Zobacz pełną wersję : 1 cykl na Mecie+test.proponicum ?
Chcialem zapytac o 1 cykl co myslicie o mecie 100 tab 5 mg i 1 flakon 10 ml test.proponicum ? bo widze na forum ze to jest dobre rozwiazanie na 1 cykl Prosze wszystkich na rozpisanie mi tego jak to grac co ile kluc i w jakich dawkach jezeli to za malo prosze napisac czy mam kupic tego wiecej ? z Gory dzieki
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199
chcialem zapytac jeszcze czy 1 flakon 10 ml wystarczy ? jesli tak to ile ampulek mam kupic zamiast flakonu bo nie wiem jeszcze co kupic flakon czy ampulki
Potrzebujesz 30 ml Propa , bijesz co 2 dni .
wiec ile to bedzie ampulek pakowane sa po 5 szczalow ile potrzeboje paczek tego napisz jak mozesz
daj swoja wage. jak na moje na pierwszy cykl prop to super rozwiazanie. pociagnij go 6 tyg. dawki trzeba dobrac do twojej wagi.
20 lat 70 kg no i napisz mi ile mam kupic ampulek propka 5 ampulek 1 opakowanie czyli ile opakowan potrzeboje ? i napisz mi jak to dawkowac nie zapomnij o 100 tab metki 5 mg
prosze mi napisac ile to bedzie ampulek ?? i jakie dawki i co ile bic ale widze kolega pisal co 2 dzien
Sorry Kolego ale ja nie znam zadnego propa po 5 ampułek ;)
Jeden flakon ma 10 ml . Wypełnij ankiete bo inaczej nie jestesmy wstanie Ci pomóc .
a) Stażu
b) Celu Cyklu (np. masa/siła/rzeźba)
c) Dotychczasowego kontaktu z saa
d) Przeciwwskazań
e) wiek, waga.
1 rok stazu
cel sila masa
Dotychczasowego kontaktu z saa brak
Przeciwwskazań zadnych
wiek 20 lat waga 70kg
1 - 6 tyg meta 15mg ed
1 - 6 tyg prop 50mg eod
ile ampułek czy flakonów to zależy jaki bedziesz miał towar.
dalbym propa solo. na pierwszy raz spokojnie wystarczy. dawka 50-75mg
jest do polski propek i polska meta. propka mam to w ampulkach tak że zrobe tak jak voldemort mowi jeszcze mi napisz co mam to tego brac jakies odrzywki,witaminy ?? jesli tak napisz jakie
odpowiednia dieta to podstawa wiec nie zadaj głupich pytań, z tego co pamiętam to dodatki do cyklu są w postach podwieszonych.
chcialem zapytac czy propka z BD jest dobry bral ktos bo ja sie nie znam prosze o odp bo nie wiem jakiego wziac
przepraszam ze tak pisze jeden post pod drugim ale jeszcze chcialem zapytac czy
Testosterone Enanthate Aburaihan.Co(Iran) 1 amp (250mg w 1ml)
bd Testabol Enanthate-250 British Dragon 10ml (250mg w 1ml) ktory jest lepszy ?
Pytasz o propa czy enanta,
ogólnie british to lipa, ale jest szansa że prop bedzie ok bo to najtańszy sok, no chyba że stężenie będzie zaniżone.
jestem w koncu w posiadaniu Prola Lecz jest w dziwnym pudelku Bialo Czerwonym Nie tak jak poprzednia wersia pomaranczowa czy ktos mi powie czy to jest Orginal czy nie bo meta teraz jest w nowycz opakowaniach Prosze o szybka odp
Jednak Prol Jest Orginal sorki ze tak laduje post pod postem
Jutro zaczne Cykl rozpiszcie mi 100 Mety 5mg w tab i do tego 15 shotow Prolka Te 2 zeczy apteka i napiszcie mi co do tego odrzywke dokupic witaminy ? i jakimi iglami Nabierac i Bic
zapomnialem dodac ze Prol 5 ampulek po 1ml/100mg
Jestes od tego zeby Pomagac Innym to zamiast to robic piszesz durno
fallenursus
24-06-09, 19:17
zapomnialem dodac ze Prol 5 ampulek po 1ml/100mg
za malo soku
dodaj cos na uspokojnie:lol:
za wczesnie na sok
brak wiedzy o diecie i suplementacji
wszystko na marne pojdzie
100%racji
Jestes od tego zeby Pomagac Innym to zamiast to robic piszesz durno
go play in traffic
15 shotow Prolka to za malo? czytajcie panowie calego posta Rospiszecie mi ten cykl ??
a rozpisal bys 15 shotów i 100 mety Mam Mala Wage i Duzy wzrost Powinno wystarczyc Podkreslam ze jest to 1 CYKL
Co Sadzisz o :
Meta po 15mg dziennie
Prol 200mg e7d
30 amp = 15 shotow w Twoim wypadku ;)
Ty człowieku wkoncu Propa masz czy Prolo ?
