PDA

Zobacz pełną wersję : Chcę być duży - w każdym bądź razie większy niż teraz.

Zioman
10-06-09, 14:06
No to tak. Mam 175 cm wzrostu i ważę 100 kg.
W łapie mam 48 cm.
No i chodzi o to że chcę być jeszcze większy.

Moja dieta:
7.30 100gr płatków owsianych z wodą, omlet z 6 białek + 1 żółtko.
10.30 dwie grachamki z piersią kurczaka i serek wiejski.
13.30 100 gr gainera + jabłko.
16.30 obiad z dwóch dań (zupa + wołowina lub kurczak z ryżem).
19.30 posiłek przed treningowy (makaron z piersią z kurczaka).
20.30 do 21.30 trening
Po treningu węglowodany i po pół godziny posiłek (ryż i tuńczyk).
Przed snem 300 gr serka wiejskiego lub twarogu.

Trening:
Poniedziałek: Klatka + triceps,
Wtorek: Nogi,
Środa: wolne,
Czwartek: Barki + biceps,
Piątek: Plecy.

Jak macie jakieś pomysły jak zmienić dietę abym rósł,bo ta już mi się chyba przejadła, to piszcie.
Trening też mogę zmienić.:happy:

007
14-06-09, 19:47
dasz foto?

hans1237
14-06-09, 20:15
no poka poka sie kolega bo juz tu były pseudo byki ale jak serio piszesz to szacunek,jak nie brałes koksu to se wez,a jak brałes to wez wiecej

jaca666
14-06-09, 20:21
Na razie podałeś plan treningów a nie trening!!!
A jak tam siła???

Początkująca
15-06-09, 09:23
w każdym razie*
-------
stary! Ty i tak jesteś wielki!!

Wiki
15-06-09, 10:14
Daj fotke, bo nie uwierzę że jesteś aż taki wielki i prosisz o pomoc kumpli z forum, żeby Ci w czymś pomogli. To ty powinienes pomagać nam :)

®™OLERO™®
15-06-09, 10:31
jak nie brałes koksu to se wez,a jak brałes to wez wiecej

Zgadzam się z przedmówcą.

wojtas3
16-06-09, 09:06
Zioman nie chce mi się wieżyc że gościu który ma pól metra w łapie pyta jak urosnąć na forum kulturystycznym tym bardziej w dziale dieta

dominator875
16-06-09, 11:15
no ludzie przeciez to lipa w hu..

hans87
16-06-09, 11:58
film z cyklu "marna prowokacja" :P

wojtas3
16-06-09, 12:11
ta na pewno jak pozmienia dietę to mu łapa z 48 do 52 urośnie tu dieta nie ma już pola popisu tylko saa :twisted:

metadon
16-06-09, 12:41
to chyba faktycznie prowokacja bo autor tematu nie udziela sie od 6 dni...

Zioman
17-06-09, 12:34
Już jestem. Nie pisaliście przez kilka dni to się nie pojawiałem.
Zdjęcie postaram się wrzucić.
A co do koksów to szykuję się na tego nowego mieta co ma 10 mg. Ale myślałem, że coś da się z dietą heh.

Pozdro 500.:happy:

dominator875
17-06-09, 13:09
haha...

Zioman
17-06-09, 16:37
tutaj ja rok temu...miałem 46 w łapie

Zioman
17-06-09, 16:38
A tutaj jeszcze wcześniej. Słaba jakość zdjęcia, bo komóra średniowieczna.

sebojas
17-06-09, 16:44
ja mam 17lat ale nie jestem na tyle głupi żeby brać koks !!!! koks biorą cieniasy !!!! Ci co nie mają siły !!! i chcą ją mieć !!

zybiy
17-06-09, 18:09
A nie masz obecnych fotek?

Zioman
17-06-09, 18:11
Koksy są dla ludzi jak z resztą wszystko.

