PDA

Zobacz pełną wersję : Oma deca Teść meta

Trother
15-06-09, 10:58
witam jakieś 4 miechy temu zacząłem cykl.
Żadnych przeciwskazań
wzrost 178
waga 72
staż ok 2lat
cel siła i masa

Zacząłem od 10 omki i aplikowałem 1shot na tydz bo to mój pierwszy cykl
potem zacząłem teścia prolongatum 20shotów i apikowałem początkowo 2x w tyg po 1m w pon i czw potem w te same dni ale podwójne dawki czyli 4ml na tydz potem deca10shotów raz na tydz i do tego meta meta.
Stosowałem dietę z dużą ilością węgi białka i tłuszczy które bardzo dobrze mi służą brałem leki na ochronę wątroby oraz kompleksy wit , tran , omega3.
z 72kg po cyklu ważyłem 89kg teraz po zejściu wody 85kg i mam nadzieję że nie zajdzie niżej choć jestem w trakcie odbloku który narazie składa się z 24tabl clomidu i niewiem co jeszcze brać i tu moje pytanie....?

vold
15-06-09, 14:39
Najlepiej to zacznij robić cykle jak się należy a nie bez mózgu, zamiast odpowiednio łączyć i dobierać środki to ty bierzesz co Ci w ręce wpadnie,

napewno musisz zapodać hcg bo organizm był za długo na testo.

Trother
15-06-09, 17:23
no właśnie tu mam problem bo hcg trzeba trzymać w lodówce a ja zabardzo nie moge czy jest jakaś możliwość zastąpienia hcg? dodam że po wakacjach mam zamiar zrobić kolejny cykl deca+meta

fallenursus
15-06-09, 17:32
dodam że po wakacjach mam zamiar zrobić kolejny cykl deca+meta

daj sobie spokuj z odblokiem teraz jesli masz zamiar robic dalej kretynskie cykle.
widze ze bardzo chcesz zalatwic sie na cacy, takze bez odbloku bedzie to zarobione szybciej.

Hcg to Hcg, tego nie mozna zastapic niczym. Ty waliles ile ten cykl? kazdy srodek osobno,pokolei ? najs faken. ktos Ci tak poradzil? ta osoba napewno Ciebie bardzo nie lubi ;)

Pustelnikiem jeses ze nie masz lodowy czy w klasztorze mnichem? Tak czy siak, po takich cyklach co Ty tu napisales to dlugo nie poruchasz, a w najgorszym wypadku mozesz stracic nawet plodnosc.
Poczytaj sobie troche zanim zacos sie zlapiesz, lub popytaj ludzi co sie na tym znaja.

urlich28
15-06-09, 17:41
Widze ze kazdy steryd brałes osobno- niedobrze. Postaraj sie zrobic nastepny z głowa, hcg by sie przydało. P.s fallus nie wszyscy tak jak Ty maja lodowki, tu jest Polska.

fallenursus
15-06-09, 17:47
za te kase co wypierdzielil na soki mogl sobie kupic lodowke i zdrowiej by na tym wyszedl.dla chcacego nic trudnego ,moze trzymac u znajomego.To jego zdrowie moze ubolec nad tym,wiec niech sie zastanowi.Po takiej imprezie to bez zastanowienia hcg i to w duzych ilosciach,wiec gora tydzien i bedzie po flakonie hcg.

urlich28
15-06-09, 18:02
Lepiej niech nie daje sasiadowi bo sasiad jeszcze pomysli ze to jaki napoj albo co.

Trother
15-06-09, 18:07
Kurwa co za debile lodówkę mam tylko co powiem matce!
może jakoś to hcg u kolegi przetrzymam
jak to brać najpierw clomid potem hcg czy jak??

pimols
15-06-09, 18:30
za te kase co wypierdzielil na soki mogl sobie kupic lodowke i zdrowiej by na tym wyszedl.

AHAHHAHHA xDDD

pierw kolego poczytaj,porozgladaj sie,podowiaduj bo serio nie masz pojecia o SAA

vold
16-06-09, 07:07
To jak masz lodówke to jest ok, hahaha.

Jak by Cię nie było stać nba lodówke a masz na koksy bo była by tragedia :)

Tak na poważnie, zakup hcg po 2000iu i po kłopocie, jak nie masz dojście to standard 5000iu, 2500iu podasz a po kilku dniach druga połowa, połóż w chłodnym miejscu, obejdzie się bez lodówki.

Trother
16-06-09, 09:16
spoko tak zrobię a nad kolejnym cykem się zastanowie ale to za jakieś pół roku dzięki za pomoc pozdro

vold
16-06-09, 21:42
dolicz do cyklu stówke, hehe.

http://www.allegro.pl/item662513006_lodowka_stara_ale_jara.html

urlich28
16-06-09, 22:22
Ha, ha lodoweczka do cyklu musi byc.

Trother
17-06-09, 08:16
ok to już nie będę oszczędzał tylko kupie taką
http://www.allegro.pl/item658198500_vaillant_kondensacyjny_ecocompakt_lo dowka_20_kw.html
Może kilka ampułek HCG się zmieści no niewiem........:D

KowalX
20-06-09, 17:47
trzeba go trzymac w lodowceMatce powiedz ze bierzesz to na lepsze trawienie

żeby tylko mama nie zechciała go wziąć ;]