Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Siłownia na dowrze ... ?

dasibe
18-06-09, 18:28
Witam!
Przerwałem trening i postanowiłem tu napisać ponieważ mam już dosyc meczenia sie w małym pomieszczeniu z cała siłka! Mam spory ogród co wy na to aby wynieść to na świeże powietrze wszystko i ćwiczyć na dowrze ? Obecnie jestem na cyklu PH czy to może zaszkodzi w jaki kolwiek sposób? Prosze o wypowiedz na ten temat!
pozdr!

ciaastek91
18-06-09, 18:32
no moze zaszkodzic..
mozesz sie przeziebic :(

dasibe
18-06-09, 18:39
No nie wiem czy sie przeziębić teraz latem ? Oczywiście myśle tu o paru miesiącach czerwiec-max wrzesień...

Biernaczek
18-06-09, 18:47
Witam!
Przerwałem trening i postanowiłem tu napisać ponieważ mam już dosyc meczenia sie w małym pomieszczeniu z cała siłka! Mam spory ogród co wy na to aby wynieść to na świeże powietrze wszystko i ćwiczyć na dowrze ? Obecnie jestem na cyklu PH czy to może zaszkodzi w jaki kolwiek sposób? Prosze o wypowiedz na ten temat!
pozdr!

Jeżeli Ci warunki atmosferyczne nie przeszkadzają to nie widzę powodu abyś miał nie ćwiczyć na zewnątrz.

Ezachiel
18-06-09, 18:48
na świerzym powietrzu wypas ;]
gorzej jak bedzie deszcz ;[

slim shady
18-06-09, 19:14
ćwiczyłem na dworzu przez dwa miesiące i powiem że fajna sprawa ;) najlepiej jak szmulki przechodzą i patrzą hehe

Micek185
18-06-09, 22:12
Super pomysł!też sie nad tym zastanawiałem,hehe widok jak z amerykanskich filmów ogród siłka i swieze powietrze.super!cwicz cwicz tylko w chłodniejsze dni sie ubierz cieplej bo cie poskłada i nici z pakowania:)

Swoją drogą szkoda ze nad naszym bałtykiem nie ma np duzej siłki na plaży tak jak w stanach jest jakas plaża i tak miśki pakuja na swieżym powietrzu,nie pamiętam jak się nazywała:)
pozdro napisz jak sie cwiczy

sebojas
18-06-09, 22:32
http://img.epuls.pl/zdjecia/47664/47664881_l/user/bks.jpgto jest moja siłka xD i jest zajebiście tylko gorzej jak deszcz pada to niii ma treningu a ostatnio często pada, ponad 200kg betonowego obciążenia xDDDDDDDD

najlepiej jak szmulki przechodzą i patrzą hehe to jest prawda xDD

"najlepiej jak szmulki przechodzą i patrzą hehe" świetna sprawa tylko czasami też mogą komary pociąć xD

sory chłopacy ale ja jestem tu na tym forum od niedawna i sam muszę się łapać gdzie co i jak ;// apropo lasek to jedne i potwierdzam że to prawda xD a komary to drugie xD

Może i jesteś nowy na forum, ale nie pisz post pod postem! (wyj. gdy minie czas na edycje) bo u nas za to nagradzamy;D
miłego pobytu na forum LAIK

Biernaczek
18-06-09, 22:41
najlepiej jak szmulki przechodzą i patrzą hehe to jest prawda xDD

Żeby było jeszcze na co ;p

Micek185
18-06-09, 22:44
sebojas wstaw jeszcze raz fote bo nic nie widac

na dole pod polem do pisania masz tekst zarzadzaj załącznikami kliknij tam i dodaj fotę:)

dasibe
20-06-09, 14:46
To ja sie decyduje zaraz ide wynosić co trzeba.I jeszcze dzis pierwszy trening na dowrze ! :) Jak we więzieniu ha ha =) pozdr!

sebojas
20-06-09, 15:25
Jak we więzieniu ha ha =) pozdr!

no dokładnie xDDD ;DDD a to fota mojej siłki ;phttp://img194.imageshack.us/img194/513/hardcorowybks.jpg

Voice666
20-06-09, 15:39
Ćwicz na dworze kiedy tylko możesz, więcej tlenu we krwi. Sam Arnold polecał ćwiczenie na wolnym powietrzu.