Zobacz pełną wersję : Co na drugi cykl dla Hansa???
Witam.
Staz ok. 2.5 latem z przerwami
waga: 83 kg
wzrost: 174 cm
cel: masa + siła
Rok temu mialem cykl na kretynie TRECKA monohydrat... i teraz chciałbym zrobic sobie drugi cykl tylko nie wiem co moglbym sobie kupic. Czy znowu mono czy cos innego byscie polecili? Obecnie przez caly czas biorę odzywkę białkową.
kup se krete
łądnie bedziesz ja chłonął bo miałes długą przerwe
jabłczan cm3 albo monohydrant
ewentualnie jakis stack kreatynowy
wiecej ciwcz, wiecej jedz, z wiekszym kopem
i to w zasadzie wszystko, reszta jest dla picu
bialko masz to nie rezygnuj
nie zpominij o witaminach i mineralach + olej
jesli masz prolemy z mobilizacja to jakis energetyk
slim shady
08-06-09, 20:03
mono creapure
najlepsze na 2 cykl jablczan
z mobilizacją to nie mam problemu... narazie zyje silownią.
czyli radzicie dalej jechac na mono? jablczan pewnie wezme na 3 cykl, jak juz mono nie bedzie dzialalo. Ogolnie za tydzien zaczynam cykl na mase bo teraz przez miesiac cwiczylem ogolnorozwojowke bo mialem dluzszą przerwe z siłownią.
fallenursus
08-06-09, 20:37
dlaczego myslisz ze skoro mono na ciebie dziala, to przestanie?
ogolnie jak sie juz ma duzo cykli na mono to pozniej jego efekty slabną... wtedy bierze sie sie za cos innego jablczan albo krealkalyn, itp.
jesli bedziesz mial ponad dwa razy takie odstepy jakie brales mono to bedzie dziac dobrze
narazie znowu zakupie mono.. i zobaczę jakie będa efekty z masą i siłą.
Napiszcie mi czy znowu sobie kupić mono treca czy lepiej z innej firmy i co sądzicie o kreatynie w kapsułkach a nie w proszku?
Ja polecam mono Vitlamaxu zielone - 500g akurat na cykl 50 dni (dwie porcje dziennie po 5gr.). Ja widze przewage prochu, tabsy sa ogroooooomne a polknac 4 szt to wyczyn - zdarzalo sie, ze zle zapilem woda, czy mi sie odbilo i pozostawal mi posmak otoczki w gebie. Vitalmax ladnie kopie :)
vitalmax to tania kreta, jakosciowo tez nie jestem do niej przekonany. jak sie truć to dobrym gó***em ;-)
ktoś jeszcze sie wypowie co jest lepsze czy kreatyna w proszku czy w tabsach???
damianwiatrowski
10-06-09, 14:35
wszystkie suplementy w proszku są szybciej rozpuszczane w żołądku niż tabletki powlekane i kapsułki z żelatyny wieprzowej a co za tym idzie szybciej się wchłaniają i nie mniej obciążają wątrobę i inne organy wewnętrzne. :P
Monohydrat w proszku ci starczy na drugą sesje proponuje krealkatyn trzecią jabczan a na czwartą jakiś steck kreatynowy
slim shady
10-06-09, 14:38
bierz kreatyne z napisem crea pure, np. Universala
Proch i kapsy to wychodzi na to samo jesli chodzi o działanie, w kapsułkach wychodzi drożej bo dopłacasz za zrobienie kapsułki, po za tym prościej łyknąć łyżeczke kreatyny niz kilka tabsów
to jest mit ze gorzej się wchłania w kapsułkach, a krealkyn to lipa
ogolnie jak sie juz ma duzo cykli na mono to pozniej jego efekty slabną... wtedy bierze sie sie za cos innego jablczan albo krealkalyn, itp
nie ma znaczenia jaka to kreatyna tu chodzi o retencje wody ewentualnie stopień wchłaniania...
odpowiedni odstęp i zawsze będzie działać
narazie znowu zakupie mono.. i zobaczę jakie będa efekty z masą i siłą.
Napiszcie mi czy znowu sobie kupić mono treca czy lepiej z innej firmy i co sądzicie o kreatynie w kapsułkach a nie w proszku?
firma nie ma znaczenia ,a rodzaj kreatyny ,cena , ilość...
kapsułki i proszek(troszkę taniej wychodzi) mają tą samą wchłanialność.
Jeden woli mieszać inny łyknąć.
Ja osobiście wole kapsułki wszystko dostaje się tam gdzie trzeba, połyka się bez problemu.
Co innego tabletki zresztą siadają na flaki i wolniej organizm je absorbuje.
Monohydrat w proszku ci starczy na drugą sesje proponuje krealkatyn ...
nie wiem dlaczego mono lepszy na pierwszą , a krealkatyn na drugą skoro to też mono tylko bez retencji (na drugi cykl mono nie wskazane czy o co biega- kwestia wyboru)
tak samo krealkalyn może być na pierwszy cykl.
slim: a co to jest to creapure? tez jakies mono czy cos innego?
kowalX: czyli nie ma roznicy czy sie bierze kreatyne w kapsulkach czy w proszku i nie ma roznicy w wchlanialnosci? Jaką bys polecil keatyne, mono Treca moze byc?
slim shady
10-06-09, 16:47
creapure - najczystsza forma kreatyny, pochodzi z jednej fabryki, ma ją kilka marek w swojej ofercie
Hans poszukaj kaizen lub universal.
jesli chodzi o firme universal to kreatyna moim zdaniem dno.drogie i nie warte tej kasy
slim: a co to jest to creapure? tez jakies mono czy cos innego?
kowalX: czyli nie ma roznicy czy sie bierze kreatyne w kapsulkach czy w proszku i nie ma roznicy w wchlanialnosci? Jaką bys polecil keatyne, mono Treca moze byc?
możesz wziąć creapure to co slim shady napisał jest dobre. Trec też ma to w swojej ofercie(w proszku i kapsułkach)Nie ma różnicy pomiędzy kapsułkami ,a proszkiem poza ceną(proszek wychodzi taniej).Bierzesz kapsułki w pudełku od tic-taca czy innego na siłkę i z głowy ;).Tylko tabletek unikaj...
to ze cos jest tansze nei znaczy ze jest gorsze -.- mysle ,ze gdyby vitalmax byl zlym gownem to by go tak ludzie nie chwalili a jesli sie uparles po plac 2 razy tyle i miniej to samo, nad mono nie ma co sie rozpatrywac brac creapure i nie wazne jakiej firmy byle taniej
niewula wlasnie jest
Woda mineralna i woda zrodlana na oko tez sie ncizym nie roznia.
Hans o mono universala jeszcze nigdy nie slyszalem negatywnej opinii - jestes peirwszy :P
slim shady
10-06-09, 17:30
vitalmax to nie creapure
hans1237 czemu taka zła opinia o Universal ? chyba nie widziałem nigdy negatywnej opinii o tej kreatynie ;)
@hans87
chcesz to sobie o niej poczytaj tu:
http://www.suplementy.pl/index.php?p252,creapure-ala-king-size-240kaps