Zaloguj siê

Zobacz pe³n± wersjê : kulturystyczny KAC!

hans1237
09-06-09, 18:16
witam wszystkich chce sie z wami podzielic problemem?hm?moze jestem chory......ale macie tez takie dni jak ja wczoraj ze wstaje rano,ide umyc morde patrze w lustro i co widze!!!!nie ten gosc!jestem jakis ma³y.....chudo zimno i wogóle..... patrze na biceps zal.pl niby jest ³apsko a go niema po zmierzeniu jest ok nie uciek³o przez noc nic........i ca³y dzien jakos chudo mi......Wstaje dzisiaj patrze w lustro odrazu usmiech,klata jest biceps wyglada na wiecej i odrazu chce sie isc do roboty!!! macie tak? czy mam jechac sam do psychologa ?

Napinacz01
09-06-09, 18:22
hehe widze ze tez ktos ma tak jak ja ;D

no bywa tak juz... tez nie wiem dlaczego, ale wydaje mi sie ze to psychice siedzi

ile spisz h?

fallenursus
09-06-09, 18:24
to normalka u ludzi co ostro daja w czajnik, takjak my. PIerdzielnij sie patelnia w lep. ja tak mam co 3ci dzien srednio. :twisted:

slim shady
09-06-09, 18:27
ci±gle tak mam

fallenursus
09-06-09, 18:30
takze Hans , nie czujsie wyrozniony :)

hans1237
09-06-09, 18:33
dziex nie jestem sam,ale psycha potrafi odjac pare cm tu i tam i troszke kilo zabrac,ale zyje sie dla tych lepszych dni

a co do snu to spie po 6 godzin,w weekend nawet 14h

wojtas3
09-06-09, 18:48
hans1237 te¿ tak mam jednego dnia jestem wielki innego malutki wogule non stop my¶lê o si³ce i diecie :knockout:

KowalX
09-06-09, 19:15
lepiej czasem czuæ siê mniejszym ni¿ za wielkim ;)

Sosna91
09-06-09, 19:20
te¿ tak mam, patrze w lustro i kurde mowie, lol jaki ja chudy, tyle miesiecy psu w dupe przeciez nic nie widac. ale nastepnego dnia patrze i o kurde co to za pompka w lustrze? xD

janusz123
09-06-09, 19:27
chcia³em podobny temat za³o¿yæ bo mam to samo...czasem patrze w lustro i widze ¿e zajebi¶cie, a kiedy jakis dobity jestem to widze zupe³nie co innego...

ale ja mam tak ¿e mysle se a pierdole to i jade dalej :happy:

Zastanawia mnie jedno, mianowicie czy wygl±da sie tak jak sie widzi samego siebie w dobrym humorze czy tak jak sie ma do³a??

hans1237
09-06-09, 19:42
nom tez nad tym mysle czy to tylko moje oczy?????

Piorun
09-06-09, 20:39
JEsli tak jest to znaczy ze system automotywacyjny dzi³a badzo dobrze :)

To dzieje sie poza swiadomosci±, podswiadomosc nastawiona jest na osiaganie celu w postaci wielkiej masy, subiektywnie oceniajac sie krytycznie zeby dzialac mobilizuj±co

Ale to tez oznaka ze nastepuje przewartosciowanie celow, ale jest jeszcze bezpiecznie to raczej norma korzystnie wplywajaca na realizacje zamierzeñ

z czasem moze u niektórych rodzic sie ma³± obsesja na punkcie cia³a

w skrajnych przypadkach chorobowych pojawia sie silne zaburzenia
wtedy nawet gigantyczne koksy szczegolnie jak zobacza na ulicy kogos wiekszego dostaja ma³ej psychozy, wbiegaja na silownie wbijaja sobie 15 strzykwek i nawalaja do nocy powtarzajac sobie ze musz± byc wieksi

