Zobacz pełn± wersję : Odblok
Witam 11.Marza zaczelem cykl na Enanie i teraz dochodze do konca! Chcialem sie zapytac jak mam stosowac odblok mam tamoxifen i Clomid. I jak dlugo musze to lykac. I jescze chcialem sie zapytac ile mi moze spasc na masie? Byl to moj pierwszy cykl i sie troche boje tego....Kreatyne itd. mam tez do odbloku! Dzieki wam pozdrowienia!
bralem 250mg e5d
no jaja jescze nie sa jak jagody :P
a co to jest hcg? bo pierwszy raz slysze.
Dzieki pozdrowienia!
Dawka niewielka, ale jak długo podawałe¶?
troche sie przeciagnelo bo nie umialem dostac clomidu itd. i bylem jescze chory dwa razy wczasie cyklu tak z 2-3 tygodnie 1,5tyg. zaraz na poczatku cyklu a tak teraz 2 tygodnie temu znowu tak z 1,5tyg. cykl zaczalem 11.Marza i to chyba teraz beda 14 tygodni! teraz bedzie ostatnia strzala no i wlasnie chcialem wiedziec jak odblokowac. DZieki wam pozdrowienia (przy jajach tak za bardzo zmian nie zauwazylem)
14 tyg to przyadloby sie walnac hcg 2500jm e3d i dopiero clomid poleciec,
ok sproboje dostac den hcg ale tutaj w niemczech to niejest chyba takie znane bo to jescze tutaj nigdy nie slyszalem ani nie widzialem bede mial problem....a jest to naprawde wazne?
patryk1336
21-06-09, 15:07
jezeli mowia ze hcg to trzeba hcg bez powodu by o tym niepisali :))
po tak długim podawaniu testo, zapodaj hcg oczywi¶cie clomid musowo, hcg dał bym tylko 2 razy po 2500iu, w odstępie 5 dni, bo dawki testo nie były wielkie.
nie zgodze sie z tym,
u szwabow hcg jest dobrze znane,
moze byc ale ja nigdy jescze o tym nie slyszalem zapytam sie moze sie da wykombinowac jezeli jest taki wazny...a jescze chcialem sie zapytac jakie sa spadki duze czy male? diete czymam bialko szamam dziennie z najmniej 3g/kg masy ciala itd. bo slyszalem po pierwszym razie duzo spada...Dzieki wam pozdrowienia!!
a i jescze mam pytanie den hcg to tak samo jak clomid 2 tyg po ostatniej inj.? znaczy sie pierw hcg i pozniej clomid?
patryk1336
21-06-09, 17:29
14 tyg to przyadloby sie walnac hcg 2500jm e3d i dopiero clomid poleciec,
i wszystko jasne :)
fallenursus
21-06-09, 20:13
http://www.medizinfo.de/labormedizin/hormone/hcg.shtml
tu sie dowiesz co to. Nie radze bez tego, moga byc problemy.
hcg zaraz po cyklu, w niektórych przypadkach nawet w trakcie ale nie w twoim.
dobra dzieki wam tylko teraz mam naprwade problem...bo ten hcg dostane dopiero moze za tydzien albo i nawet troche pozniej....mam jescze pociagnac ten krotki czas ten enan? to bedzie max. 2 tyg.? bo niechce za bardzo dostac problemy! Wiem ze branie sterydow tak dlugo tez nie jest tak dobrze ale teraz wlasnie niewiem.
fallenursus
22-06-09, 14:57
powiem CI cos w sekrecie...tez tak identyko mialem piewszy cykl.Poprostu nauczka na przyszlosc ze trzeba miec caly sprzet zanim sie zacznie ''walic w zyle''. Jesli jestes pewien na 100% ze hcg Ci przyjdzie, 2 tygodnie w te czy wefte nie zrobi wiekszego klopotu. Jesli nie jestes pewien ze HCG dostaniesz, rob odblok clomem 2 tygodnie op ostatnim strzale testu, nie czekaj na czy,moze,a jednak.
wlasnie tylko u mnie kasa bylo cienko ze mi tylko na testo narazie wtedy wystarczylo ale teraz wiem ze nastepnym razem wszystko naraz kupic kase pozbierac i miec wszystko planowane i ulozone! ale chyba tak zle nie bedzie jak tylko z clomidem i nolwa odblokuje? bo dopiero sie jutro dowiem czy towar bedzie bo tak jak kolega powyzej na chyba nie slucham! Dzieki wam pozdrowienia!