Ty człowieku wkoncu Propa masz czy Prolo ?
Sorry pomyliłem nicki ;)
prolo to enant, cykl conajmniej 8 tyg, dawka minimalna to 200mg co 5 dni aby to działało , więc oblicz sobie czy masz wystarczającą ilość soku.
kolego uncja: ktos juz dobrze tutaj radzil. dokup sobie do tego spore ilosci melisy. A jak nie bedzie efektow to proboj hydroxyzyny, ale to juz jest mocniejsze i musisz sie skosultowac z lekarzem- co w twoim przypadku byblo by raczej wskazane.
Vold Rozumie Czyli dokupie Soku potrzebuje 25 shotow zeby wystarczylo na 8 tyg
Zrobie tak jak mowisz a jaka dawke dla mnie proponujesz ? Bo piszesz ze to jest minimalna
Dzieki za Pomoc Sog Dla Ciebie Napisz Mi jeszcze Kiedy mam Brac Mete Po Sniadaniu ? i czy zaczac Prola w ten sam dzien czy wszesniej
dominator875
27-06-09, 10:56
kolego uncja: ktos juz dobrze tutaj radzil. dokup sobie do tego spore ilosci melisy. A jak nie bedzie efektow to proboj hydroxyzyny, ale to juz jest mocniejsze i musisz sie skosultowac z lekarzem- co w twoim przypadku byblo by raczej wskazane.
co do hydroxyzyny mialem swego czasu w syropie i walnalem lyzke stolowa,po 5 min usnalem i spalem jakies 19h...mmm bylo naprawde bosko
2 ml do jednej szczykawki i bic to tak??. czy osobno po 1 ml ?? i czy brac mete po sniadaniu i kiedy zaczac Prola w ten sam dzien czy wczesniej ??
meta minimum 3 razy dziennie po posiłkach, prolo co kilka dni - godzina obojętna, prolo conajmniej przez 8 tyg.
Chodzi Ci o branie 3x 15mg Dziennie Czy 15 mg na dzien czyli 5 mg po 1 ,2,3 posilku
ta a ty zostaw te dopalacze bo sobie krzywde zrobisz
a ja mam pytanie: 100ml prop to 20 shotow czy 10 czy ile ?
bo w ogole zapomnialem jak to bylo
he, to zalezy ile bedziez ładował w strzykawe
oczywiscie mowa o najmniejszej dawce dajacej rezultaty
100ml to 100 lub 50 shotów.
skąd wiesz że akurat tak.. stężenie musiało by wynosić 1 mg/ml lub 2mg/ml
wszystko zależy od stężenia danego środka i dawki którą chcesz polecieć
dla jednych 50 mg dla innych 200 mg na 1 zastrzyk
moda ile shotów teścia wziać na cykl dawno minęła
tak czy inaczej nie bedziesz bic wiecej niz 2 ml czegokolwiek -bez znaczenia stezenie, nie wezmiesz wiecej niz 2ml na raz- dlatego skor 100ml podziele na 2 ml to wyjdzie 50
to dolna granica
a jesli bedzie 10mg na 1ml (co sie czesto zadaza) to bedzei 100 szotow.
czysta matematyka
fallenursus
04-07-09, 22:51
tak czy inaczej nie bedziesz bic wiecej niz 2 ml czegokolwiek -bez znaczenia stezenie, nie wezmiesz wiecej niz 2ml na raz- dlatego skor 100ml podziele na 2 ml to wyjdzie 50
to dolna granica
a jesli bedzie 10mg na 1ml (co sie czesto zadaza) to bedzei 100 szotow.
czysta matematyka
2ml spokowlezie w ramie,\ 3ml wlezie w quad'a
4ml w tylek.....
jak walisz jakis pozadniejszczy cykl to naciagasz z kilku flaszek naraz i walisz. oleje mozna miszac..