Obecnych fotek nie mam. :sick:

magic_key
17-06-09, 20:39
ja mam 17lat ale nie jestem na tyle głupi żeby brać koks !!!! koks biorą cieniasy !!!! Ci co nie mają siły !!! i chcą ją mieć !!

pierdolisz az trawa usycha

pure
17-06-09, 21:05
pierdolisz az trawa usycha

nie no lepiej niech koksuje?! droga na skroty jeszcze nikt daleko nie zaszedl. i co, jak dlugo mialbym niby koksowac, az rozjebie watrobe, nery, serducho, glowe, jajca?!?!?!? jeszcze mi powiedz, ze jak odstawisz doping i dalej bedziesz jechal na diecie, to ci wszystko zostanie??? :errf: masz kompleksy, brak ci silnej woli, cwiczysz tylko po to by zaimponowac innym, albo byc postrachem osiedla :lol: to faktycznie nic innego... chodzi takich paru po mojej dzielnicy i wydaje im sie, ze sa fajni i kazdy patrzy na nich z respektem. moze gdyby zdjeli "rozowe okulary" zobaczyli by, ze ludzie z nich po prostu polewaja. kicha po calosci, od serka wiejskiego nie puchnie sie w oczach, wie to kazdy, wiec kogo probuja oszukac - no jasne ze samych siebie. do autora watku - to twoje cialo i rob z nim co chcesz, ale jezeli osiagnales takie rezultaty na diecie, to podszedles do tematu uczciwie i szacunek dla ciebie clap reszta jak wyzej... pzdr dla ludzi z pasja.

fallenursus
17-06-09, 21:11
dobry koks z glowa nie jest zly.kazdy kto wie conieco niestety nie podwazy.:errf:

Zioman
17-06-09, 22:41
Kiedyś (2 lata temu) brałem koksy. Ale niewiele. Trochę deki i anapolonu.
Nie szło jednak tak zajebiście i było trochę skutków ubocznych.

Od dwóch lat jednak lecę na czysto i masa + siła są bardzo stabilne.

Teraz spróbuję mietka dla pobudzenia masy, na której mi najbardziej zależy.
I robię to dla siebie - nie jestem zawodnikiem - nie mam sponsora - ćwiczę ładnych kilka lat (6) i spotkałem się z komentarzami krytycznymi, ale także pozytywnymi, na swój temat i wcale tymi pierwszymi się nie przejmuję.

A tak a propo to napisałem na forum, bo zależało mi na opinii moderatorów, tzn. osób, które się "znają", a tu klapa, zero odzewu.

Poniżej fotka zrobiona dzisiaj po treningu... 48 w łapie.
Pozdro 500 :happy:

jaca666
17-06-09, 22:45
Po co Ci meta!!!???
I tak masz masę.Teraz rzeźbić powinieneś na wakacje!!!
Tak patrze na Twoje fotki i mało czystego mięśnia na nich widzę.To znaczy mięsień jest ale nie wyrzeźbiony!!!
A jak u ciebie z siłą!!!???

Zioman
17-06-09, 23:19
Jeśli mnie nie rozumiesz, to już niestety nie zrozumiesz.
Chcę być jeszcze większy more more more.
Jak dobiję do 52 - 54 cm w łapie to sobie wtedy wyrzeźbię do 50 - 51 i będzie git. Ale na razie szkoda mi tracić w takim momencie masę.
Siłę utrzymuję na poziomie 120 - 130 na klatę w serii. Czasami ćwiczę nawet setką by odciążyć trochę nadgarstki, z którymi mam problem. A jeszcze 1,5 roku temu cisnąłem 180 - 1 powtórzenie. Teraz jednak nie robię maksów. :sick:

fallenursus
18-06-09, 00:57
stary, zmien dzial bo tu ci nikt nie pomoze. Jest taki jeden ciekawy dzial .....

doping!

sebojas
18-06-09, 02:17
chłopie co ci po tych skoksowanych mięśniach jak by ciebie nawalił gość w wieku 18 lat co zna np. Krav Mage, oprucz ćwiczenia radził bym ci ćwiczyć jakoś sztukę walki bo na kulturystę to ty nie wyglądasz i nim nie będziesz chodzbyś 1 tone koksu wzioł :P a więc koks na bok i trenuj abyś wyglądał jak człowiek a nie jak świnia ;]

KowalX
18-06-09, 02:40
chłopie co ci po tych skoksowanych mięśniach jak by ciebie nawalił gość w wieku 18 lat co zna np. Krav Mage, oprucz ćwiczenia radził bym ci ćwiczyć jakoś sztukę walki bo na kulturystę to ty nie wyglądasz i nim nie będziesz chodzbyś 1 tone koksu wzioł :P a więc koks na bok i trenuj abyś wyglądał jak człowiek a nie jak świnia ;]

