Zobacz pełną wersję : Pierwszy cykl
witam wszystkich,ćwiczę już półtora roku i coraz częściej myśle o dopingu,mały jeden cykl chyba nie zaszkodzi a co tak spróbować można i tak,z tego co wyczytałem do chyba najlepszy cykl dla mnie jest z deka i testosteron ( 10 strzałów każdy,dwa razy w tygodniu) czyli cykl będzie trwał 5 tygodni jak bedzie wszystko OK. kolejne 10 strzałów,tak naprawdę boje się zakupić odrazu po 20 mil,prosze o opinie.pozdrawiam
fallenursus
12-06-09, 16:13
5 tygodni...strata sokow. deka sie nawet nie rozkreci.Tescior prawdopodobnie tak, ale o conajmniej 3 tygodnie(jak dla mnie to 5) za malo.
W Twoim wieku stary to pyknij sobie spokojnie cyklik z samego tescia. Np. enan. po 400mg na tydzien bite w poniedzialki/czwartki po 200mg przez 10 tygodni. Zostyaw se deczke na puzniejsze cykliki. Najlepiej zaczac z jednym srodkime, dowiesz sie jak reagujesz i co mozna oczekiwac od niego. Potem stopniowo mozna dodawac inne. TEst powinien byc zawsze podstawa.
Taka dawka wyzuci cie z butow, a sajdy beda naprawde minimalne,jesli wogole jakies.
to moje 2 gr.
ekonomicznie i zdrowo.
o dobloku nie mowie bo to sie rozumie samo przez sie.
j/w
w twoim wieku odpowiednie bedzie zrobic cykl na enanthacie, w dawce rzedu 250-400mg week (w zaleznosci od wagi) ale nie co dluzej niz 10 tyg - 12 a nawet 14 do 16 ;-)
Na pierwszy raz metanabol lub testosteron propionicym, jeśli chodzi Ci o masę.
aha,czyli pierwszy cykl z samego testosteronu (20 strzałów,po 2 strzały w tygodniu z 200mg,to jest 10 tygodni)później odblok., przerwa pare miesięcy do pół roku i cykl tescia z deka.Dobrze to zrozumiałem żeby czegos nie spieprzyc
W Twoim wieku stary to pyknij sobie spokojnie cyklik z samego tescia. Np. enan. po 400mg na tydzien bite w poniedzialki/czwartki po 200mg przez 10 tygodni.
tak to zrozumialem:)
zacznij od tego!
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199
Ig,co brakuje w moim profilu,napiszę jeszcze raz bo może nie wiesz gdzie sprawdzic,36lat staż 15 miesiecy,mój cel to masa,pozdro