Cos podobnego dotyczy kobiet tylko ze w odwrotn± stronê - chca byc szczuplejsze co przeradza sie w anoreksje
Sa waz±cym 35 kg szkieletorem ale patrza w lustro godzinami dopatrujac sie t³uszczu, wydaje im sie ze sa dalekie od idealu, za grube

hehe cwiczylem 2 lata temu i wtedy wydawalo mi sie ze jestem duzy wiec przerwalem zabawe, dzis waze 10 kg wiecej bo rozkrecilem sie niedawno na nowo i spostrzegam sie przeciêtnie :)
troche krytycznego spojrzenia czasem robi bardzo dobrze :)

Anaboliczny Koks
09-06-09, 20:55
e... ja patrze w lustro zawsze i widzê byka 50 w ³apie i gites ahah^^ ,nie no ¿artuje ,a mo¿e Ci siê nie wydaje tylko tak wygl±dasz ?

Aponax
09-06-09, 21:12
mialem podobnie , puki nie przekroczylem swojej "granicy"/marzenia (jak kto woli) 45 w bicepsie jak to juz zdobylem codziennie rano bez wzgledu czy mialem ciezka noc w pracy/choroba/pok³ucilem sie z dziewczyna czuje sie duzy ^^.
Jak obudzisz sie po "ciezkiej" nocy z dziewczyna idac pod prysznic z nia to widzisz tez jakbys by³ ma³y ?? Je¿eli tak to nie dales z siebie wszystkiego poprzedniej nocy^^.
hmm ,wiem ze np w sklepach bynajmniej w duzych miastach daja takie lustra ktore odchudzaja/pogrubiaja nie wiem jak to sie za bardzo nazywa (dawno nei mialem fizyki-optyki) ale takie zjawisko zachodzic gdy cos jest odchylone czy cus nie pamietam jak to bylo ^^.

adonis18
19-06-09, 00:38
no, macie problemy. ja to musze luster unikaæ ¿eb w samozachwyt nie wpaæ. ka¿dego dnia coraz piêkniejszy... az bojê siê co bêdzie pojutrze!
kiedy to siê wreszcie skoñczy... bo¿e czemu¶ mnie takim bykiem stworzy³!!

a jeszcze lapiej ni¿ ogl±daæ siê w lustrze, jest nagraæ sie na kamerze i pó¼niej ogl±dn±æ.
ju¿ nied³ugo: nowa gwiazda youtuba - szukajcie: "adi poza sezonem w satynowej pid¿amie"

elo

dzbanekzwd
19-06-09, 06:10
a ja musze luster unikaæ bo trace zapa³ :neutral:

pure
19-06-09, 07:25
U mnie tak jest i przy masowaniu i przy rzezbie. To biceps jakis mniejszy, to brzuch jakis zalany, ale tak jak mowisz - mierzysz i tyle samo a czasami nawet lepiej. Ogolnie te poranne schizy przechodza po dobrym sniadanku :smile:

niewula
19-06-09, 12:07
ja mysle ,ze browar dziewczyny i koledzy polwola ci zapomniec o tym przez noc :D:D

pure
19-06-09, 12:26
Bo dzi¶ pi±tek chlopaki, wiec na te pare godzin zapomnijmy o dietach, silowniach i strzelmy piwko, pogadajmy o dupach, zjedzmy pizze, ihaaa!!! :twisted: :rockon: :headbang:

Sosna91
19-06-09, 13:13
dok³adnie tak ;] dzi¶ pi±tek jutro sobota i w ogóle wakacje teraz to juz widze co to bedzie ale nic, na przyrostach mi teraz nie zlaezy byle utrzymac co jest chocia¿.

magic_key
19-06-09, 13:18
zwlaszcza ze dzis jakze szczescliwy dzien dla kazdego ucznia - koniec jebanego roku :D

Strielok
19-06-09, 14:18
Te¿ tak mam, zale¿y jaki dzieñ, zmiany ci¶nienia, jak ma siê humor od rana
i zapa³ to "wje¿d¿a siê na pe³nej kur**e". Nie wiem czemu przed si³k± ³apie mnie jaki¶ ma³y stresik.
No i jeszcze te jeb**e ¶wiadectwo, mia³o byæ z histy 4 a na ¶wiadectwie 3, no by to ch*j strzeli³!!!