PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z głupoty

Czybek99
13-06-09, 22:59
Witam!

Dwa lata temu (miałem 16 lat) za namową "kolegów" z siłowni sięgnąłem po doping (omka). Praktycznie wziąłem 1 strzał bo dalej już się bałem, ale popełniłem jeden wielki błąd, do dziś tego nie odblokowałem i sam nie wiem czy powinienem. Jak myślicie? Wracam to tego ponieważ od pewnego czasu zauważyłem nadmierna ilość włosów na torsie i tyłku jeszcze w zeszłym roku było całkiem normalnie ale teraz to na klacie i brzuchu ma jeden wieki sweter.
Wiem że sterydy w tym wieku to największa głupota ale jak już wspomniałem... nie chciałem pokazywać innym ze jestem gorszy. Aha, w mojej rodzinie nikt nie ma takiego owłosienia więc genetyka po ojcu itd. odpada.

Aponax
13-06-09, 23:02
od omki to nie jest- bynajmniej po jednym strzale nei powinnienes miec takiego czegos ^^. Nie bierz sie za saa wiecej - odpusc to do 21-22 roku zycia :].

KowalX
13-06-09, 23:21
odpusc to do 21-22 roku zycia :].

heheh ;]

magic_key
13-06-09, 23:24
no co ty po 1 strzale to by ci maxymalnie 1 włos na klacie urosnął a nie cały sweter :D:D a i odblokowywyać się (zwłaszcza po 2 latach:|) nie musisz:D

Piorun
14-06-09, 07:39
to nie od omki, raczej pojawienie sie genu recesywnego
albo jakies inne czynniki srodowiskowe

Anaboliczny Koks
14-06-09, 08:09
Może obudził się w tobie zwierz :D

sts
14-06-09, 08:33
Witam!

Dwa lata temu (miałem 16 lat) za namową "kolegów" z siłowni sięgnąłem po doping (omka). Praktycznie wziąłem 1 strzał bo dalej już się bałem, ale popełniłem jeden wielki błąd, do dziś tego nie odblokowałem i sam nie wiem czy powinienem. Jak myślicie? Wracam to tego ponieważ od pewnego czasu zauważyłem nadmierna ilość włosów na torsie i tyłku jeszcze w zeszłym roku było całkiem normalnie ale teraz to na klacie i brzuchu ma jeden wieki sweter.
Wiem że sterydy w tym wieku to największa głupota ale jak już wspomniałem... nie chciałem pokazywać innym ze jestem gorszy. Aha, w mojej rodzinie nikt nie ma takiego owłosienia więc genetyka po ojcu itd. odpada.

przynajmniej w zimę będzie ci cieplej :)

a tak na serio to po 1 nie jest takie coś możliwe.

vold
14-06-09, 08:45
nie musisz robić odblokowania a owłosienie nie od tego.

lg team
14-06-09, 09:26
zwyczajnie dorastasz,