PDA

Zobacz pełną wersję : boldenon jaki?

pomeran
20-06-09, 12:42
Witam, koleżka chce zrobić cykl na boldku jaki polecacie ?

Goliat
20-06-09, 13:15
IP- jest ponoć dobry. Kolega bije piąty tydzień i ma już fajne efekty.

Riddick23
20-06-09, 15:16
kiedys stosowalm takie cos jak Equipoise firmy Fort Dodge 50ml butla srodek weterynaryjny...dzialal bardzo dobrze

lg team
20-06-09, 15:41
w gruncie rzeczy wszystkie te wbutlach 50ml sa ok,
kumpel teraz leci bolda Ganabol w dawce raptem 300mg week i 8 tydzien i ladnie go czuje,
wczoraj ogladalem i jego i tego boldka wlasnie,

ht
20-06-09, 16:33
duze boldy niewygodne stezenie. podobno alchemia ma bolda i atomic.

pomeran
20-06-09, 18:52
ja mu doradzałem teścia wziąć do tego a on sie uparł że chce samego boldka wziąć ruszy go to ?

ht
21-06-09, 09:09
bold solo bez sensu....

lg team
21-06-09, 11:42
da rade,
ale rzeczywiscie bedzie to pozbawione sensu,

vold
21-06-09, 15:54
Do bolda dał bym testo,

na IP bym nie obstawiał

fallenursus
21-06-09, 20:17
Do bolda dał bym testo,

na IP bym nie obstawiał
po naszej stronie IP tez juz sobie zyebalo opinie...

lg team
21-06-09, 20:37
ale u was jest to chinskie IP raczej a nie to z europy...

vold
21-06-09, 22:29
Powiem szczerze że ja nie mam nic do tej firmy, ale znam troszke możliwości stężeń,

i tam kilka produktów jest nie realne do wyprodukowania za żadne pieniądze ,

nie dość że jest to najtańsze to jeszcze bujdy piszą na nalepkach,

dlatego te środki nie mają u mnie żadnej reputacji.

.

lg team
21-06-09, 22:38
znam sporo osob co jak slysza nazwe jakies firmy to jak czerwona plachta na byka,

ale zazwyczaj ma to inne podloze i wcale nie jest zwiazane ze stezeniami czy innymi sprawami zwiazanymi z dzialaniem, choc i w wiekszosci przypadkow nawet danej firmy ten ktos nie trzymal w reku nie mowiac nawet o stosowaniu czy nawet wiarygodnej opinii od kolegi etc...

vold
21-06-09, 22:43
też tak jest, ale też było by mi ciężko uwieżyć jak ktoś by mi powiedział że ma dobry spirytus co ma 150 procent alko, to podobne porównanie do produktów firmy ip.

lg team
21-06-09, 22:47
tylko zauwaz jedno,
IP jest na rynku ponad 20 lat i nadal sie trzyma dobrze,
i wcale nikt jej juz specjalnie nie promuje, sama sie trzyma na rynku,
inne powstaja jak grzyby po deszczu i padaja albo zmieniaja nazwy,
a IP wciaz trwa,
wiec cos w tym jest, wiec ktos tutaj sie myli,
bo nie ma mozliwosci zeby firma utrzymala sie az tak dlugo i dalej miala klientele,

vold
22-06-09, 07:13
tak, masz racje utrzymuje sie bo jest bardzo tania i zgodze sie nawet że efekty są, tylko nie takie jakie byśmy oczekiwali po danym środku, np. jeśli prop ma 150mg to prop o takim stęzeniu jest nie realny wiec jest tam np, 50 mg propa, troche mety i niewiadomo jeszcze czego, podchujaszcze biorą i mają efekty tylko że wagowe a nie jakościowe.