Nie każdy koksuje żeby się bić ,a krav maga akurat jest do dupy ;)

pure
18-06-09, 10:09
stary, zmien dzial bo tu ci nikt nie pomoze. Jest taki jeden ciekawy dzial .....

doping!

dokładnie, dzialy pojebales... jak wyzej i pamietaj duzo wody z parowek ;)

dominator875
18-06-09, 10:17
juz Ty wody z parówek do tego nie mieszaj bo to moj tajemny sekret

pure
18-06-09, 10:21
a co z parowami, do kibla? ;)

dominator875
18-06-09, 10:24
no a jak,woda jest kluczem

Zioman
18-06-09, 13:45
Co do sztuk walki, to tak:
- 1,5 roku aikido,
- 1 rok brazylijskie jujitsu,
- 1 rok mma.
Także byle jaki chłoptaś z krav magi nie da mi rady. :sick::happy:

fallenursus
18-06-09, 13:47
wezmiesz dobre srodki z glowa, to spalisz tluszcz i zrobisz miesa w tym samym czasie. Nawet mozesz pujsc z waga do gory,spalajac tluszcz.Tym pierdzieleniem malolatow co gowno wiedza sie nie przejmuj :twisted:

pure
18-06-09, 14:11
wezmiesz dobre srodki z glowa, to spalisz tluszcz i zrobisz miesa w tym samym czasie. Nawet mozesz pujsc z waga do gory,spalajac tluszcz.Tym pierdzieleniem malolatow co gowno wiedza sie nie przejmuj :twisted:

O czym ty nawijasz, z jaka glowa? Jakich malolatow? Czyli co, starsi chlopcy juz wiedza jak koksowac?! Przestan, nie tworz sielankowego obrazu jezeli mowa o dopingu, bo to ty jako starszy wiekiem powinienes dawac kurwa dobry przyklad, bo 1/100 takich "malolatow" czytajac takie gowno siegnie po ten syf i moze akurat dla niego nie skonczy sie to tak zajebiscie... :evil::evil::evil: poza tym wypad z tym tematem do odpowiedniego dzialu...

Zioman
18-06-09, 16:40
To jest dobry dział, bo mi chodziło o poprawienie diety. A koksy jakoś na marginesie wskoczyły do "menu".

fallenursus
18-06-09, 16:43
jezeli tak urosles na swojej diecie, to tam niema co poprawiac, musisz poprostu wiecej wpierdzielac.

slaled90
12-08-09, 20:35
z szacunkiem dla koksów ale jeden kolega ktory sie wypowiedzial na temat brania koksu ma racje ;) kox biora cianiasy ... wiele osob mowi ze na kopalniach jest koksow od zajeba..a ale co jeden to ma mniej siły taka jest prawda karz mu cos przeniesc albo cos to nie daje rady madry jest tylko na silowni bo uda mu sie wycisnac na raz te 150 kg ale na dluzsza mete gowno potrafi ...

KowalX
12-08-09, 20:46
sądzę ,że wielu strong manów daje radę :)

pomiędzy starszym ,a młodszym jest taka różnica ,że organizm się jeszcze rozwija.Co nie znaczy,że popieram ,ale trzeba odróżnić 15-17latka ,a np 30latka

Wiki
12-08-09, 20:58
z szacunkiem dla koksów ale jeden kolega ktory sie wypowiedzial na temat brania koksu ma racje ;) kox biora cianiasy ... wiele osob mowi ze na kopalniach jest koksow od zajeba..a ale co jeden to ma mniej siły taka jest prawda karz mu cos przeniesc albo cos to nie daje rady madry jest tylko na silowni bo uda mu sie wycisnac na raz te 150 kg ale na dluzsza mete gowno potrafi ...

Koks biorą cieniasy, ale na pewno nie każdy koks jest cieniasem. Zależy jeszcze pod jakim względem piszesz cienias... Bo z drugiej strony koks jest dla "cieniasów", dla ludzi którzy ciężko pracują i osiągneli już wszystko co mogli ze swoją potencją i szukają jakiegoś kicka :]. Najczęściej jednak koks kojarzy mi się z tępakiem, chodzacym na kebaby po treningu i robiącym cykle bez pomyślunku i odbloku :D. Takich znam tylu że nie zmieścili by się na palcach gdyby ich wyliczać. Łącznie z palcami u nóg :)

