Zobacz pełną wersję : proszę o informację... :)))
witam wszystkich serdecznie;mam takie pytanko czy ktoś mógłby polecić mi jakiś dobry zestaw odżywek na przyrost masy mieśniowej,chodze na siłke pół roku na początku wszystko ok,póżniej kreatyna też ok,brałem M..... poszło zaj....ście ale to na krótko,niechce brać st...ów nie bawi mnie to.jestem szczupły ważę 70 kg przy wzroście 178.biore gajnera,zakupiłem 6-oxo(tego nie biore jeszcze)prosiłbym o jakąś dobrą rade.
Polecam kreatyne mono, aakg(lub cell pumua) do tego masz gainera i jest dobrze. Jeśli masz jeszcze kase, to kup bcca i l- glutamine. Miałem podobny cykl i byłem zadowolony. Kreatyke mono stosuj do czasu kiedy po prostu przestanie działać. To tak średnio 3-5 razy.
dzieki za odp...a te 6-oxo extreme razem z tym brać.
czy coś do tego jeszcze dokupić.
witam wszystkich serdecznie;mam takie pytanko czy ktoś mógłby polecić mi jakiś dobry zestaw odżywek na przyrost masy mieśniowej,chodze na siłke pół roku na początku wszystko ok,póżniej kreatyna też ok,brałem M..... poszło zaj....ście ale to na krótko,niechce brać st...ów nie bawi mnie to.jestem szczupły ważę 70 kg przy wzroście 178.biore gajnera,zakupiłem 6-oxo(tego nie biore jeszcze)prosiłbym o jakąś dobrą rade.
pół roku i już meta kreta... bez sensu nie dziwię się że na krótko ci to dało bez wiedzy tak jest pzdr
ps najlepszy zestaw odżywek ci nie pomoże bez diety także pomyśl.
a jaką djete kolego proponujesz,do tej pory starałem sie jesc dużo ryżu,makaronu na mleku szczególnie przed snem,jog.kefir,serki,pozdro dla kolegi.
a jaką djete kolego proponujesz,do tej pory starałem sie jesc dużo ryżu,makaronu na mleku szczególnie przed snem,jog.kefir,serki,pozdro dla kolegi.
według swojej wagi
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=67
kreatynę stosuj w dawkach po 10g dziennie po dwóch tygodniach możesz zmniejszyć dawkę na 5-7 g dziennie do tego aakg (przyjmujemy na 1h przed nie na 30min) z dodatkiem cytruliny.Przed snem jedzenie węglowodanów nie jest dobrym pomysłem.
najlepsza odzywka to dieta,potem mozesz dodac dopiero diete...a po jakims czasie znow mozesz zrobic cykl na diecie,
dzieki serdeczne za podpowiedzi,ale też pracuje fizycznie i to bardzo cieżko wiec musze pojesc zeby mnieć siły,a pracuje od 10-15 godz dziennie,i jeszcze siłownia po 20.a co do brzuszka,to go niema,a wcinam tak już półroku.jeszcze raz dzieki za zainteresowanie sie moim problemem,pozdrawiam wszystkich.bużka