Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Prosze o rade

lukasz16s
19-06-09, 22:53
Witam
Cwicze juz 5 miesiecy na silowni na sucho.Chce sobie teraz zrobic jeden cykl na kreatynie + dextroza.Moje pytanie jest nastepujace.Jak najlepiej spozywac dextroze z kreatyna?Slyszalem juz wiele opini na ten temat,jedni mowia ze najlepiej zmieszac ja odrazu z kreatyna inni znowu ze dextroze wziasc po treningu itp.Jakie jest wasze zdanie,czekam na odpowiedzi :)

KowalX
20-06-09, 00:00
Witam
Cwicze juz 5 miesiecy na silowni na sucho.Chce sobie teraz zrobic jeden cykl na kreatynie + dextroza.Moje pytanie jest nastepujace.Jak najlepiej spozywac dextroze z kreatyna?Slyszalem juz wiele opini na ten temat,jedni mowia ze najlepiej zmieszac ja odrazu z kreatyna inni znowu ze dextroze wziasc po treningu itp.Jakie jest wasze zdanie,czekam na odpowiedzi :)

powinieneś dać sobie spokój z dextrozą,a jeśli już tak ją chcesz brać to po treningu razem kreatyną.

slim shady
20-06-09, 02:01
nie warto, ale jak musisz brac dextrose to jw.

ps. Pomyliłeś działy

lukasz16s
20-06-09, 10:09
Gosc ktory mi to sprzedawal powiedzial ze wlasnie z dextro kreatyna ma 30% lepsze dzialanie i kazal mi zawsze brac z 20 gr. do kazdje porcji kreatyny.Czyli w dni nie treningowe oraz przed treningiem nie warto brac ? No bo jesli juz ja kupilem wykorzystam ja,sprobje wlasnie tylko po treningach jak radzil kolega KowalX