Oczywiste jest to, że łatwiej jest podnieść sztangę z obciążeniem 150kg, niż jakąś niekształtną bryłę, za którą nie wiadomo jak się złapać.

slaled90
12-08-09, 21:21
no wlasnie i o to chodzi ;) tylko za sztange umieja chwycic a za cos nieksztaltnego co wazy 100kg powiedzmy na metr bierzacy to juz nie potrafia stoja i patrza sie jak ciuliki jak starzy gornicy dupia bo oni sily nie maja ^^ zalowe z leksza ale napompowany jak 100 hu.i danke szyjn ;) to znam kolesi co sa chudzi jak patyki a maja sily wiecej niz jakis koks napompowany sterydem ^^

KowalX
12-08-09, 21:22
znam kolesi co sa chudzi jak patyki a maja sily wiecej niz jakis koks napompowany sterydem ^^

znasz kolesia silniejszego od Pudziana ;)

fallenursus
12-08-09, 21:27
18 06 09

Kurwa bravo!

slaled90
12-08-09, 21:28
haha bardzo smieszne ;)

®™OLERO™®
13-08-09, 14:08
no wlasnie i o to chodzi ;) tylko za sztange umieja chwycic a za cos nieksztaltnego co wazy 100kg powiedzmy na metr bierzacy to juz nie potrafia stoja i patrza sie jak ciuliki jak starzy gornicy dupia bo oni sily nie maja ^^ zalowe z leksza ale napompowany jak 100 hu.i danke szyjn ;) to znam kolesi co sa chudzi jak patyki a maja sily wiecej niz jakis koks napompowany sterydem ^^

sądząc po tekscie jesteś prostym Rylem, lepiej zrób to co umiesz najlepiej , zastrajkuj albo jedź na Warszawe ze sztylem z łopaty na kolejną demonstracje.

Tu sie raczej nie wypowiadaj bo pieprzysz bzdury

creative
13-08-09, 17:22
Sorry, ze się wtrącam, ale troche wiecej szacunku dla 'Ryli', bo niejeden z nich by Cie najebał. Fakt faktem, ze nie ma to zwiazku z kulturystyka. Znam dobrego zawodnika, ktory poszedl na kopalnie i wyszedl pelen podziwu dla gornikow.

KowalX
13-08-09, 18:04
nie wiesz czy by najebał to raz ,a dwa nie ma to związku z tym ,że pisze jak prostak może i być nawet bogaty
a na szacunek to trzeba sobie zasłużyć

Jolly
13-08-09, 21:08
znasz kolesia silniejszego od Pudziana ;)

Ja znam, nawet kilku :]

creative
13-08-09, 22:33
nie wiesz czy by najebał to raz ,a dwa nie ma to związku z tym ,że pisze jak prostak może i być nawet bogaty
a na szacunek to trzeba sobie zasłużyć

Biorac pod uwage, ze wiekszosc osob ze slaska zajmowała sie 'kopaniem w ziemi' to prawdzopodobienstwo, ze ktorys dojebalby mu jest bardzo wysokie. Poza tym nie zapominajmy, ze gornictwo to praca fizyczna.

A co do silniejszych typkow od Pudziana to znam kilku. Raczej slyszalem o takich. Discovery Channel.

KowalX
13-08-09, 23:03
discovery :)

a co praca górnika rozwija bardziej siłe niż specjalistyczne treningi i do tego z koksem haha...
znam górników i nie cisną 200kg :) ,a może praca w kopalni uczy zadawać ciosy :) cosik się pomylił chyba

KowalX
13-08-09, 23:10
Ja znam, nawet kilku :]

chyba coś ćwiczą czy tylko w kopalni pracują :]

slaled90
13-08-09, 23:29
®™OLERO™® jak by Ciebie chcieli upierdolic zebys mial jebac do 65 lat i to jeszcze fzycznie inaczej bys mowil i jeszcze pierwszy bys lecial z pizda na warszawe... napewno gowno robisz i myslisz co to z ciebie nie jest za kozak bo chodzisz na silownie. A co do mnie to sie mylisz bo nie jestem gornikiem przynajmniej narazie i gowno to ty sie znasz i sie nie wypowiadaj ... wielki emigrant ktory chce pokazac ze wie cos o polsce ps .. tylko uwazaj zebys jezyka ojczystego nie zapomnial

