Zobacz pełną wersję : Odzywki bialkowe-konsekwencje
Witam
Czy sa jakies negatywne skutki brania odzywek bialkowych?
Mam na oku cos takiego:
http://suplementy.pl/index.php?p231,perfect-body-mrp-vanilia-1-saszetka
Czy jest ona dobra dla poczatkujacego?
pozdrawiam
Nie ma konsekwencji ale to co wybrales to MRP a nie bialko- ma zastepowac posilek
fallenursus
22-06-09, 15:05
tak sa .
1. u niektorych przy diecie wysokobialkowej/treningu silowym wystepuje nagly przyrost masy miesniowej.
2. przy zastosowaniu diety wysokobiaklkowej/treningu u niektorych wystepuje nagly spadek tkanki tluszczowej
3. rowniez u niektorych wystepuje obydwa wyzej wymienione skutki uboczne naraz
teraz przemysl czy Ci sie to oplaca..
zgadzam sie z fallenem jak chcesz uniknąć tych jakże negatywnych skutków ubocznych to pij dużo alkoholu, jedz dużo tłustych rzeczy nie przemęczaj sie na siłce.
Witam
Czy sa jakies negatywne skutki brania odzywek bialkowych?
Mam na oku cos takiego:
http://suplementy.pl/index.php?p231,perfect-body-mrp-vanilia-1-saszetka
Czy jest ona dobra dla poczatkujacego?
pozdrawiam
1.Nadmiar białka szkodzi i to poważnie dodatkowo białko obciąża układ pokarmowy, bez dużej ilości płynu może prowadzić do kamicy nerkowej czy to z pożywienia czy odżywki więc najpierw oblicz zapotrzebowanie,radzę też przy dużym spożyciu wcinać warzywa.
2.białko z odżywki nie może przekroczyć 1/3 w stosunku do naturalnego pożywienia
To moze polecicie jakis produkt ,ktory bylby dobry przy niezbyt intensywnym treningu silowym? Cos,co pomoglo by mi uzupelnic niedobory skladnikow(w tym takze bialka).Moze jakies batony?
To moze polecicie jakis produkt ,ktory bylby dobry przy niezbyt intensywnym treningu silowym? Cos,co pomoglo by mi uzupelnic niedobory skladnikow(w tym takze bialka).Moze jakies batony?
kup odżywke białkową ;D
jedz 1,5-2g na kg masy ciała i bedzie ok.
1/3 maks z prochu
slim shady
22-06-09, 19:15
masz diete ? co to za trening ? jak wygląda u Ciebie regeneracja
mysle ze sa lepsze bialka od tego co podales
Moj trening to po prostu roznego rodzaju cw. z hantlami , brzuszki(6 weidera) i wspinki na lydkach.
LeBron23LBJ
22-06-09, 20:15
6 weidera W.G. mnie jest do dupy. owszem, daje po brzuchu nieżle, ale kosztem kręgosłupa! Można nieźle se go uszkodzic robiac a6w
dobry trening to to nie jest, ale lepsze to nic, tylko masy i duzej sily bez szans na tym, odzywki wedlug mnei szkoad kasy, ale gainer czy białko to mozesz dla smaku z raz dziennie sobie wypic.