Zobacz pełną wersję : Masa do oceny!!!
Oto moja fotka z przed kilku dni.
Robiłem ja w lustrze i jest dość niewyraźna ale coś tam widać.
Od marca robię masę i obecnie ważę 103.5kg na czczo.
W łapie mam prawie 46cm.
Interesowała mnie tylko masa i rzadko robiłem aeroby stąd trochę tłuszczu!!!
Do końca czerwca jeszcze pomasuje czyli mam jakieś 3 tygodnie żeby przytyć z 2-3kg a od lipca ostra redukcja i wtedy chcę zredukować tak do 95-98kg.
1608
Anaboliczny Koks
10-06-09, 21:32
Szacunek ,konkretna łapa ,klata ,generalnie na duży plus. Chce zobaczyć już jak się wyrzeźbisz.
Nie lubię się rzeźbić ale muszę bo z takim cielskiem to ciężko na plaży wysiedzieć!!!
pawelek616
10-06-09, 21:37
W sumie to ciężko ocenić ponieważ zdjęcie jest nie wyraźne i z jednego zdjęcia za wiele nie da się wywnioskować. Jak dla mnie plecy troche mało szerokie ale może to właśnie przez zalany brzuch i nie widać tej szerokości. Łapa konkret. Kaptury mogłyby być większe, klate też w sumie ciężko obiektywnie ocenić. Najlepiej jak skończysz masować za te 3 tygodnie to wrzuć foteczki w pozach i będziemy oceniać:smile:
Ty masz 175 cm wzrostu?????????
Anaboliczny Koks
10-06-09, 21:39
No właśnie miałem o to zapytać ,jeżeli tak to współczuje twoim kolanom.
A nie wiem co za przyjemność chodzić na "masie" ,nie lepiej ładnie wyrzeźbionym ?.
Tak równe 175cm a co???
A kaptury i plecy są ale taka poza że akurat nie widać ale wstawię fotki na koniec masy a potem na koniec rzeźby!!!
Jest konkret. Do zobaczenia w Międzyzdrojach ;)
anaboliczny cóż z rzeżby przy 60-70kg, a jak chcesz rzeżbe przy 90kg to niestety ale trzeba najipierw przymasować. a przy małej wadze założysz koszulke i Twojej rzeżby nie widać. ;] lato jest przez 2-3miesiące tak na prawdę a w koszulce chodziesz przez 10miechów, wiec ?
oczywiscie wszystko z granica, nie mowie o ogromnym facie xD
Anaboliczny Koks
10-06-09, 21:54
Sosna o to właśnie chodziło ,bo tak napisał ,że się nie lubi rzeźbić ,ale jak sie ma z czego to trzeba lubić :P.
jakie suple brales przy budowaniu masy i jakie przyrosty na miecha miales? bardzo ladnie jest, a zalany tluszczem to nie wiem gdzie jestes. pedalow z siebie nie robmy ;) pzdr.
Suple???
W ogóle to ćwiczę od 5 miesięcy bo miałem 2 lata przerwy i jak zacząłem w lutym po przerwie to na początku kreatyna z Treca,Hmb,znów kreatyna z treca.3 gainery po 3 kg z Megabola i 3 odzywki po 1500g 90% z megabola i do tego troszkę innego towaru ale to nie ten dział :-)
Aha a przyrosty to w lutym ważyłem 90kg a teraz 103.5kg a łapa w lutym 40,5 a teraz blisko 46cm!!!
ale już kiedyś miałeś tyle, wiec mieśnie łatwiej szły. normalnie to nie realne ;D
Właśnie tak bo mięśnie pamiętały!!!
Kiedyś ważyłem 114kg a łapa 47.5cm!!!
a tak z ciekawości, jak zaprzestałeś ćwiczyć to bardzo szybko spadło wszystko?
to chyba normalka....kwestia miesiąca i niema chłopa wiem po sobie
Miesiąca to nie ale miałem przerwę łącznie prawie 2 lata.Poznałem kobietę i całkowicie się jej oddałem że zapomniałem nawet o siłowni!!!Tym bardziej że była potem w ciąży!!!
Później narodziny synka w październiku a od lutego regularnie ćwiczę!!!
Po tych 2 latach łapa spadła mi z 47.5cm do 40.5cm a waga z 114kg do 89kg.
Ale zarysy mięśni zostały!!!
Poznałem kobietę i całkowicie się jej oddałem że zapomniałem nawet o siłowni!!!
szacunek :)
A od roku jest moja żoną ale siłownia wróciła!!! :-)
gratuluje
i masy tez, powierzchownie spoko sylwetka
konkretna
A od roku jest moja żoną ale siłownia wróciła!!! :-)
musiała wrócić :)
teraz masz i kobietę i siłownię ;)
fallenursus
11-06-09, 01:26
to mozesz mi kurwa wytlumaczyc z ktorej strony masz te problemy z fatem ?!?! bo jakos ine widze.a placzesz ze cie zalewa :) pod prawa lapa widac te 3 kreseczki z boku gornych miesni brzucha... i ty marudzisz ze jestes gruby..... masz nadamna 15kg Ty......''grubasie'':errf:
clap
byq i tyle!
