtreningowy i sizeON popijasz zamiast wody w trakcie treningu i jest masakra przynajmniej u mnie.w sumie testuję sobie stack'i hehe takie małe hobby następny będzie dorian lub NO SyntheSize :twisted:
http://www.megapower.pl/vpx-no-synthesize-640g-p-2921.html
fallenursus
24-06-09, 02:29
pozniej co bede bral ? ;)
hehehehe :twisted:...o tym mozemy porozmawiac...hihihi :twisted:
slim shady
25-06-09, 00:49
Tylko nie liczcie ze po GM będziecie mieli wielką pompę, siezOn trochę za drogi, Xtreme stack Kaizena też dobra sprawa
tez wlasnie na niego patrzylem ale malo opini o nim