Zobacz pełną wersję : pocenie sie w glupich miejscach:D
siema mam taki problem ze ostatnio sie troche poce na... dupie :D macie tez tak? jak sobie poradzic z tym problemem?
magic_key gorąco jest to cieknie pot po tyłku pedałem nie jesteś to aż tak chyba to nie przeszkadza nie jesteś prawda?:whistle::yawn:
nieno ale myslalem ze jest jakis sposob nie wiem np. jakies inne mydło czy cos :F
ogolnie w ogole nie cierpie sie pocic w zadnym miejscu
Heheh nikt nie lubi sie pocic ! Zrób sobie zasypke z talku;d
Anaboliczny Koks
13-06-09, 12:18
Kup normalne gacie z bawełny ,a nie jakieś z placu ^^
noś podpaski ;D
nie no jak gorąco to każdemu się może zdarzyć ale nic z tym nie poradzisz za bardzo. to normalne, tak samo jak pod pachami czasem. noś luźniejsze spodnie jeszcze/
nieno ale myslalem ze jest jakis sposob nie wiem np. jakies inne mydło czy cos
mydlo i dupa to nieciekawe polaczenie zwlaszcza w kryminale :) hehe
mysle że takie gatki załatwią sprawe
http://img141.imageshack.us/img141/9355/boratl.jpg
a na poważnie to pomyśl nad luzniejszymi gaciami a nie obcisłymi a w ostatecznosci pochodź troche bez i zobacz czy jest tak samo
siema mam taki problem ze ostatnio sie troche poce na... dupie :D macie tez tak? jak sobie poradzic z tym problemem?
może masz gacie z syntetycznego materiału ;p
dobrze,że nie ma kleksów ;)
Początkująca
13-06-09, 14:50
głupie miejsce? Dupa jak dupa;P Wszystko się chyba poci przy intensywnym wysiłku fizycznym, to chyba normalne?? Włóż czarne spodenki ;D
albo smaruj wazeliną ;] wtedy się podobno nie poci :)
Sosna91 ta podobno :yawn: masz z tym jakieś doświadczenie? :yawn:
heheheh e:D nieno to dobrze myslalem ze ja mam tylko taki problem :P
nieno az tak strasznie ze mi przez spodenki przeswituje to sie nie poce :P
Początkująca
13-06-09, 18:12
grzela (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=9098) ale, że co?? tyłek Ci się spocił? ??:P Chłopaki już mówili. Kup sobie talk!
nie doczytalem nigdzie o talku nic młoda damo :D :)
a co to ??
Sosna91 ta podobno :yawn: masz z tym jakieś doświadczenie? :yawn:
nie mam :D ale szukam kogoś kto wypróbuje ;D
mysle ,ze kazdy po porzadnym wysilku sie spoci nawet na dupie ,a jak jeszcze dochodzi do tego wysoka temp to juz wogole wiec nie jestes jakis dziwny
ale czasami bez wysiłku tez !! :(
zapodaj sobie etiaxil w kulce na dupie w takim razie ^^- joke ofc.
Talk , no nie wiem moze jakis puder ? a jak nei to idz do dermatologa zapisze Ci tabletki przeciwko poceniu sie (kiedys mialem jakies zapisane czy cus - pomagało).