lg team
22-06-09, 13:07
to tylko i wylacznie twoja spekulacja co tam jest, i nietrafiona zreszta,

sam bralem tego propka i dzialal jak prop a nie jak prop z meta i niewiadomo czym ;-)

jest tam prop napewno, ale moge sie zgodzic z tym ze nie w takim stezeniu jak na amp, ale prop a nie to co ty piszesz,

zaden under nie trzyma stezen i ma tzw bonusy w postaci zanieczyszczen roznego rodzaju,

ale spekulacje co dokladnie to wiesz mozna miedzy bajki wlozyc bo skad ty czy ja mialabym to wiedziec - badanie zrobilem tego propa ze wiesz? :smile:

vold
22-06-09, 13:49
nie robiłem badań i nie wiem jaka tam jest domieszka, ale nie zmnienia to faktu że nie ma tam tyle co pisze na 100% bo jest to nie do zrobienia,

dlatego takie firmy będą mieć tylko autorytet u amatorów , każdy kumaty zapoda coś co jest realne do wyprodukowania, co nie zmienia faktu że stężenie też może być inne niż pisze,

ale nie ma się co przegadywać, jest wolny rynek i każdy bierze co chce.

lg team
22-06-09, 14:27
to jak nie robiles badan to nie pisz ze jest tam meta i jeszcze nie wiadomo co...

a to ze nie ma tam tych 150mg/ml to raczej wiekszosc wie, bo wiekszosc wie ze nigdzie poza apteka nie znajdziesz deklarowanych stezen,

wiekszosc underow w pl to tak naprawde scierwo, czy BD, IP, alchemia, DB czy inne pl wynalazki to gowno robione pod masowke,

a obecnie co raz wiecej tego wyskakuje na rynek,

vold
22-06-09, 22:58
ale żadna inna firma nie wypisuje chorych, wymyślonych, niewiarygodnych stężeń.

a jeśli chodzi o mete to użyłem czegoś takiego ja NP, znaczy to naprzykład, bo jeśli chcą dogonić do napisu na nalepie muszą czymś to uzupełnić , jeśli robią propa to nie uzupełnią propem ponieważ skrystalizuje się natychmiastowo i bedzie można podać tylko odbytniczo jako czopek a jednak jest to płynne, więc wszystko jasne.

lg team
23-06-09, 13:24
no jak nie vold :smile:

promedical, jedna z wersji BD ma takie mixy srodkow i stezenia ze az dech zapiera,
cale wyspy zalane takimi stezeniami ze leb puchnie - np NPP 200mg/ml, PROP 200mg/ml, DECA 300 a nawet 350mg/ml, ENAN 300 do 400mg/ml

a ty sie czepiasz jednego srodka z IP bo ma podane 150mg/ml

chyba to jest smieszne przyznasz :smile:

vold
23-06-09, 13:30
Ja się nie czepiam tylko ty się tłumaczysz,

jeszcze raz powtarzam, żedna firma nie bedzie u mnie miała reputacji jeśli będą wypisane stężenia nie realne do wyprodukowania i tyle w temacie.

fallenursus
23-06-09, 13:47
wsumie te sterzenia to bardziej zaleza od rodzaju i oprocentowania rozpuszczalnika..Czytalem jak ludzie robia wlasny sprzet i te 400mg enana nie jest wcale takie nieosiagalne..ladnie i czysto jak 250siatka to nie wyglada, ale kopa ma niezlego.

lg team
23-06-09, 14:06
nie tlumacze sie :smile:
a jedynie wytykam bo ilekroc pojawia sie temat propa ip to ty zawsze o tym stezeniu nawijasz,
to ci pisze za kazdym razem ze juz to pisales a ja ci to juz tlumaczylem ze kazdy to wie wiec po co za kazdym razem nawijasz o tym samym :smile:
ale zaraz ty pewnie znow cos napiszesz wiec od razu juz odpowiem ze huj na to klade :smile:
pisz co tam uwazasz bo sensu w tym i tak nie widze,

vold
23-06-09, 22:35
wsumie te sterzenia to bardziej zaleza od rodzaju i oprocentowania rozpuszczalnika..Czytalem jak ludzie robia wlasny sprzet i te 400mg enana nie jest wcale takie nieosiagalne..ladnie i czysto jak 250siatka to nie wyglada, ale kopa ma niezlego.

możesz zrobić propa nawet 200mg i jak go odrazu wbijesz to jest ok, ewentualnie będzie lekki obrzęk, ale zostaw to w słoiku na drugi dzień to się dowiesz czy jest to realne do wbicia :)

smoki1
12-08-09, 14:48
PROPA W TAKIM STEZENIU moge polecic...

komus kogo bardzo nie lubie!! przecierz to by noge czy dupe urywalo!