PDA

Zobacz pełną wersję : Testolic jebucki ból

organiczny123
20-06-09, 23:55
Witam!
Wystartowałem z propem - TESTOLIC, wbiłem 2 raz i rozchodzi się o ból, który towarzyszy po wbiciu(nie boli w trakcie) i utrzymuje się minimum 4 dni... Po injekcji w m. pośladkowy i jaki kolwiek ruch, próbę napięcie następuje ból, to samo przy dotykaniu... Panowie co jest grane?? Dziwi mnie ten fakt, bo wszędzie można przeczytać o bezbolesnych "właściwościach".
Z góry dzięki

fallenursus
21-06-09, 00:01
jak najbardzi powoli sprubuj wciskac. POtem rozmasuj miejsce albo cieply kompres.Najlepiej to po wbiciu isc zrobic male aero. lub jogging w parku, szybciej sie rozejdzie.(jak walisz w tylek)lub trening, jesli walisz w inny miesien.Propy przewaznie napierdzielaja...
tough it out :)

organiczny123
21-06-09, 00:15
Dobra jutro w myśl Twojej zasady zaaplikuje w udo i wskocze na rower stacjonarny. Takie pytanie ból - bólem, lecz skąd on się bierze, jakieś uszkodzenia w tkance miekkiej ? Niby jest to szybko działajacy sok a biorąc sustanon było bez boleśnie..
Dzięki za zainteresowanie

fallenursus
21-06-09, 00:23
o ile mnie pamiec nie zawodzi to bol sie mzoe brac w sokach z dwuch powodow
1. krysztaly po odejsciu oleju do miesnia zostaja i ocieraja sie miedzy wluknami miesniowymi. test-e,c wszystko co na oleju lub mieszance ethyl oleate(nie wiem jak to po polsku:()
2. zly(za duzy) mix BA z hormonem, ale to przewaznie przy wysokim sterzeniu hormonu bo inaczej przy malym %BA nie zawiesimy dobrze hormonu w mieszance. wysko sterzone wino np. , prop chyba tez w BA zawieszany..
a najgorzej jest jak ktos ma alergie do BA lub EO, poprostu przesrane.

vold
21-06-09, 15:29
Zapodaj w inny mięsień i poprawnie zrób injekcje jeśli będzie nadal ból coś z tym propem jest nie tak, zdażają się bolesne propy ale takich trzeba unikać ponieważ tak czeste injekce mogą utrudniać normalne funkcjonowanie.