Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : kreatyna proszek / cabsy

Dyfel997
15-12-06, 17:06
witam mam takie pytanie który rodzaj kreatny jest lepszy do wchłaniania przez cabsy czy proszek?? ja zamówiłem sobe Biogenix-Creaster 250cab i niewiem czy dobrze zrobiłem kupując cabsy:// o niejest mój 1 cykl miałem już 2 cykle na monochydracie moja waga to 81kg wzrost 183cm mam do tego diete pozorną ale kopie i megamasa 4000 oraz węglowodany carbo z treca masa narazie idzie odp czy dobrze zrobiłem

Kakashi
15-12-06, 17:08
kiedys zadalem takie samo pytanie i mnie wysmiali:P ale ja tego nie zrobie:P
to jest obojetne...wchłania sie tak samo:D cabsy sa wymyslone dla wygody...a co do kreatyny...to nie najlepszy wybór:P pozdro:D

Dyfel997
15-12-06, 17:14
dzieki że mi odpisałeś. To jaka byś mi radził?? vital maxa i mega cabs z olimpa juz brałem i po mega cabsie beznadziejne efekty miałem

Kakashi
15-12-06, 17:26
ja juz bbym radził jabłczan kreatyny. z olimpu mrga caps tcm pozdro;d

Odżywek
15-12-06, 19:12
W sumie jak miales juz te inne cykle kretki to Jabłczan był by wskazany.pozdro :razz:

dimuborgir
15-12-06, 19:28
Ja przez 3 lata jechałem na zwykłym monohydracie , potem raz wziąłem TCM właśnie z Olimpa i byłem totalnie zawiedziony kumple zresztą też , póxniej trener na siłce polecił mi crester i od 3 tygodni biore Crester ( 6 kapsów dziennie)i jestem serio zadowolony , jak narazie masa 2kg w gore i poczułem duży przyrost siły , po całym opakowaniu chętnie zdam relacje , naprawde polecam dla osób które już są po kilku seriach na zwykłej kreatynie .

P.S jestem niedługo na forum , i tak przeglądam se posty , dlaczego jak ktoś coś krytykuje jakiś suplement , np Nitrobolon czy inne tam , to nie podważa tego jakimś przykładem , troche bez sensu jest pisanie że coś jest do d... bo po prostu jest , bez sensu , jak ktoś nie miał do czynienia z jakimś suplem to nie niech nie pisze bzdur na jego temat .

P4l4d7n
15-12-06, 19:31
Sa suple jak np testosterol 250 o ktorym wszyscy wiedza ze jest do dupy :razz:

dimuborgir
15-12-06, 19:48
z tym sie akurat zgodze , bo coś co kosztuje około 10 zl rzecz jasna nic nie da :) ale na ester kreatny jak np Crester z Bx czy z Hiteca nie dam złego słowa powiedzieć , a jak nie wierzycie to sprawdzcie jak działa ,a nie piszcie tego co gdzieś tam od kogoś kiedyś słyszeliście , a i jeszcze jedno , ester kreatyny to jeden z głównych składników jeśli chodzi o rodzaje kreatyny w Nitrobolonie , Xpandzie , Horse Power i innych stackach także o czymś to świadczy !