Zobacz pełną wersję : propek na wzrost ?
tak jak w temacie słyszalem ze po propku testolicu mozna wyciagnac sie w gore chcialbym wiedziec czy to prawda ? prosze sie nie smiac bo ze sterydami nie mialem zbyt wiele stycznosci no ale zapytac nie zaszkodzi :D
to juz nie wiem koles co niby sie zna i wogole handluje mowi ze da sie wyciagnac jakies min 5 cm:D chyba ze gada tak co by towar opylic...
fallenursus
15-06-09, 00:09
na GH nawet w gore nie pujdziezz, co dopiero na propie....laduja Cie w balona. Nie daj sie! :)
szkoda bo juz mialem nadziej ^^
szkoda bo juz mialem nadziej ^^
patrząc na wiek to spokojnie jeszcze możesz urosnąć/regeneracja/białko/wapń/witaminki i będzie git hehe ;)
pzdr
hehe wiesz watpie bo juz nie rosne od 2 lat tato niski mama jeszcze nizsza takze nie ludze sie juz ...:D
na testoliku w góre!
na DB na szerokość!
na axio w dół!
propek normalnie jest uniwersalny wszystko zależy od firmy!
masakra:)
czyli co da sie po tym w góre isc??/bo z tego co ja sie oczytałem to nic nie daje gwarancji nawet HGH
he voldemort to idzie w gore na testoliku aptecznym badz na undergrudowym typu atomic,phoenix ?? bo juz nie wiem... bo wnioskuje z Twojej wypowiedzi ze da sie lecz głowy nie dam.
fallenursus
15-06-09, 14:49
czyli co da sie po tym w góre isc??/bo z tego co ja sie oczytałem to nic nie daje gwarancji nawet HGH
znowu TY z tym samym pytaniem?
no znowu juz mi przeszło troche z tym ze jestem mały ale widzę ze cos moze zadziałac to napisałem
fallenursus
15-06-09, 15:05
na testoliku w góre!
na DB na szerokość!
na axio w dół!
propek normalnie jest uniwersalny wszystko zależy od firmy!
masakra:)
Vold zapomnial dodac ze aplikacja tych srodkow musi odbyc sie do odbytniczo, w czopkach.
nadal masakra :)
to bedzie głupie pewnie co powiem, dlaczego w czopkach ?? nie mozna w strzałach ?? nic nie rozumiem ...
romek widocznie za krótko jestes na forum
na forum juz jestem długo prawie 3 lata :D tylko nie zawsze mialem czas zagladac a sterydy jakos mnie malo interesowaly :D
odbij od tematu ,bo będzie kolejna masakra ;)
dobra odbijam lecz nie kumam :lecz pojmuje ze sciema jest ze po propku sie urosnie ok :)
lecz pojmuje ze sciema jest ze po propku sie urosnie ok :)
tak ściema
fallenursus
15-06-09, 15:56
romek, poszukaj tematu xxxmlodyxxx'ego , tam sa wszystkie odpowidzi na twoje pytania
pytal o HGH btw....
głupie pytanie to głupia odpowiedz!