PDA

Zobacz pełną wersję : Zły strzał teścia!!!

arnoldzik
07-06-09, 13:57
Witam.jestem na cyklu teścia enanthate i zawsze strzały walę w tyłek.Raz jeden pośladek a raz drugi.Zawsze było oki ale wczoraj gdy zrobiłem sobie zastrzyk i wyciągałem igłę to nagle wytrysnęła taka brązowa krew a potem czerwona (oczywiście nie dużo) i momentalnie zrobiła się gulka ale taka mała i pod skórą i normalnie jej nie widać ale jak dotknę palcami to jest wyczuwalna i dziś jeszcze jest mniejsza ale wciąż ją czuć.
Strzały umiem robić i używam odpowiednich igieł itp ale coś tu nawaliło!!!
Co to za gulka bo nie mam pojęcia!!!

jaca666
07-06-09, 14:07
Może nie wbiłeś do końca igły albo za szybko wstrzykiwałeś???

Dawidhardcore
07-06-09, 14:42
To nie od tego,ze zle wbiles,tez tak czasami mam,ze jak wbije tescia i potem wyciagne igle to mam taka mala kuleczke pod skora,przejdzie ci to:)

lg team
07-06-09, 14:43
za szybko wpusciles i za szybko wyciagnales,

arnoldzik
07-06-09, 14:45
Ale teston nie zmarnował się???

Dawidhardcore
07-06-09, 14:51
zgodze sie z LG za szybko wbiles i za szybko wyciagles,zawsze powoli wbijaj i wpuszczaj tak sam,a jak juz wpuscisz to odczekaj jakies 10/15 sek wtedy powoli wyciagnij igle:)nie niezmarnowl sie jak zostal w srodku,chyba ze potem caly po wyciagnieciu igy wyplynal nawierzch.Pozdro
Jesli pomoglem niepogardze sogiem:)

ht
07-06-09, 17:23
bedziesz zyl. chodziaz mam kolege co mu wlasnie taka gule na udzie wycinali.i ma teraz zajebista blizne. ale to jednorazowy przypadek. tez mi sie zdarzala taka kuleczka ale zawsze zanikala po jakims czasie

misz_masz
07-06-09, 23:18
Za szybko strzeliłeś, kolega też miał to samo:) Po prostu wolno rób. A, i weź rozmasuj, to szybciej zejdzie:)

vold
08-06-09, 23:15
Powodów moze być kilka ale ogólnie nic groźnego.

lg team
09-06-09, 11:21
niech inj trwa dluzej ale niespodzianek nie bedzie...

wpuszczasz powoli - mozna by crzecz mozolnie az zaczyna cie to juz wkurwiac :smile: / po skonczynym chwile czekasz jeszcze / zaczynasz powoli wyciagac (ja zawsze ja bilem objetosciowo duzo ml przy wyciaganiu zaciskam miejsce uklucia kciukiem i palcem wskazujacym) jak juz igla wyjdzie masujesz to miesce nawet do 1 minuty,

jak tam bedziesz robil nic nie ma prawa wyplynac,