Wzorowo. ;) za dwa lata bede taki jak Ty :D
Fallen właśnie zalewa.Dobrze że koniec masy niedługo bo chyba za dużo bym przytył.I tak daje sobie po 1kg na tydzień więc jeszcze z 3 przytyję!!!Już niedługo rzeźba więc wtedy będzie ładnie brzuch widać!!!
gratuluje ci na pewno nie siedziales na silce:P
i nie pierdol glupot ze jestes gruby czwicz normalnie jak teraz:P
super sylweta :)
mam pytanie co do treningów :
jechałeś tradycjnymi splitami czy może fbw ? bo ja sam juz mam mętlik w głowie co lepsze na mase ale chyba stawie na splita
Napinacz01
11-06-09, 13:29
masz gdzsies temat
FBW vs SPLIT i sobie poczytaj magic key ;p
jesli chodzi o mase to ja stawiam na splita ale kazdy ma swoje zdanie;)
na jednym treningu mozesz pokur*ic ladnie jedna grupe miesni, tydzien i od nowa mozna szalec, wymieniac cwiczenia, ladnie puchniesz ;)
a w FBW musisz sztywno trzymac sie jednego, ale no coz kazdy ma swoje zdanie.
jaca666 takie spadki masy i wymiarów bolą jak drzazga w fiucie dobrze że potem fatwo to wszystko odzyskać
Dobrze wyglądasz fajna łapka klata też bary wszystko ok
Jechałem tradycyjnym splitem 4-dniowym.
Jestem tak nauczony od samego początku a FBW nigdy nie próbowałem i raczej już nie spróbuję!!!
jakby sie nie bralo koksu to by tak nie spadlo;]
Jakby sie nie bralo to za 5 lat bym tak wyglądał!!!
no wlasnie wszyscy biora bo chca szybko osiagnac jakis cel, nie lepiej cwiczyc na samcyh odzywkach , pozniej osiagnac cel i miec dlugo dobra sylwetke??1!
fallenursus
11-06-09, 14:56
Jakby sie nie bralo to za 5 lat bym tak wyglądał!!!
ta..jak bys sie osral:)
kaman panowie 21szy wiek, kokxy sie sa szkodliwe jesli nie wiecie :p
Nie ma się co zarzekać że nigdy soku, bo nie wiadomo czy się nie przyjebie za miesiąc ;);)
Voice669tak jak mówisz ja już kurwa nigdy nie będę tak mówić nigdy tabsów nigdy koksów itp... czas przyjdzie pokaże
Jaca666 prosiłbym o więcej zdjęć :) Super !!!
żono jacka........apeluje w imieniu forum dej mu te fotki wrzucic juz nie byc taka zazdrosna kobito bo go za krutko trzymiesz i pójdzie chłop na bok!!!!! heheheheh
Ha ha ha.Lepiej nie pokaże tego żonie!!!
A fotki wrzucę w poniedziałek na siłowni.
źle nie jest, ale jak na kox to też szału nie ma
a co do spadków: łatwo przyszło - łatwo poszło lol
elo
Ale to dopiero 4 miesiąc ćwiczeń po 2 letniej przerwie wiec nawet mięśnie nie zaczęły reagować tak jak powinny i ciągle łapie formę!!!Też nie jestem zadowolony!!!
Ztym tłuszczykiem to nie jest jeszcze najgorzej ale żeżbę to już powinieneś robić
Zapomniałem jeszcze jednej rzeczy dodać że jak pierwszy raz przyszedłem na siłownie to ważyłem 60kg a gdy wziąłem pierwsza tabletkę metki ważyłem 66kg i 4 lata zajęło mi dojście do 114kg masy!!!
konkret jaca :]. Hmm masz moze jakies zdjecia gdy byles w swojej zyciowej formie ?? :D
tak,na koksie czy na sucho trzeba jebac i sie pocic zeby byc wielkim,niektórzy myslą ze od koksu sie rosnie lezac w domu na kanapie.
Nie mam juz zdjęć bo miałem na starym kompie i mi się dysk zjarał ale mam stare zdjęcie w gajerku i to od tyłu i powiem ze byłem wielki.Jak zeskanuje to wkleję!!!
to dalej jaca ;p skanuj i wklejaj ^^.
Zapomniałem jeszcze jednej rzeczy dodać że jak pierwszy raz przyszedłem na siłownie to ważyłem 60kg a gdy wziąłem pierwsza tabletkę metki ważyłem 66kg i 4 lata zajęło mi dojście do 114kg masy!!!
Wszystko fajnie, jednak dla mnie cwiczacy bez dopingu wymiataja, to dla nich najwiekszy szacun za osiagniecia i kurewsko silna wole clap Jezeli siebie nie akceptujemy, to mozna wiecej szkody narobic niz pozytku. Dla mnie silownia stala sie celem samym w sobie, to juz element mojej codziennosci i nie mam zamiaru tego zmieniac. Nigdzie mi sie nie spieszy z ta masa, czy rzezba, najwazniejsze, ze mam satysfakcje z tego co robie i jestem zdrowy.
trochę niewyrażne ale wyglądasz dobrze