Zobacz pełną wersję : Thermo speed + białko
Tak jak w temacie. Czy połączenie Thermo speeda z jakimś białkiem ma w ogóle jakiś sens? Konkretnie chodzi o suplementacje na rzeźbę.
Jeżeli ma sens to z jakim białkiem najlepiej w miare rozsądnej cenie.
Dodam tylko, że dietę na rzeźbę mam ułożoną i brakuje mi w niej troche białka z tąd też poruszam ten temat.
Z góry dzięki za pomoc
Pewnie, że mozesz.ochroni to jakoś mięśnie żeby za dużo nie poleciało.poza tym dieta wysokobiałkowa też przyspiesza metabolizm
Tak jak w temacie. Czy połączenie Thermo speeda z jakimś białkiem ma w ogóle jakiś sens? Konkretnie chodzi o suplementacje na rzeźbę.
Jeżeli ma sens to z jakim białkiem najlepiej w miare rozsądnej cenie.
Dodam tylko, że dietę na rzeźbę mam ułożoną i brakuje mi w niej troche białka z tąd też poruszam ten temat.
Z góry dzięki za pomoc
białko musi być dostarczane zawsze w odpowiednie ilości czy z odżywki czy z posiłków/nie ważne czy redukcja czy masowanie
z odżywki maks 1/3
jak najbardziej do redukcji bialko i thermo jest super a bialeczko obojetnie jakie, jak bys dozucil jeszcze hmb to by bylo jeszcze lepiej(jak oczywiscie fundusze pozwalaja)
białeczko najlepiej WPI szybko wchłanialne np. syntrax nectar, albo omlip whey protein czy jakos tak:P
hmb jeśli wogóle to conajmniej przez 3 miesiące
To jak zrobie taki zestaw to będzie gitara?
100% WHEY GOLD STANDARD + Thermo speed + HMB Revolution TREC.
Maniecki23ix
17-06-09, 16:23
Nie chce zakłądac nowego tematu. Ale jesli ktos chce schudnąc stosując białko i tego thermo speed'a a robi treningi siłowe robiłem FBW ale przesiadam się na split (bo bym inaczej nie dał rady) to dobre połaczenie, mianowicie waże 120 przy 175 cm. Zaczynam prace 7-17 i treningi przeważnie bede robił koło 20 może 19.30. Czy to dobre rozwiązanie??
MolderDist
17-06-09, 18:03
A areoby gdzie? Bez tego praktycznie nic nie zrobisz.