Zobacz pełną wersję : doping a cisnienie a tętno
witka,mam w planie przyjąc cykl meta enan wino,ale jest problem taki w lipcu mam powazne badania i na badaniach po 40min rowerka moje tetno i cisnienie nie moze przekroczyc 90/130 i mam pytanie czy koks sie przyczyni do zwiekszenia cisnienia????przy wysiłku oczywiscie bo jesli tak musze przetrzymac cykl i huj bede zył ale miałem jutro zaczynac.......
ciaastek91
22-06-09, 21:33
pewnie, ze moze ci cisnienie skoczyc na tesiu.
lepiej rozpocznij cykl po badaniach, nawert dla swietego spokoju.
fallenursus
22-06-09, 21:33
witka,mam w planie przyjąc cykl meta enan wino,ale jest problem taki w lipcu mam powazne badania i na badaniach po 40min rowerka moje tetno i cisnienie nie moze przekroczyc 90/130 i mam pytanie czy koks sie przyczyni do zwiekszenia cisnienia????przy wysiłku oczywiscie bo jesli tak musze przetrzymac cykl i huj bede zył ale miałem jutro zaczynac.......
odpowiem krutko TAK
fallenursus
22-06-09, 22:00
nie chodzisz wogole zaspany dino? przy takim cisnieniu to chyba bym w kalendarz...po dobrze przespanej nocy stoje na prawie 140 normalnie bez kawy...za kazdym razem jak mierze. WIec wkoncu przestalem mierzyc. ale totylko na cyklu tak..
pobobno tesc podnosi sprawnosc wytrzymalosc i t p wiec dlatego pytam.
tylko pytanie jakie miał cisnienie po tym sciganiu?bo ja musze miec dobre hehehehehhehe nie moge ryzykowac chyba odczekam,bo ja nie mam byc wytrzymały tylko po wysilku miec max 90/130 normalnie mam 80/120
może podnieść, po rowerku spokojnie możesz mieć ponad 150 ale nie koniecznie.
fallenursus
23-06-09, 02:27
pobobno tesc podnosi sprawnosc wytrzymalosc i t p wiec dlatego pytam.
test podnosi ilosc czerwonych cialek krwi. a to co wymieniles to tylko wlasnie tego sajdy :)