PDA

Zobacz pełną wersję : Prolongatum + Boldenone

wyli
08-06-09, 22:06
Witam, mam 20 lat, ważę 72 kg, wzrost 1.84 cm. staż 1.5 roku. Jakieś 2 miesiące temu skończyłem cykl na dece (10) + ethan (5) ogólnie byłem zadowolony z cyklu. Teraz do dyspozycjo mam Boldoject, Eurochem Labs 200mg/ml + 15 Testosteron prolongatum, Polska, Jelfa.

Głównym moim celem jest masa. Dieta oraz trening jest, lecz prosiłbym o pomoc w rozpisce tego cyklu.

Zastanawiałem się nad:
1 - 10 tyg boldenon (E7D)
1 - 11 tyg testosteron prolongatum (E5D)

do tego bcaa, gainier, witaminy.

Odblok oczywiście po cyklu ...

Zastanawia mnie tylko jedno, czytałem iż prolongatum jest szkodliwe dla wątroby, a ja już wcześniej miałem małe problemy z wątrobą zdrowotne i nie mogę brać metanabolu ani żadnych szkodliwych rzeczy wątrobie. Jak to jest z tym prolo, u mnie wszyscy go chwalą, ale wolę zapytać się was i niż wziąć go i znów mieć problemy z wątrobą. To prawda, ze jest szkodliwy dla wątroby? jeśli tak to co proponujecie zamiast niego.

z góry dziękuję za propozycje ...

vold
08-06-09, 23:19
Większość zastrzyków przechodzi przez wątrobe , tak że nie kombinuj tylko kup konkretną osłonke i po kłopocie.

lg team
09-06-09, 10:34
brales juz prawie takie same srodki i dopiero teraz pytasz czy mozesz brac...
no pomysl chlopak...

wyli
09-06-09, 22:57
brałem tylko że ethanan i z tego co czytałem w internecie o nim to nie było nigdzie wspomniane, że jest toksyczny w jakimś stopniu dla wątroby a z prolo właśnie natknąłem się na taki tekst na paru stronach.

co do osłonek tylko tych lepszych oczywiście to co byście polecili?.

chris123456
09-06-09, 23:58
TU:
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=16454

wyli
10-06-09, 00:01
czytałem już o nich ... liczyłem iż ktoś powie konkretnie, która jest najlepsza.

fallenursus
10-06-09, 00:38
brałem tylko że ethanan i z tego co czytałem w internecie o nim to nie było nigdzie wspomniane, że jest toksyczny w jakimś stopniu dla wątroby a z prolo właśnie natknąłem się na taki tekst na paru stronach.

co do osłonek tylko tych lepszych oczywiście to co byście polecili?.

entha co? i ile sie nie myle to wasze prolongatum to wlasnie entat. :)

lg team
10-06-09, 09:25
juz kolega wyzej wspomnial,

jak ty nie wiesz o czym piszesz to o czym my wogole rozmawiamy?

fallenursus
10-06-09, 13:38
juz kolega wyzej wspomnial,

jak ty nie wiesz o czym piszesz to o czym my wogole rozmawiamy?

tak sobie pomyslalem, moze lepiej ie bierz nic jak nie weisz dokladnie zaco sie lapiesz? ;)

wyli
10-06-09, 23:05
nie rozumiem Cie i tego co piszesz ...

pomeran
10-06-09, 23:27
nie rozumiem Cie i tego co piszesz ...

Co nie rozumiesz ? prolongatum to nazwa enantatu

wyli
11-06-09, 20:15
tak, to akurat słyszałem już, lecz prolongatum i enanthate to chyba nie jest to samo? czymś się różnią między innymi opakowaniem, a jak jest z zawartością?.

wyli
11-06-09, 20:29
wcześniejsza moja rozpiska tego cyklu wyglądała następująco:

1 - 10 tyg boldenon (E7D)
1 - 11 tyg testosteron prolongatum (E5D)

Lecz z tego co słyszałem to lepiej było by:
1 - 8 tyg boldenon (E5D)
1 - 9 tyg testosteron prolongatum (E4D)

mam: 10 boldena + 15 prolo.

Doradźcie, która opcja była by najlepszą.

hans1237
11-06-09, 22:22
dobra ja mam pytanie przy wadze 90kg ile boldka trzeba do cyklu z enan?????tyle co deki?czy mniej?????

wyli
11-06-09, 22:27
ej dobra jak masz pytanie to załóż sobie temat i zapytaj się a nie podpinasz się pod inny temat.

jak z tą rozpiską radzicie ?

hans1237
11-06-09, 22:31
tak, to akurat słyszałem już, lecz prolongatum i enanthate to chyba nie jest to samo? czymś się różnią między innymi opakowaniem, a jak jest z zawartością?.

człowieku ty nie masz pojecia o tym co robisz,po tym tekscie wyzej juz szacunku niemasz,wiec wypierdalaj sie doedukowac a potem mysl nad cyklami