Zobacz pe³n± wersjê : kulturystyczny KAC!
witam wszystkich chce sie z wami podzielic problemem?hm?moze jestem chory......ale macie tez takie dni jak ja wczoraj ze wstaje rano,ide umyc morde patrze w lustro i co widze!!!!nie ten gosc!jestem jakis ma³y.....chudo zimno i wogóle..... patrze na biceps zal.pl niby jest ³apsko a go niema po zmierzeniu jest ok nie uciek³o przez noc nic........i ca³y dzien jakos chudo mi......Wstaje dzisiaj patrze w lustro odrazu usmiech,klata jest biceps wyglada na wiecej i odrazu chce sie isc do roboty!!! macie tak? czy mam jechac sam do psychologa ?
Napinacz01
09-06-09, 18:22
hehe widze ze tez ktos ma tak jak ja ;D
no bywa tak juz... tez nie wiem dlaczego, ale wydaje mi sie ze to psychice siedzi
ile spisz h?
fallenursus
09-06-09, 18:24
to normalka u ludzi co ostro daja w czajnik, takjak my. PIerdzielnij sie patelnia w lep. ja tak mam co 3ci dzien srednio. :twisted:
slim shady
09-06-09, 18:27
ci±gle tak mam
fallenursus
09-06-09, 18:30
takze Hans , nie czujsie wyrozniony :)
dziex nie jestem sam,ale psycha potrafi odjac pare cm tu i tam i troszke kilo zabrac,ale zyje sie dla tych lepszych dni
a co do snu to spie po 6 godzin,w weekend nawet 14h
hans1237 te¿ tak mam jednego dnia jestem wielki innego malutki wogule non stop my¶lê o si³ce i diecie :knockout:
lepiej czasem czuæ siê mniejszym ni¿ za wielkim ;)
te¿ tak mam, patrze w lustro i kurde mowie, lol jaki ja chudy, tyle miesiecy psu w dupe przeciez nic nie widac. ale nastepnego dnia patrze i o kurde co to za pompka w lustrze? xD
chcia³em podobny temat za³o¿yæ bo mam to samo...czasem patrze w lustro i widze ¿e zajebi¶cie, a kiedy jakis dobity jestem to widze zupe³nie co innego...
ale ja mam tak ¿e mysle se a pierdole to i jade dalej :happy:
Zastanawia mnie jedno, mianowicie czy wygl±da sie tak jak sie widzi samego siebie w dobrym humorze czy tak jak sie ma do³a??
nom tez nad tym mysle czy to tylko moje oczy?????
JEsli tak jest to znaczy ze system automotywacyjny dzi³a badzo dobrze :)
To dzieje sie poza swiadomosci±, podswiadomosc nastawiona jest na osiaganie celu w postaci wielkiej masy, subiektywnie oceniajac sie krytycznie zeby dzialac mobilizuj±co
Ale to tez oznaka ze nastepuje przewartosciowanie celow, ale jest jeszcze bezpiecznie to raczej norma korzystnie wplywajaca na realizacje zamierzeñ
z czasem moze u niektórych rodzic sie ma³± obsesja na punkcie cia³a
w skrajnych przypadkach chorobowych pojawia sie silne zaburzenia
wtedy nawet gigantyczne koksy szczegolnie jak zobacza na ulicy kogos wiekszego dostaja ma³ej psychozy, wbiegaja na silownie wbijaja sobie 15 strzykwek i nawalaja do nocy powtarzajac sobie ze musz± byc wieksi
Cos podobnego dotyczy kobiet tylko ze w odwrotn± stronê - chca byc szczuplejsze co przeradza sie w anoreksje
Sa waz±cym 35 kg szkieletorem ale patrza w lustro godzinami dopatrujac sie t³uszczu, wydaje im sie ze sa dalekie od idealu, za grube
hehe cwiczylem 2 lata temu i wtedy wydawalo mi sie ze jestem duzy wiec przerwalem zabawe, dzis waze 10 kg wiecej bo rozkrecilem sie niedawno na nowo i spostrzegam sie przeciêtnie :)
troche krytycznego spojrzenia czasem robi bardzo dobrze :)
Anaboliczny Koks
09-06-09, 20:55
e... ja patrze w lustro zawsze i widzê byka 50 w ³apie i gites ahah^^ ,nie no ¿artuje ,a mo¿e Ci siê nie wydaje tylko tak wygl±dasz ?
mialem podobnie , puki nie przekroczylem swojej "granicy"/marzenia (jak kto woli) 45 w bicepsie jak to juz zdobylem codziennie rano bez wzgledu czy mialem ciezka noc w pracy/choroba/pok³ucilem sie z dziewczyna czuje sie duzy ^^.
Jak obudzisz sie po "ciezkiej" nocy z dziewczyna idac pod prysznic z nia to widzisz tez jakbys by³ ma³y ?? Je¿eli tak to nie dales z siebie wszystkiego poprzedniej nocy^^.
hmm ,wiem ze np w sklepach bynajmniej w duzych miastach daja takie lustra ktore odchudzaja/pogrubiaja nie wiem jak to sie za bardzo nazywa (dawno nei mialem fizyki-optyki) ale takie zjawisko zachodzic gdy cos jest odchylone czy cus nie pamietam jak to bylo ^^.
no, macie problemy. ja to musze luster unikaæ ¿eb w samozachwyt nie wpaæ. ka¿dego dnia coraz piêkniejszy... az bojê siê co bêdzie pojutrze!
kiedy to siê wreszcie skoñczy... bo¿e czemu¶ mnie takim bykiem stworzy³!!
a jeszcze lapiej ni¿ ogl±daæ siê w lustrze, jest nagraæ sie na kamerze i pó¼niej ogl±dn±æ.
ju¿ nied³ugo: nowa gwiazda youtuba - szukajcie: "adi poza sezonem w satynowej pid¿amie"
elo
dzbanekzwd
19-06-09, 06:10
a ja musze luster unikaæ bo trace zapa³ :neutral:
U mnie tak jest i przy masowaniu i przy rzezbie. To biceps jakis mniejszy, to brzuch jakis zalany, ale tak jak mowisz - mierzysz i tyle samo a czasami nawet lepiej. Ogolnie te poranne schizy przechodza po dobrym sniadanku :smile:
ja mysle ,ze browar dziewczyny i koledzy polwola ci zapomniec o tym przez noc :D:D
Bo dzi¶ pi±tek chlopaki, wiec na te pare godzin zapomnijmy o dietach, silowniach i strzelmy piwko, pogadajmy o dupach, zjedzmy pizze, ihaaa!!! :twisted: :rockon: :headbang:
dok³adnie tak ;] dzi¶ pi±tek jutro sobota i w ogóle wakacje teraz to juz widze co to bedzie ale nic, na przyrostach mi teraz nie zlaezy byle utrzymac co jest chocia¿.
zwlaszcza ze dzis jakze szczescliwy dzien dla kazdego ucznia - koniec jebanego roku :D
Te¿ tak mam, zale¿y jaki dzieñ, zmiany ci¶nienia, jak ma siê humor od rana
i zapa³ to "wje¿d¿a siê na pe³nej kur**e". Nie wiem czemu przed si³k± ³apie mnie jaki¶ ma³y stresik.
No i jeszcze te jeb**e ¶wiadectwo, mia³o byæ z histy 4 a na ¶wiadectwie 3, no by to ch*j strzeli³!!!