Zobacz pełną wersję : co brać????????
witam pakerów!
Po raz kolejny pisze nowy temat bo znów inny kumpel z siłki sie chciał dopytac co ma teraz robic
ma 16 lta i 173cm wzrostu i weazy 72 kilo wszamał juz nitrobolon II 7 kilowego mega mass weidera po tym wzioł kreatyne olimpa 1250 mega caps- 2 tyg.
pózniej po miesiacu zakupił sobie zestaw BSN no-xplode 1200g. i cel mass 1000g.
co ma teraz brac??? wiem ze jest troszke nie doswiadczony... no i ma diety
co ma szamac a i cwiczy poł roku
ma 16 lta i 173cm wzrostu i weazy 72 kilo ...zakupił sobie zestaw BSN no-xplode
.... co ma teraz brac???
Najlepiej jakieś warzywa i owoce ;)
no co ma brac!!! a nie bedize mi tu mówił zeby wazywa brał pytam sie konkretnie!!
slim shady
10-06-09, 17:49
To ten Twój kolega jest Hardkorem ;)
Niech nic nie bierze tylko przyłoży się do diety bo szkoda kasy przy takim stażu i wieku
ma przeirz diete pisałem juz
co ma teraz brac??????
mówił cos o mecie ale ja nie wiem co to jest
slim shady
10-06-09, 17:54
wklej jego diete i trening ;)
meta nie dla niego
nie wiem przecierz jaka ma diete ale jakas wysokobiałkowa
a treningu tez nie znam
czemu meta nie jest dla niego gdzie mozena kupic ta mete bo mi nie daje spokoju
slim shady
10-06-09, 17:58
metanabol to steryd który przy złym korzystaniu może odbić się na zdrowiu, gdzie kupić ? a czy to ważne ? i tak nikt Ci nie sprzeda chyba ze bedziesz miał recepte
czemu meta nie jest dla niego gdzie mozena kupic ta mete bo mi nie daje spokoju
na to też jest za młody BSN no-xplode,a co dopiero na mete...
Anaboliczny Koks
10-06-09, 18:28
To niech ten twój kolega idzie na bazar niech nakupuje sterydów bo mu ktoś powiedział i za miesiąc zobaczymy artykuł w gazecie, Mówi Ci się ,aby jadł warzywa ,owoce ,ale nie kurwa bo on mete sobie kupi to niech kupi ... Już ktoś dziecku mete da.
prowokacja.
proponuje zamknac temat. a kumplowi powiedz, ze mete moze kupic kazdym tesco 24h, nie wiem ale ostatnio tez byla w biedronce ale to tak sezonowo ją rzucaja. Moze tez zapytac w LIDLU ale tam jest najgorszej jakosci.
a tobie kolego proponuje wycieczke do pacanowa celem znaleznienia mozgu.
ja ci moge powiedziec ze mu hujowo bedzie szlo na najlepszym cyklu bo za duzych odspeow to nei mial tylke cyklow to sie robi na caly rok a nie w 5 miesiecy!
skoro se juz zjebal bo moze se zajebac np. xploda z stormem