Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Problem z wag±

filipesku93
20-06-09, 10:01
mam 184cm wzrostu i tylko niecale 60kg waze, czyli ejstem chudy ,mam dosyc szybkie spalanie, moze tym jest to spowodowane, bylem z tym u lekarza ale nic nie doradzil, chcialbym zaczac cwiczyc w domu(trening domatora) i tez bardzo chcialbym nabrac masy ,slyszalem ze jest to potrzebne , zeby nabrac sily nie mozna jesc byle czego, prosze o pomoc, jak±¶ diete na mase lub cos , z gory dziekuje

mateohzp
20-06-09, 10:02
dobra dieta, dobry trening, regeneracja i samozaparcie.. Zapraszamy do poszczególnych działów :P

Ezachiel
20-06-09, 10:10
mam 184cm wzrostu i tylko niecale 60kg waze, czyli ejstem chudy ,mam dosyc szybkie spalanie, moze tym jest to spowodowane, bylem z tym u lekarza ale nic nie doradzil, chcialbym zaczac cwiczyc w domu(trening domatora) i tez bardzo chcialbym nabrac masy ,slyszalem ze jest to potrzebne , zeby nabrac sily nie mozna jesc byle czego, prosze o pomoc, jak±¶ diete na mase lub cos , z gory dziekuje

nikt Ci nie da gotowej diety
poczytaj troche, podpatrz u innych, i układaj.

Fehu
20-06-09, 10:14
kup mietka (joke) dieta----->po tem dieta a na koniec dieta

klocur
20-06-09, 11:25
nie mozna jesc byle czego

dokladnie, nieraz ludzie sie wypisuja ze PRZECIEZ JEM OGROMNE ILOSCI I NIC NIE NABIERAM NA WADZE, a jak rozpisza swoja diete to juz wszystko jasne ;] zoladek to nie smietnik zeby cokolwiek do niego wrzucac

KowalX
20-06-09, 14:32

z tym się nie chodzi do lekarza tylko dietetyka ;)
co może lekarz wiedzieć o odżywianiu ?