Zobacz pełną wersję : meta + wino + prop
witam. Chciał bym zarzucić cykl na mecie winie i propie. Nie jestem pewny czy dobrze jest łaczyc te 3 srodki. Jesli nie to powiedzcie dla czego. Posiadam 100 tab mety razak, 100 tab wina razak, 2 flakony test prop propobiol 100 i 10 amp testovis. Proszę o ułożenie sensownego cyklu i odbloku. Ja myślałem tak zrobic:
1 Cykl: meta solo
1-5 meta 25mg ed
2 Cykl: test prop + wino
1-6 test prop 100mg e2d
1-6 wino 30mg ed
Moje dane:
1. WIEK: 19
2. WAGA: ok 85kg
3. WZROST: 173cm
4. WYMIARY:
-biceps: koło 40cm
-klatka:nie wiem
-udo: 60cm
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: ok 3 lat
6. DIETA: bedzie
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1 cykl meta 30mg ed, 2 cykl prolka 200mg e4d
8. TRENING: powt w seriach nie beda przekraczac 10 powt
9. CEL CYKLU: masa + siła
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: sporo
11. POZIOM BF%: nie znam
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): endo
13. STAN ZDROWIA: bdb
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA nie:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 100kg
-martwy ciąg: 170kg
-przysiad: 145kg
fallenursus
21-06-09, 00:14
zostaw sobie metke na kiedy indziej i strzelaj propka+winko
efekt koncowy cyklu podyktuje Ci dieta. Na propie i winie bedziesz mial mase pierwszej jakosci i sily bedzie wystarczajaco, spadkow po-tyle co nic.
3 dni po ostatnim strzale propa zaczynaj szamac clomid'a.
Podawać to razem to troche lipa, ewentualnie można by zrocić tak:
1 - 8 prop
1 - 4 meta
4 - 9 wino
ale osobiście nie polecam, jeśli miał bym zapodać mete na początek a winko na koniec to zamiast propa dał bym enant i zrobił takie rozmieszczenie.:
1 - 9 enant
1 - 5 meta
6 - 11 wino
.
j/w
prop luj lecial wiec nie ma co powtarzac cyklu, a na mase wiecej wejdzie na enanth niz na propie,
tyle ze opcja volda niezbyt mi sie podoba - 11 tyg na oralach to sredni pomysl,
ale robiac to w ten sposob:
1-4 meta
1-10 enanth
7-12 wins
bedzie masa i czas na regeneracje watroby pomiedzy 2 17-aa
wilk syty i owca cala :smile:
postanowiłem chłopaki zrobić tak:
1-10 prop 100mg c2d
2-10 wino 30mg cd
Poźniej odczekam ze 2 miechy i walne:
1-10 prop 100mg c2d
2-5 meta 25mg cd
I powinno byc ok. Tylko jeszcze rozpiszccie mi dobry odblok po tym 1 cyklu (prop i wino). Mam 24 tab cloma i 30 Tamoxa
bez sensu. drugi cykl takie same dawki propa i za krotka przerwa...
Całkowicie bez sensu, pierwszy cykl na lepszą mase ale mniejszą a drugi na wiekszą ale gąrszą wszystko od dupy strony,
a tak z mojego punktu widzenia i doświadczenia skończy się to tak,
dupa Cię bedzie boleć od tych zastrzyków , prop i wino przez tak długi czas nie wskazany,
ale przyjmijmy że zrobisz na tym jakieś dobre efekty ,
i tak, przerwa! (nie za wielka), kolejny cykl PODOBNY!, tylko na gorszą mase ,
da to tyle że efekty już nie będą za wielkie ale troszke popuchniesz bo meta i prop po czym zepsujesz to co zrobiłeś wcześniej,
lipny pomysł, mój był o wile lepszy czy lg , bo to praktycznie to samo,
pomyśl logicznie nie lepiej zrobić moją opcje , na począdku masówka, pod koniec poprawa muskulatury, po cyklu dał bym clena i mam efekt znakomity, o wiele lepiej i mniej kjłopotu.
postanowiłem chłopaki zrobić tak:
1-10 prop 100mg c2d
2-10 wino 30mg cd
Poźniej odczekam ze 2 miechy i walne:
1-10 prop 100mg c2d
2-5 meta 25mg cd
I powinno byc ok. Tylko jeszcze rozpiszccie mi dobry odblok po tym 1 cyklu (prop i wino). Mam 24 tab cloma i 30 Tamoxa
nastepnym razem nie zawracaj dupy i rob jak uwazasz,
skorzystam z porad... jeszcze 1 pytanie. Co by się stało biorąc 2 orale naraz? ale przy jednoczesnie dobrym zabezpieczeniu wątroby?
wszystko jak i nic,
jasnowidzem nikt nie jest...
patryk1336
22-06-09, 17:09
wątrobe rozjebiesz :) a czy bedziesz bral oslonki czy nie to i tak w jakims stopniu ucierpi :))
fallenursus
22-06-09, 17:10
napewno watroba sie na cioebie obrazi, ale potem jak przestaniewsz to jak kazdej babie-jej przejdzie :) zalecane? napewno nie. Czy tak robia? oczywiscie ze tak. Watroba ma to do siebie ze sie sama regeneruje.Ale co tak naprawde moze pyknac, tego ci nikt nie powie
jednak chyba zarzuce mete do tego cyklu z tym ze w dawkach 20mg ed... nie za malo? czy standard?
zależy od organiżmu, różnie to jest dużo też zależy od środków np, antek z metą to była by masakra dla wątroby ale np, wino z oxan to lajcik :)
no ja waze z 80 kg... nie wiem moze wezme 25 mg, sie zobaczy