KowalX
14-08-09, 00:08
może ze słownictwem byś stonował ,bo to forum publiczne.Górnik chociaż zarabia bez potrzeby studiowania.
Nie pracują do 65życia
akurat górnik ,który przepracuję 25lat w tym 10lat jako górnik ma prawo do emerytury(dla 55latków).lub 25przepracowanych w tym 15lat jako górnik ma prawo do emerytury(dla 50latków)

wypowiedzenia też mają sporę.

creative
14-08-09, 00:08
Kowal nie jest potrzebny zaden specjalistyczny trening. Dajmy na to znam typa, ktory moze nie jest gornikiem, ale w zyciu nie odwiedzil silowni, a w rozpierdalal na reke 'grubych' koksow. Mozesz cisnac nawet 300 kg, ale trafisz na szybszego z lepszym ciosem i na tym sie konczy. Koksow mozna postawic jedynie na bramce, bo bez dynamiki to nie zdzialaja zbyt wiele. Sila to nie wszystko - powinienes to wiedziec.

KowalX
14-08-09, 00:14
wiem wiele o walkach.ale to kwestia jednostek tak samo możesz trafić na gościa co się zajebiście biję i do tego koksuję.mogę ci to udowodnić w walkach w klatkach,k-1 tam ogromna część ,albo jedzie na koksie ,albo innym dopingu.

nie lubię jak ktoś szerzy takie rzeczy .i wież mi żaden górnik nie podniesie 300kg to mało ,który koks podniesie :)Po prostu nie lubię jak ktoś nie ma do kogoś szacunku tylko dlatego ,że druga osoba bierze koks myślisz ,że weźmie i się napompuję??duża część osób nigdy tak ciężko nie trenowała,mam dużo takich kumpli i ćwiczyliśmy nie raz.kwestia zdrowia to inna sprawa ,ale każdego to wybór,lwia część społeczeństwa w inny sposób się truje.to co akceptuje większość jest ok to co mniejszość jest be.To po co te kategorię wagowe np w boksie.Myślisz ,że każdy kto bierze koks to już chce komuś obić twarz?Duża część takich osób nigdy nie myślała o biciu

KowalX
14-08-09, 00:30
a co do siłowania na rękę jasne tu liczy się technika znam drużynowych mistrzów Polski wychowałem się z nimi ,albo chodziłem do podstawówki.Ale w tym sporcie poza brzękiem króluję istny koks http://image.blog.livedoor.jp/armwrestling/imgs/e/3/e37fec60.jpg
były strongman mistrz Rosji w siłowaniu i właśnie w strongman

fallenursus
14-08-09, 00:45
lubie jak ignoranci sie wypowiadaja na temat dopingu o ktorym nic nie maja pojecia. Smieszne zeczy mozna poczytac :smile:

®™OLERO™®
14-08-09, 01:40
Sorry, ze się wtrącam, ale troche wiecej szacunku dla 'Ryli', bo niejeden z nich by Cie najebał. Fakt faktem, ze nie ma to zwiazku z kulturystyka. Znam dobrego zawodnika, ktory poszedl na kopalnie i wyszedl pelen podziwu dla gornikow.

Nie wiesz qurwa mośku co piszesz . jakoś nie wierzę żeby dał mi rade jakiś ryl po przepiciu, . fakt że znam gościa który jest dobrym zawodnikiem i uważa że ryle to pustaki i cieniasy.

Ps:" by Cie najebał" hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahaha

ha

®™OLERO™®
14-08-09, 01:42
lubie jak ignoranci sie wypowiadaja na temat dopingu o ktorym nic nie maja pojecia. Smieszne zeczy mozna poczytac :smile:

masz racje , śmieszne, ryle sie dostały do internetu, heh

slaled90
14-08-09, 07:56
no dobra sorry z slownictwo teraz akurat nie pracuje ale taka ustawe chcieli wprowadzic zeby do 65 roku zycia sie pracowalo ... zreszta nie wazne ;) mam to gdzies mozecie mnie pominac to co napisalem wczesniej to moze faktycznie nie mialo nic wspolnego z tym wiec piszcie sobie dalej ale moje posty mozecie w tym pomijac

creative
14-08-09, 17:12
Nie wiesz qurwa mośku co piszesz . jakoś nie wierzę żeby dał mi rade jakiś ryl po przepiciu, . fakt że znam gościa który jest dobrym zawodnikiem i uważa że ryle to pustaki i cieniasy.

