Zobacz pełną wersję : zachowwanie na cyklu
moje pytanie czy podczas cyklów sterydowych (nie wiem dokładnie na jakim) zmienia się zachowanie i czy człowiek zachowuje się inaczej? jeśli tak to jak? chodzi mi kumpla
dużo większa agresja...zwłaszcza po alko :twisted: wtedy to już massakra...
trzeba miec we lbie poukladane to czlowiek bedzie sie tak samo zachowywal zarowno na cyklu jak i poza nim,
wiekszosc agresorow to malolaty na omnadrenie i metce co mysla ze boga za nogi zlapali bo biceps przekroczyl ledwo 40cm w obwodzie a na lawce pekla setka...
fallenursus
14-06-09, 14:02
moje pytanie czy podczas cyklów sterydowych (nie wiem dokładnie na jakim) zmienia się zachowanie i czy człowiek zachowuje się inaczej? jeśli tak to jak? chodzi mi kumpla
tak, mnie to rozluznia, jestem mniej agresywny
serio
Dokładnie jak napisał dinozaur.
ja na cyklu jestem bardziej pobudzony i mam wieksze checi do zycia. ale raczej z agresja to niema nic wspolnego. nawet na trenie nie mialem objawow typowej 'kurwicy' tak ze zalezy od charakteru. ja na codzien jestem spokojny jak baranek tak ze na cyklu tez mi sie srubka nie podkreca.
Też jestem na ogół spokojny ale nie ukrywam że jednak człowiek się bardziej denerwuje, nie da się tego ukryć ale jak ktoś jest świdom co jest tego powodem stara się wyluzować.
fallenursus
15-06-09, 00:08
ja na cyklu jestem bardziej pobudzony i mam wieksze checi do zycia. ale raczej z agresja to niema nic wspolnego. nawet na trenie nie mialem objawow typowej 'kurwicy' tak ze zalezy od charakteru. ja na codzien jestem spokojny jak baranek tak ze na cyklu tez mi sie srubka nie podkreca.
Też jestem na ogół spokojny ale nie ukrywam że jednak człowiek się bardziej denerwuje, nie da się tego ukryć ale jak ktoś jest świdom co jest tego powodem stara się wyluzować.
A ja wlasnie mam na odwrot. Najbardziej agresywny bylem jak bralem Divanil(ziolowe, dobrze wplywa na sen, regeneracje i podobno testobooster).Wogole mam malo cierpliwosci, a na soku to calkowity relax :)
na cyklu czy bez zawsze to samo zawsze spokojny tak to na mnie działa :evil:
słyszałem ze jakis koles z neta jak byl na cyklu gdy sie złoscił to miedzy zeby wkladał dwie kredki ^^, ale ile w tym prawdy to nei wiem^^.
fallenursus
15-06-09, 15:54
na jednym z uhm''innych'' forum jest temat na temat(lol:) sajdow przezytych przez uzytkownikow tren'a. Niektorzy pisza dosc ciekawe zeczy. jak Vold pozwoli linka dac to wstawie.
p.s. tren nie dla dzieci!
chcialem lyknac trena ale wlasnie sie boje :p
Ja tam trena zapodaje i żyje , bardziej przejmował bym się nerkami bo wali mocno.
linka możesz dać jeśli strona nie zawiera innego forum o podobnej tematyce.