Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : l-karnityna w zastrzykach

rems
07-06-09, 16:28
Witam
Czy ktoś z Was spotkał się (stosował) l-karnityne w zastrzykach?
Dostałem od znajomego znajomego, ale nie ma na niej żadnych oznaczeń, wiem tylko, że jest to produkt włoski lub hiszpański, podobno dla kolarzy.
Czy ktoś może potwierdzić autentyczność

Wiki
07-06-09, 17:58
jak nie wiesz co to jest, to tego nie bierz.

niewula
07-06-09, 18:10
moze w dziale doping ktos ci pomoze

Piorun
07-06-09, 18:20
kreatyna jest tak powszechna i ogolnie dostępna ze chyba nie warto bawic sie w nabijanie tyłka wątpliwej jakosci i pochodzenia płynem

Chyba ze jest sie zawodowym kolarzem i ma sie staly dotep do tego rodzaju towaru ale wtedy wiesz co i skad masz oraz co z tym robic

LeBron23LBJ
07-06-09, 18:42
kreatyna jest tak powszechna i ogolnie dostępna ze chyba nie warto bawic sie w nabijanie tyłka wątpliwej jakosci i pochodzenia płynem

Chyba ze jest sie zawodowym kolarzem i ma sie staly dotep do tego rodzaju towaru ale wtedy wiesz co i skad masz oraz co z tym robic

on napisal ze to l-karnityna. Wogole pierwsze slysze zeby l-karnityna w zastrzyku byla ;p, lepiej tego nie brac. Wogole jaki masz cel?

sebojas
07-06-09, 20:23
kreatyna <lol2> jakie debile <lol2>

fallenursus
08-06-09, 04:43
rems, jak dla mnie to wyglada na EQ, i skoro mowisz ze dla kolarzy...oni lubia EQ :twisted:
co by to nie bylo, nie masz pewnosci co,wiec radze nie brac.MOzna sobie w ten spsob zrobic krzywde

rems
08-06-09, 11:32
Tak myślałem żeby sobie odpuścić.
Dzięki na radę.
Czy mozecie mi powiedziec co teraz najlepiej brac na wypalanie tłuszczyku?
Mam 35 lat, trenuję ze 20, 10 lat temu miałem dobre wyniki i dobre rozeznanie w suplementach.
Czas robi swoje i coraz trudniej zrzucić i coraz łatwiej złapać.
Co jest godne uwagi?
Dodam,że trenuję 3 razy w tyg, ważę 100-104kg (zależy od pory roku i formy treningu), rowerek 3 razy w tyg 20-30min.
Od 8 lat nie brałem suplementów (sporadycznie BCAA) koksu nigdy i nie zamierzam tego zmieniać;-)
Pozdrawiam i byłbym wdzięczny za pomoc.

fallenursus
08-06-09, 13:40
universal nutrition shock therapy/storm stack.
controlled labs white flood/green mag stack
w twoim wieku spojzalbym na hyperdrol x2/mass fx stack na 8 tygodni. 2 butelki kazdy. Mysle ze mialbys bardzo zadowalajace efekty.

rems
08-06-09, 15:16
Dzięki;-)
Powiesz mi jeszcze jak, z czym i co po tym brać i z jakim treningiem łączyc, ewentualnie gdzie mam o tym czytać?
Z góry dziękuje
R