Ps:" by Cie najebał" hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahaha

ha

Widze duzo tolerancyjnych osob na forum. Po pierwsze to zrylem mam tyle wspolnego, ze miszkam na slasku, ktore z gornictwa slynie. Nie kazdy ryl jest alkoholikiem. Nie ma co porownywac gornika, ktory w zyciu nie widział silowni do koska, ktory spedzil na niej polowe zycia.

Nie wiem co dziwnego widzisz w slowie 'najebał', ale skoro jest dla Ciebie odlegle to pewnie jestes osoba, z ktora utozsamiasz termin 'ryl'.

Mysle, ze nalezy sie troche wiecej szacunku.

Poki co to niektorzy przypominaja bezmozgich koksow, dresow. Inaczej sie tego okreslic nie da.

fallenursus
14-08-09, 17:18
heh niema to jak kulturka :evil:

creative
14-08-09, 19:06
Fallen, nie wiem jak dla Ciebie wyglada kultura, ale to bylo napisane jak najbardziej z kultura. A juz napewno mniej obrazliwo, niz Twoje niektore, cyniczne posty. Nie pros, zebym je wymieniał, bo to naprade bez znaczenia.

Poza tym na forum nie jest, aby sie wykloca, ale zeby rozmawiac o tym, co chyba wszystkich tutaj kreci - tlumaczyc o co chodzi? :>

®™OLERO™®
15-08-09, 01:46
Nie wiem co dziwnego widzisz w slowie 'najebał', ale skoro jest dla Ciebie odlegle to pewnie jestes osoba, z ktora utozsamiasz termin 'ryl'..

to qrwa widze ze pijesz rylu do mnie , najebał to jednak dalej jest dla mnie odległe, ale jak widze dla Ciebie jest bardzo bliskie.

Ps: tak ode mnie to jesteś aroganckim ignorantem chcącym zaistniec publicznie.

-czy tlumaczyc o co chodzi? :>

®™OLERO™®
15-08-09, 01:47
Fallen, nie wiem jak dla Ciebie wyglada kultura, ale to bylo napisane jak najbardziej z kultura. A juz napewno mniej obrazliwo, niz Twoje niektore, cyniczne posty. Nie pros, zebym je wymieniał, bo to naprade bez znaczenia.

Poza tym na forum nie jest, aby sie wykloca, ale zeby rozmawiac o tym, co chyba wszystkich tutaj kreci - tlumaczyc o co chodzi? :>

Ty też hanys, hehe obrazliwo

®™OLERO™®
15-08-09, 01:53
creative przymknij sie troche , bo fallenursus ma 1790 postów a ty 19 , co juz swiadczy ze jestes ...................................!

creative
15-08-09, 01:54
Ty sie lepiej zastanow głebiej nad znaczeniem slowa 'ignorant'. Kto tutaj uwaza gornikow za rylow niegodnych szacunku (tu moze lekka przesda). Zadziwiasz mnie. Nie probuje zaistniec na tym forum - zarejestrowałem sie w celu uzyskania pomocy. Poza tym nie mam zamiaru przebywac na nim dluzej ze wzgledu na uczeszczajacych tu ludzi (oczywiscie nie wszystkich).

To bez znaczenia, ale do ryla brakuje mi bardzo duzo. Poki co jestem licealista w klasie o profilu matematyczno-informatycznym. A 'najebal' jest dla mnie slowem jaknajbardziej na miejscu. Kwestia otoczenia ...

Jezeli chcesz dalej temat drazyc pisz na PW, bo nasza rozmowa mija sie z celem zalozenia tematu przez kolege.

Pozdrawiam wszystkich rylow. Do your best!

[Edit] Prosze Cie nie liz dupy innym forumowicza tylko zajmij sie soba. To ona ma tyle postow, nie Ty. Poza tym posty jeszcze o niczym nie swiadcza. W tym momencie poprostu mnie dobiles. Twoj poziom jak widac jest tak niski, ze nie dopuszczasz do siebie nawet mysli, ze 'niekt nie jest nieomyln' i kazdemu moze zdarzyc sie drobny brad - literkowka, ktora popelnilem w slowie 'obrazliwy' wcale nie swiadczy o tym, ze jestem hanysem. Mamy 21 wiek, a Ty wcaiz nie potrafisz zaakceptowac innych ludzi. Troche tolerancji.