Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Co i Ile ? >pomocy<

gtmod
11-06-09, 14:35
Witajcie!!
Zarejestrowałem się na forum ponieważ chcę kupić jakieś odżywki i jak się w to zaczytałem to od natłoku informacji wychodzi na to że wszystko działa na nic i na wszystko :evil: !
Interesowały mnie takie suplementy jak Hmb, kreatyna, glutaminy i odżywki białkowe.
O HMB najpierw na aukcjach w necie dowiedziałem się że to "cudowny śroek, bez którego nie warto ćwiczyć" a na forach internetowych że to nie daje żadnych efektów.
O kreatynie wszyscy piszą w samych superlatywach i moje pytanie do kreatyny jest takie: Czy brać Jabłczan czy zwykłą?
Glutaminy polecają właśnie zamiast HMB (to wyczytałem na forach) no i to chyba dobra opcja (działanie i cena).
Na aukcjach wszystko wygląda pięknie a na forach już nieco inaczej dlatego tak się rozpisałem.
Proszę o opinię ludzi którzy wiedzą o co chodzi ponieważ jak by nie było chodzi tu o zdrowie :smile:
Napisze jeszcze tylko ze dopiero zacząłem niedawno ćwiczyć.
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam!

KowalX
11-06-09, 14:47
Witajcie!!
Zarejestrowałem się na forum ponieważ chcę kupić jakieś odżywki i jak się w to zaczytałem to od natłoku informacji wychodzi na to że wszystko działa na nic i na wszystko :evil: !
Interesowały mnie takie suplementy jak Hmb, kreatyna, glutaminy i odżywki białkowe.
O HMB najpierw na aukcjach w necie dowiedziałem się że to "cudowny śroek, bez którego nie warto ćwiczyć" a na forach internetowych że to nie daje żadnych efektów.
O kreatynie wszyscy piszą w samych superlatywach i moje pytanie do kreatyny jest takie: Czy brać Jabłczan czy zwykłą?
Glutaminy polecają właśnie zamiast HMB (to wyczytałem na forach) no i to chyba dobra opcja (działanie i cena).
Na aukcjach wszystko wygląda pięknie a na forach już nieco inaczej dlatego tak się rozpisałem.
Proszę o opinię ludzi którzy wiedzą o co chodzi ponieważ jak by nie było chodzi tu o zdrowie :smile:
Napisze jeszcze tylko ze dopiero zacząłem niedawno ćwiczyć.
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam!

kreatyna "creapure"
hmb działa z tym,że trzeba stosować przez dłuższy okres czasu i można łączyć z kreatyną.Ja jestem zadowolony daje siłę i ubite mięśnie.(wiele osób,które wypowiadają się na temat hmb nigdy go nie stosowały i powtarzają opinie innych.Niektórzy chcą chyba efekty mieć już po miesiącu)
Glutamina to też dobra opcja jak i białko, najlepsze,a zarazem najdroższe to izolaty serwatki cfm.
Na początek potrzebna dobra dieta do tego możesz dokupić białko.
Z suplementami zaczekaj, poćwicz bez niczego będziesz miał dobre rezultaty i poznasz reakcję swojego organizmu.
Ten sport to nie wyścigi ;)

niewula
11-06-09, 16:47
kolega wyzej bardzo ladnie wypowiedizal sie o produkcie HMB :)
ogolnie ci wszystko dobrze napisal heh