Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Thermo speed + białko

ceqa
14-06-09, 18:44
Tak jak w temacie. Czy połączenie Thermo speeda z jakimś białkiem ma w ogóle jakiś sens? Konkretnie chodzi o suplementacje na rzeźbę.
Jeżeli ma sens to z jakim białkiem najlepiej w miare rozsądnej cenie.
Dodam tylko, że dietę na rzeźbę mam ułożoną i brakuje mi w niej troche białka z tąd też poruszam ten temat.

Z góry dzięki za pomoc

metadon
14-06-09, 18:58
Pewnie, że mozesz.ochroni to jakoś mięśnie żeby za dużo nie poleciało.poza tym dieta wysokobiałkowa też przyspiesza metabolizm

KowalX
14-06-09, 19:10
Tak jak w temacie. Czy połączenie Thermo speeda z jakimś białkiem ma w ogóle jakiś sens? Konkretnie chodzi o suplementacje na rzeźbę.
Jeżeli ma sens to z jakim białkiem najlepiej w miare rozsądnej cenie.
Dodam tylko, że dietę na rzeźbę mam ułożoną i brakuje mi w niej troche białka z tąd też poruszam ten temat.

Z góry dzięki za pomoc

białko musi być dostarczane zawsze w odpowiednie ilości czy z odżywki czy z posiłków/nie ważne czy redukcja czy masowanie
z odżywki maks 1/3

maly25
17-06-09, 11:29
jak najbardziej do redukcji bialko i thermo jest super a bialeczko obojetnie jakie, jak bys dozucil jeszcze hmb to by bylo jeszcze lepiej(jak oczywiscie fundusze pozwalaja)

Wiki
17-06-09, 11:36
białeczko najlepiej WPI szybko wchłanialne np. syntrax nectar, albo omlip whey protein czy jakos tak:P

metadon
17-06-09, 11:36
hmb jeśli wogóle to conajmniej przez 3 miesiące

ceqa
17-06-09, 15:21
To jak zrobie taki zestaw to będzie gitara?
100% WHEY GOLD STANDARD + Thermo speed + HMB Revolution TREC.

Maniecki23ix
17-06-09, 16:23
Nie chce zakłądac nowego tematu. Ale jesli ktos chce schudnąc stosując białko i tego thermo speed'a a robi treningi siłowe robiłem FBW ale przesiadam się na split (bo bym inaczej nie dał rady) to dobre połaczenie, mianowicie waże 120 przy 175 cm. Zaczynam prace 7-17 i treningi przeważnie bede robił koło 20 może 19.30. Czy to dobre rozwiązanie??

MolderDist
17-06-09, 18:03
A areoby gdzie? Bez tego praktycznie nic nie zrobisz.