PDA

Zobacz pełną wersję : 2pytania

jaculla14
06-06-09, 13:43
-pierwsze to jaki naturalny produkt(owiele taki jest, lub składnik jakiegoś produktu) przyspiesza regenerację mięśni po siłowni .
- gdy ćwiczę na klatkę lub barki chwytają mnie skurcze w udach ,łydkach lub barkach jest to brak czego ?? co musze jeść by tego uniknąć:evil:

Wiki
06-06-09, 14:53
1. Regeneracje przyspiesza np. kreatyna, a zeby byla regeneracja potrzebne jest białko i dodatkowe kalorie w postaci weglowodanow i tluszczy (zeby bialko sie przyjelo). Czyli np. piers z kurczaka z ryzem.
2. Kup witaminy i wazne zeby w nich byly mikro i makro skladniki takie jak- cynk, magnez, zelazo

pastor
06-06-09, 17:19
o ile mi wiadomo za skurcze odpowiedzialny jest magnez kupisz w każdej aptece. Przez kilka pierwszych dni zapodaj podwójną dawkę by uzupełnić braki. Potas tez by nie zaszkodził ale chyba trzeba mieć receptę.

jaca666
06-06-09, 18:50
To nie napinaj nóg przy wyciskaniu bo wielu tak robi a i widziałem gości co podnoszą nogi przy wyciskaniu!!!Albo jedna nogę a to dopiero śmieszny widok!!!!

Wiki
06-06-09, 20:05
podnosząc nogi odciąża się kregosłup :D, takze jak kogos bolą plecy to robi z podniesionymi

Rynju
07-06-09, 10:56
zapodaj sobie zma
cynk + magnez + wit B6