Zobacz pełną wersję : Jakie beda efakty?
Witam Was. Mam takie pytanko. Ile by mozna bylo przytyc stosujac metke rosyjska bez cwiczenia tylko taka praca fizyczna i duzo wody. Dalo by to jakis efekt? Bo jak cwiczylem to po 100 metki przytylem 11kg, a bez cwiczenia jak to bedzie?
Na to pytanie to nawet ja ci odpowiem:
nikt nie jest wróżką- wszystko zależy od diety
ruska meta- obawiam się ze może to być fake ( dużo tego teraz na rynku)
Też Ci pójdzie pare kilo... Na pewno sporo wody złapiesz.
fake- najczęściej niedziałający, podrobiony środek, nie warto się w to ładować.
nie masz czasu na trening itp . odpusc mete. do tego w wiekszosci przyupadkach nei dzialajaca..:lol:kup sobie odzywke typu 'gainer' dodaj kalorii i zawsze pare kg bedzie do przodu
planuje przytyc do 110 kg i mi starczy. Ale jak narazie waze 96:( mysle ze ta mete co bede mial to nie bedzie fake z dobrego zrodla wiec moze bedzie dzialac. Dzieki za wytlumaczenie co to znaczy fake.
Śmiech na Sali normalnie:yawn:clap tak jak bylo pisane wyzej gainer , duzo jedz 6 razy dziennie kup sobie wegle(weglowodany) i spasiesz sie jak dobrej klasy wieprz... bo na metce to co przytyjesz to poleci szybciej niz ci sie wydaje
Dawidhardcore
07-06-09, 14:54
taka prawda,niepowinnes sie lapac takich rzeczy jak niecwiczysz,bo jeszcze bardziej zniszczysz sobie zdrowie,a w szczegolnosci watrobe,zakup tak jak wyzej mowia gainera :)
Witam Was. Mam takie pytanko. Ile by mozna bylo przytyc stosujac metke rosyjska bez cwiczenia:pray:
a ja się zapytam gdzie byli wtedy rodzice?:twisted:
chcesz to bierz...nieważne ile Ci to da bo i tak pewnie wszystko spadnie...
btw. widac ze lato za pasem:pray:
patryk1336
07-06-09, 15:32
mozna pzrzytyc 15gram dziennie ;) przy dobrej diecie 20 :)
ostatnio nic nie spadlo jak bralem:P a z rodzicami juz nie mieszkam wiec wiesz:D
hehe bardzo szybko ci zejdzie to co tak zrobisz ;)
twoje pytanie "jakie beda efakty"
to powiem ci efukt.com :D tam sa wszelkie "efakty" ;)
pytania zadaja bezsensowne ja mam 17lat a nie zadaje takich glupich pytan zjedz odrazu 100tabletek i popij 5litrami wody przytyjesz 5kg i kipniesz
Pewnie ze smieszne:lol: Sterydy bez siłki? :surprised: Po mecie bez cwiczen zostaniesz zalany i jak ten wieprz bedziesz wygladał, tak jak ktos juz tam pisał.
smieszne zreszta i tak zjesz i tak to po co pytasz??
chcialem sie was poradzic tylko. Dzieki za opinie bede musial znalesc czas na silke :smile:
fallenursus
08-06-09, 13:45
zrob foty przed, no i po -jak juz bedziesz wygladac jak maskotka michellin'a!
:twisted:
no i eventualnie jak cie laska wygania z domu bo ci fjut nie staje(opcjonalne) :P
chcialem sie was poradzic tylko. Dzieki za opinie bede musial znalesc czas na silke :smile:
to lepiej poczekaj az znajdziesz na nia czas
bo to tak jak bys przyjmowal antybiotyki chcac sie leczyc z kataru