Zobacz pełną wersję : Kreatyna + aakg - jak brać i kiedy???
Posiadam:
- kreatyna TREC CREAPURE + ALA + VIT. B1 (240 KAPS/153O MG)
-AAKG MEGA HARDCORE (240 KAPS/820 MG)
Rozpiszcie mi jak to mam brac w dni treningowe i nietreningowe oraz w jakich ilosciach. Prosze o pomoc osoby tylko obeznane w temacie :) pozdrawiam
Posiadam:
- kreatyna TREC CREAPURE + ALA + VIT. B1 (240 KAPS/153O MG)
-AAKG MEGA HARDCORE (240 KAPS/820 MG)
Rozpiszcie mi jak to mam brac w dni treningowe i nietreningowe oraz w jakich ilosciach. Prosze o pomoc osoby tylko obeznane w temacie :) pozdrawiam
dodam,że oba suplementy są świetne :)
treningowe:
aakg:
30min przed treningiem i zaraz po (4kabsy przez 3dni jeśli ok zwiększ do 6)
creapure:
30min przed treningiem i zaraz po(5g)
nietreningowe
aakg
30min przed śniadaniem i przed snem
creapure
15przed śniadaniem i 15min przed kolacją
dziek za pomoc. ps. a kreatyny w dni treningowe nie bierze sie przypadkiem na rano po przebudzeniu i pozniej po treningu? napisz jeszcze ile kapsów tej krety połykac
dziek za pomoc. ps. a kreatyny w dni treningowe nie bierze sie przypadkiem na rano po przebudzeniu i pozniej po treningu? napisz jeszcze ile kapsów tej krety połykac
jeśli masz proch miarka jest w środku ,jeśli kapsy po 4 kapsułki na porcję.
Bierz jak napisałem będzie ok
ok jeszcze raz dzieki! sam stosowales te suple ze piszesz ze sa dobre?
ok jeszcze raz dzieki! sam stosowales te suple ze piszesz ze sa dobre?
tak stosowałem oba...
kowalix wierzy najwyrazniej w te badania co ktos wrzucil nie dawno na forum :P:P
kowalix wierzy najwyrazniej w te badania co ktos wrzucil nie dawno na forum :P:P
czyli?
Ja bym wywalił w NT AAKG.
aakg po treningu by uzupełnić argininę w celach regeneracji oraz przedłużenia pompy ,która będzie korzystna przy posiłkach
w nietreningowe również bierzemy na noc i w dzień by utrzymać wysoki poziom hgh i stężenie we krwi gdyż arginina ma krótki okres trwania w organiźmie
czyli?
hmm domyslam sie o co chodzi, chodzi mu o to że utor wierzy w te badania które ja wrzuciłem może pamietasz te w których kreatyna była przyjmowana tylko w DT i te badania tez mowia o tym ze lepiej kreatyne przyjmowac rano
hmm domyslam sie o co chodzi, chodzi mu o to że utor wierzy w te badania które ja wrzuciłem może pamietasz te w których kreatyna była przyjmowana tylko w DT i te badania tez mowia o tym ze lepiej kreatyne przyjmowac rano
wiec nie porywa się to kompletnie z tym co napisałem
czyli laik radzi przyjmowac kreatyne w dni treningowe rano po przebudzeniu a druga dawke dopiero po treningu???
czyli laik radzi przyjmowac kreatyne w dni treningowe rano po przebudzeniu a druga dawke dopiero po treningu???
ja wolę tak jak pisze producent przed treningiem daje mi to siłę na treningu kwas ALA też robi swoje poprawia transport więc nie trzeba bawić się z jakimiś taurynami
ja napisze tutaj troche nie do tematu ale zaciekawiły mnie te suple i chciałbym wiedzieć czy trzeba być jakoś specjalnie zawansowanym żeby brać te odżywki ? czy są jakieś warunki... ponieważ ćwicze teraz leci drugi miesiąc i myśle nad odżywkami tylko nie chce żeby mi cos przypadkiem zaszkodziło
ja napisze tutaj troche nie do tematu ale zaciekawiły mnie te suple i chciałbym wiedzieć czy trzeba być jakoś specjalnie zawansowanym żeby brać te odżywki ? czy są jakieś warunki... ponieważ ćwicze teraz leci drugi miesiąc i myśle nad odżywkami tylko nie chce żeby mi cos przypadkiem zaszkodziło
Jeśli masz postępy ćwicz jeszcze na sucho.