Zobacz pełną wersję : Z czym brac HMB??
Witam. Z czym najlepiej brac HMB?? i jakiej firmy HMB ma najlepsze wg Was działanie ??
No na HMB jako takich cykli sie nie robi ;) HMB nie daje efektów w krótkotrwałym stosowaniu.. Chcesz brać to zrób zapas na kilka miesięcy bo inaczej kaska pójdzie w błoto
bierz z kretą potem jakiś spalacz żeby ubić koleś tak robił i mówi,że zajebiście tylko nie wiem czy wpiepszał cały czas kretę bo hmb żarł jakieś 3 miesiące.
Witam. Z czym najlepiej brac HMB?? i jakiej firmy HMB ma najlepsze wg Was działanie ??
musisz brać odpowiednią dawkę do masy.Ja korzystam z trec hmb pudło za 99zł starczy na 2-2,5miesiąca zależnie od dawki(3-4g).
Mieszać możesz ze wszystkim.pomaga też utrzymać siłę po krecie jak i masę.Dobre też z aakg.
polecam również przy intensywnych treningach.Spożywamy3-4g na kilogram/24h.wychodzi 50zł ,a nieraz mniej na miesiąc ;)
slim shady
21-06-09, 22:45
jaki masz cel ? ogólnie nie warto brać HMB,
jeśli chodzi o firme to brałem ActivLaba i było ok
to było ok czy nie warto brać ?
Czy jako antykatabolik nie warto,wolno to po nim rośnie siła.
slim shady
21-06-09, 22:56
jako antykatabolik ok,
jeśli chodzi o inne cuda to raczej lipa, bralem dwóch firm pierwszej nie pamiętam a Activa połykało się chyba tylko 3 tabletki dziennie więc dlatego ma plusa, może spróbuje kiedyś Vitalmaxa z dodatkiem krety
bierz z kretą potem jakiś spalacz żeby ubić koleś tak robił i mówi,że zajebiście tylko nie wiem czy wpiepszał cały czas kretę bo hmb żarł jakieś 3 miesiące.
to po co piszesz jak nie masz wlasnego doswiaczenia?
"potem jakis spalacz zeby ubic" nie no masakra.
jako antykatabolik ok,
jeśli chodzi o inne cuda to raczej lipa, bralem dwóch firm pierwszej nie pamiętam a Activa połykało się chyba tylko 3 tabletki dziennie więc dlatego ma plusa, może spróbuje kiedyś Vitalmaxa z dodatkiem krety
Ja polecam ,bo co prawda nie daje takiego przyrostu siły lecz niewielki,ale fajnie uzupełnia i drogo już nie wychodzi z trec około 40zł na miesiąc.Daje za to fajne ubite mięśnie.I nikomu się nigdzie nie śpieszy :)
Ja sobie zrobię cykl creapure+aakg+hmb(jak skończy się kreta i aakg polecę kolejne 2miechy na samym hmb i po tym czasie znowu wrzucę creapure +aakg
dam znać jaki efekt hehe ,ale to za jakiś czas :D
slim shady
21-06-09, 23:22
oka ;) ja brałem po cyklu kreatynowym na podtrzymanie i dało rade,
400kapsów z olimpa poszłą i lipa na więcej juz wolałem nie tracic kasy
tytuł tematu nie powinien brzmiec "Z czym brać HMB" tylko "Czy barć HMB"
a odpowiedz ze praktyka i moja intuicja wskazuje ze nie warto brac wcale
Polecam HMB:
1. 2 rodzaje z Olimpa (ten z jabłczanem kreatyny i ten 1250_
2. Hi-Tec
3. Tre'ca
4. Activlab
A na pytanie z czym brać to chyba musisz najpierw powiedzieć jaki jest Twój cel (masa, siła, redukcja itp.)
ja miałem HMB revolution z Treca 300 caps brałem optymalną dawke a skutki takie ze przrostów zero a na wadze straciłem 2kg i dlatego mam złe wspomnienia co do HMB . Ludzie chwalą HMBalon z olimpa , ja osoboscie wole bazowac na suplementach sprawdzonych przez siebie
jesli nie lubisz polykac tabsow to jest tez w plynie i ma lepsza przyswajalnosc wtedy
i starczy ci tez na na sporo http://allegro.pl/item658838170_najmocniejsze_hmb_liquid_70ml_hi_tec _promocja.html
tam sie tego cycka wyciaga i jest taka jak strzykawka wiec ladwo sie dozuje
to po co piszesz jak nie masz wlasnego doswiaczenia?
"potem jakis spalacz zeby ubic" nie no masakra.
Czy coś Ci nie pasuje ? pytał się z czym to mu napisałem tak jak brał mój koleś więc nie rozumiem w czym masz problem ?
slim shady
22-06-09, 16:16
w płynie smak do wyrzygania, jest tyle odzywek na rynku że HMB można sobie odpuścić
juz nie wybrzydzaj ,liczy sie dzialanie a nie smak troche to hmb w plynie jebie tak jakby jakims octem hehe
slim shady
22-06-09, 20:01
no właśnie jak chodzi o działanie to lepiej dać sobie spokój