Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : cykle kreatynowe

wojtas3
20-06-09, 11:57
mógłby ktoś opisać jak powinny wyglądać? tzn chodzi mi mniej więcej że 1 cykl mono 2 mono? czy już nie? 3 jabłczan itp tak powiedzmy do 6 cyklu chciałbym wiedzieć jak to się przedstawia z góry dzięki

Fehu
20-06-09, 12:06
Tego sie tak nie plauje ;D
powiedzmy pierwszy mono i jak Cie ładnie klepie to drugi i trzeci możesz dalej mono walić solo, możesz dorzucicć tez inne formy kreatyny, później Stacki ogólnie trzeba sie już troche pobwić z suplementacja żeby robić cykle z głowa

KowalX
20-06-09, 15:12
mógłby ktoś opisać jak powinny wyglądać? tzn chodzi mi mniej więcej że 1 cykl mono 2 mono? czy już nie? 3 jabłczan itp tak powiedzmy do 6 cyklu chciałbym wiedzieć jak to się przedstawia z góry dzięki

jaki masz staż wojtas?

wojtas3
21-06-09, 19:07
KowalX no ciężko określić z 8miesięcy ale teraz ćwiczę tylko 2 miechy poczekam jeszcze z 2 i chyba wezmę się za krete

KowalX
21-06-09, 19:43
KowalX no ciężko określić z 8miesięcy ale teraz ćwiczę tylko 2 miechy poczekam jeszcze z 2 i chyba wezmę się za krete

dla mnie to już możesz spokojnie uderzyć mono(8miesięcy wiesz już co i jak) .Później możesz nawet jakiegoś stack'a(tylko pamiętaj,że nie będzie mega siły w porównaniu do krety,raczej lepszy komfort ćwiczeń)

albo aakg do krety też ładnie razem działają :)

Kreta
21-06-09, 19:54
mozesz jakies bialeczko dozucic do krety potem solo jablczan nastepnie mozesz polaczyc jablczan z mono a potem jakies stacki ;p

Fehu
21-06-09, 20:03
A KowalX (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=13746) mam do Ciepie pytanie widzę sporo w życiu brałeś więc się zapytam co myślisz o Cell Pump?

wojtas3
21-06-09, 20:15
KowalX mam mono z olimpu mc bcaa też mc na dniach przyjdzie mi łowickie i carbo takie połączenie ok ?

KowalX
21-06-09, 20:19
A KowalX (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=13746) mam do Ciepie pytanie widzę sporo w życiu brałeś więc się zapytam co myślisz o Cell Pump?

hehe tego nie brałem :) wygląda nawet za tą cenę

ja się przymierzam za 2miechy lub trochę dłużej do creapure+aakg +hmb(z tym ,że to pociągnę jeszcze 2kolejne miesiące) i następny cykl creapurę + aakg hehe po tych 2miesiącach na hmb :)

KowalX mam mono z olimpu mc bcaa też mc na dniach przyjdzie mi łowickie i carbo takie połączenie ok ?

myślę ,że kreta i bcaa jak najbardziej będzie ok .Carbo nigdy nie brałem wolę z pożywienia,ale po treningu można wrzucić.Białko zawsze się przyda jeśli są braki w dziecie

wojtas3
21-06-09, 20:25
KowalX widzę że jesteś zwolennikiem hmb czujesz że ono działa? chyba też zacznę stosować możne po cyklu kreatynowym

niewula
22-06-09, 11:43
slyszalem ,ze na hmb to w 2 i 3 miesiacu w huj masy idzie suchej ,a co do tego ,ze po stacku bedzie mial mniej sily jak po mono to bym sie klucil :P