Zobacz pełną wersję : siema koksownia
jarecki19872
13-06-09, 16:33
Sprawa wyglada tak ze mam jeszcze sporo fatu do zgubienia...w asortymencie znajduja sie 2 opak t3 i 100tabs clenu 40 mcg z genezy.
Mam tez 20 strzałów testosteronum prolongatum z jelfy i 200 tabs wina z genezy 10mg tabs.
I teraz moje pytanie co najpierw t3 z clenem?
prolo z winem?a po tym t3 i clena a moze wszystko razem??
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199
i temat też bys mógł jakoś inteligentniej nazwać ;]
jarecki19872
13-06-09, 16:45
staz ok 3 lata
wiek 22
waga 97
cykle: wino solo, clen , efka
cel: redukcja z zachowaniem miecha ( przyrosty nie zaszkodza;p)
fallenursus
13-06-09, 20:01
Sprawa wyglada tak ze mam jeszcze sporo fatu do zgubienia...w asortymencie znajduja sie 2 opak t3 i 100tabs clenu 40 mcg z genezy.
Mam tez 20 strzałów testosteronum prolongatum z jelfy i 200 tabs wina z genezy 10mg tabs.
I teraz moje pytanie co najpierw t3 z clenem?
prolo z winem?a po tym t3 i clena a moze wszystko razem??
jesli nie masz nic przeciwko temu ze T3 nie wybiera co zjada, i potem bedziesz sie martwic o nabieranie ''czystej'' masy, to jak najbardziej T3+clen.
w taki spoosob dosc szybko mozna sie doprowadzic do porzadku. Skutek uboczny to to ze T3 zjada wszystko, tluszcz+miesien.Zeby zablokowac tarczyce trzeba naprawde miec pecha.Podawanie zew. T3 jest bardzo proste.
Przy doladowaniu clena do T3 naprawde zauwazylem dosc duzy kop przy spaleniu fatu.
Mozna rowniez wszystko razem.
Ile ten tesc ma mg/ml?
wypadalo by conajmniej 250mg na tydzien,zebys nie wygladal jak uciekinier z oswiecimia.Dieta ponizej zapotrzebowania kalorycznego.Aeroby. I lecisz tak 10 tygodni. ostatnie 3 tygodnie z tesciem i 2 po tesciu wino@50mg dziennie.
Jesli ni8e bedzie ci sie podobalo to co sie dzieje na samym tesciu i diecie, ostatnie 6 tygodni mozna dozucic T3+ewentualnie clena.Co jeszcze bardziej przyspieszy metabolizm.
Jeśli chodzi o T3 to juz wiele opini słyszłem że nic specjalnego i efekty są przekoloryzowane na necie, ale osobiście nie stosowałem .
daj wino, potem clen.
jarecki19872
14-06-09, 00:19
1ml=100mg
jarecki19872
14-06-09, 09:48
fallenursus pytał sie ile mg na ml ma tesc (prolongatum) z jelfy no wiec odpisałem...