Zobacz pełną wersję : 2pytania
-pierwsze to jaki naturalny produkt(owiele taki jest, lub składnik jakiegoś produktu) przyspiesza regenerację mięśni po siłowni .
- gdy ćwiczę na klatkę lub barki chwytają mnie skurcze w udach ,łydkach lub barkach jest to brak czego ?? co musze jeść by tego uniknąć:evil:
1. Regeneracje przyspiesza np. kreatyna, a zeby byla regeneracja potrzebne jest białko i dodatkowe kalorie w postaci weglowodanow i tluszczy (zeby bialko sie przyjelo). Czyli np. piers z kurczaka z ryzem.
2. Kup witaminy i wazne zeby w nich byly mikro i makro skladniki takie jak- cynk, magnez, zelazo
o ile mi wiadomo za skurcze odpowiedzialny jest magnez kupisz w każdej aptece. Przez kilka pierwszych dni zapodaj podwójną dawkę by uzupełnić braki. Potas tez by nie zaszkodził ale chyba trzeba mieć receptę.
To nie napinaj nóg przy wyciskaniu bo wielu tak robi a i widziałem gości co podnoszą nogi przy wyciskaniu!!!Albo jedna nogę a to dopiero śmieszny widok!!!!
podnosząc nogi odciąża się kregosłup :D, takze jak kogos bolą plecy to robi z podniesionymi
zapodaj sobie zma
cynk + magnez + wit B6