Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Co na popudzenie???

jonasz7
16-12-06, 15:35
Witwm ! ! !
Mam czasami takie dni że nie chce mi się ćwiczyć :neutral: (chyba jak każdy), takie dni dosyć często się zdarzają i musze się może nie zmuszać ale napewno motywować i tu mam pytanie czy zna ktoś może jakiś suplement który da mi ochote do treningów zawsze, nie zależnie od dnia i pory.

Kacper
16-12-06, 15:37
Jaki jest twoj staz treningowy?

Mozesz walnac kawe pół godziny przed treningiem lub guarane-pochodna kawy.

adrys
16-12-06, 15:50
Wydaje mi sie ze najlepszym pobudzaczem na treingi są napoje energetyzujące, bądz tez jak pisze wyzej kolega Kawa:) i to i to da podobny efekt

Kacper
16-12-06, 16:49
Na nie swietnie działa X-pand ale to juz wyzsza półka...

jonasz7
16-12-06, 17:01
Nom staż 8 mies. myślałem nad czymś w stylu Biosterol brałem go wcześniej i był nawet nawet ale to są same fotosterole a chciałbym coś innego, ale żeby działało na psychike a nie tylko fizycznie.

Kacper
16-12-06, 17:26
Brałes po prostu Tribulusa...

Kto Ci go doradził? Zrobiłes jeden z wiekszych błędów. Po Tribulusa powinny siegac osoby które skończyły 21 lat.

Po drugie odzywki i suple Megabola.... to shit jakich mało...

aha, i jak juz to rałes "fitosterole" i saponiny steroidowe....

Matka_90
16-12-06, 17:38
Ja osobiście bym ci polecił "Neuro Speed" trecka
sam to stosowałem nie jest to aż taki drogi środek bo małe opakowanie kosztuje ok 20 zł i starcza na ok miesiąc przy najniżysz zastosowaniu a przy najwyższym na ponad 2 tyg.
po tym srodku na pewno bedziesz miałe energie a jego wartości utrzymują się przez jakiś czas.. tak więc polecam :cool:

jonasz7
16-12-06, 20:54
aha, i jak juz to rałes "fitosterole" i saponiny steroidowe....

Wiem pomyliły mi się palc eprzy naciskaniu na klawisze hehe tak jak zresztą tobie.
A Megabol nie jest taki zły ale odżywki tej firmy to faktycznie syf.

Ja osobiście bym ci polecił "Neuro Speed" trecka

Z chęcią sprubuje może mi pomoże w tym ciężkim czasie (zima) kiedy się nie chce.
A coś jeszcze może polecacie???

Matka_90
16-12-06, 21:39
mugłbyś także sprubować "Life Energgy"
jest to oodpowiednio dobrant\y kompleks ziół działających energetyzująco
cena również nie jest aż taka wysok bo
60tab-25zł
120tab-44zł

jonasz7
16-12-06, 21:55
OK dienks.
pzdr.

u.waw.pl
16-12-06, 23:27
Kup sobie żeń szeń.

bejnar
17-12-06, 08:13
ja polecam explosion z vital maxu w ampulkach, daje dobrego kopa przed treningiem :)

u.waw.pl
17-12-06, 09:24
Wątpię, żeby jonasz7 chciał się kłuć.

jonasz7
17-12-06, 09:46
A żeń szeń działa na popudzenie psychiczne czy tylko na poprwe koncentracji.

Matka_90
17-12-06, 09:51
&#379eń-szeń - cudowny korzeń
&#379eń-szeń jest znany od 4000 lat. W starożytnych Chinach korzeń żeń-szenia był tak cenny, że płacono za niego jego wagę w złocie. Był uważany za panaceum i stosowany w wielu przypadłościach: m.in. obniżonej sprawności seksualnej, w stanach wyczerpania fizycznego i psychicznego, podawano go także żołnierzom przed bitwą, aby podwyższyć poziom wytrzymałości organizmu. Wiele legendarnych właściwości żeń-szenia znalazło potwierdzenie w badaniach naukowych. Dzięki temu wybierając preparat żeńszeniowy nie polegamy tylko na tradycji i legendzie, ale na wynikach rzetelnych badań naukowych.

Komu polecamy żeń-szeń?
Z dobroczynnego wpływu żeń-szenia skorzystają wszystkie osoby zmęczone codziennymi obowiązkami. Osoby aktywne, pracujące codziennie "na wysokich obrotach" odczuwają więcej energii, mogą pracować do późnych godziny wieczornych. &#379eń-szeń jest także polecany osobom trenującym sport, ponieważ ekstrakt poprawia wykorzystanie tlenu przez mięśnie, przez co zwiększa się wytrzymałość organizmu i można dłużej trenować bez zmęczenia. Często jest stosowany dla wzmocnienia kondycji seksualnej. &#379eń-szeń jest bezpiecznym środkiem, jest nawet szczególnie polecany seniorom i rekonwalescentom.

http://www.bodymax.pl/wew_zen_szen.html

u.waw.pl
17-12-06, 09:54
&#379eń szeń jest dobry zarówno na przemęczenie fizyczne jak i psychiczne, polecam.

Pozdrawiam

jonasz7
17-12-06, 10:11
OK a sama tayryna zadziałała by??? Bo zauważyłm że jest składnikiem wielu izotoników jak i explosion wspoomnianego wcześniej.

Matka_90
17-12-06, 10:13
niwarto

jonasz7
17-12-06, 10:25
OK wtakim raie rozejrze się za czymś innym, jest tego tyle że na pewno sobie coś wybiore
pzdr.

Jose
18-12-06, 21:33
OK a sama tayryna zadziałała by???razem z kofeina jak najbardziej <yes>

jonasz7
18-12-06, 22:03
dzieks SOG :mrgreen:

rocky_balboa
21-12-06, 13:51
No dobra, ale w czym ten żeńszeń występuje? Z niego sie herbatki robi, czy może są jakies czekolady czy cos o dobrym smaku :P ?

jonasz7
21-12-06, 14:39
&#379eńszeń występuje w postaci kaps. lub tabletek :mrgreen: :mrgreen:
A kawa w z&#243;pełności styka świetne suple p&#243;ł godz. przed treningiem :mrgreen: , daje takiego kopa.
pzdr.