Zobacz pełną wersję : Jaki srodek??
Mam pytanie czy sa srodki wstrzykiwane w dany miesien wtedy ten miesien rosnie bardziej sa takie jezeli tak to poprosze o nazwy
synthol ;] urośnie ale chyba wiesz co to jest ;]
sosna mnie ubiegl heheh.tak zgadza sie synthol,ale czlowieku po co ci sie pakowac w takie g***o,ale to nie ma sprawa
wiem co to chodzi mi o koks.. tylko to w role wchodzi
IGF 1 LR3
ale to hormon nie steryd.
fallenursus
21-06-09, 22:35
IGF 1 LR3
ale to hormon nie steryd.
tia..i to nadodatek jedyny powodujacy hyperplazje.:smile:
me want now! :twisted:
ten pierwszy to nieporozumienie, choc w zawodowym BB jest stosowany w miare, obecnie w pl nawet teraz trudniej dostepny,
na ten drugi nie bedzie cie stac,
ale w obu przypdkach wogole nie dla ciebie srodki,
igf brałem osobiście , nigdy nie wyglądałem tak świetnie po żadnym cyklu niż po miesięcznej kuracji na igf,
zgadzam się z lg.
popierwsze to nie dla mnie po drugie moj cykl udal sie bardzo dobrze po trzecie jezeli nie znasz odpowiedzi na moje pytanie nie udzielaj sie.
bo masz mniej stazu niz oranzada terminu waznosci haha sory ale to mnie rozbawiło ;D
mam takie pytanko,
to prawda ze lecąc na IGF 1 nawet jedzac duzo ponad prog kaloryczny nie lapiemy fatu?
fallenursus
22-06-09, 13:35
haha sory ale to mnie rozbawiło ;D
mam takie pytanko,
to prawda ze lecąc na IGF 1 nawet jedzac duzo ponad prog kaloryczny nie lapiemy fatu?
podobno tak, a ze cos cinko z tym srodkiem u nas, wiec sie nie przekonam na wlasnej skurze, a mialo byc dolaczone do PCT:evil:
z tego co widziałem ceny w $ to też dosć drogie. ale że na forum nie podajemy cen to nie napisze.
fallenursus
22-06-09, 13:53
z tego co widziałem ceny w $ to też dosć drogie. ale że na forum nie podajemy cen to nie napisze.
czemu nie? to nie jest substancja kontrolowana..jeszcze:) to nie Saa :twisted:
haha sory ale to mnie rozbawiło ;D
mam takie pytanko,
żadko trzymam ścisłą diete, ale nie powiem do odpowiedniego żarcia się przykładam,
biorąc igf miałem diete jak na masówce, obwód mięśni zajebiście się zwiększył , żeźba zdecydowanie widoczniejsza, wszystko twarde jak kamień a w spodniach których zawsze chodziłem wyglądałem jak idiota, leciały z dupy , dociągając paskiem musiałem robić zakładki,
żałuje tylko że nie zmieżyłem przed, obwodu pasa.
fallenursus
22-06-09, 13:58
TO jak z ta cena Vold? mozna podac?:twisted:
140$can (sprzet na miesiac)
jak cos to wyedytuj.
z tego co znalazłem w necie to zaczyna się od 400$ za ampułke 1000mcg/ml a Za receptor grade możesz zapłacić od 100$.. ale to cena z przed jakiegoś czasu aktualnie nie znalazłem. .tylko co to jeste ten receptor grade?
Vold tak z ciekawości to jaką dawke brałes? 40mcg\day to nie dużo chyba co nie?
narazie nie cwaniakuje a Ty nie podales nic co mnie interesowalo tych co mam sluchac to slucham:) jak sie w bary kujesz to wtedy czuje sie niby wiekszy prawda?? bo nie wiem zawsze w Dupe sie kulem ..
fallenursus
22-06-09, 14:34
narazie nie cwaniakuje a Ty nie podales nic co mnie interesowalo tych co mam sluchac to slucham:) jak sie w bary kujesz to wtedy czuje sie niby wiekszy prawda?? bo nie wiem zawsze w Dupe sie kulem ..
tak, i im blizej odbytu, tym wieksza kupe zawsze robie...
bez zartow;/ serio sie pytam koles mi dupe truje wiec chce wiedziec co wykrecic zeby dal mi spokoj;/
fallenursus
22-06-09, 14:43
to mu powiedz zeby sobie wbijal B12, serio. Jak mu dokopie do apetytu(jesli koles ma za malo b12) to urosnie odrazu.A jak ma wystarczajaco b12 to i tak dostanie placebo efektu wiec urosnie i tak. I wilk syty i owca cala. czy jak to tam bylo
wiesz koles cwiczy normalnie moze jest chudziutki 75kg 185 cm to 140 na plaskiej mu poszlo :) przy mnie na org sprzecie samtam u niego 105 na olimpije zarzucilem tylko ze z niego chudzinka jest i chce przyrosnac a gainery nic mu nie daja a chcialby lape miec wieksza i cyca 4 lata cwiczy mete bral to przybral wiec chce koks zas dla niego 5kg to jest jak dla normalneego 15 wiec dieta i gainer to za malo ..
fallenursus
22-06-09, 14:51
za mala dieta ..
teraz to przeczytaj
Tak apropo po moim ost cyklu 83kg wagi 41.5 wbicku klataa nadal stoi cm po cm rosnie jakeis 108;/ za to plecy szerokie sie zrobily noi na 105 naplaskiej zatrzymalem sie bo cos mnie nadgarstek bolal ale jak robilem serie to konczylem na 110x2 czyli gdzies jak koncze na ost 110 torekorks +/-10kg czyli 120 noi nie na org sprzecie na olipijce czuje ze z 5 kg poszlo by wiecej sorki za OT
czlowieku! nic takiego nie pisalem.. gainer i dieta dla niego za malo!! nie ze ma za mala diete..
Ja miałem 3 amp na miesiąc, 1 amp na 10dni , injekcja 2 razy dziennie, wychodzi na to że szła setka dziennie,
jeśli chodzi o ceny to rozbieżność jest zajebista , zależnie od firmy, kraju itp a co najważniejsze dostępu, można liczyć kuracje miesięczną od 3000 do 8000.