Zobacz pełną wersję : Odżywki za 300zl
Witam
Chciałem przytyc 5kg
Cieszko pracuje fizycznie bede jadl 2x torebki ryzu + mleko + co 2h jakies bulki + trening po pracy
Chcialem do tego kupic jakies odzyki bialkowe za 300zl i nie wiem co mam za to kupic oczywiscie na 1 miesiac.
Jest szansa na przytycie 5kg ?
Prosze o rade
Pozdrawiam
z tą dieta nie ma szans jak jestes suchar,no moze po roku
dieta,jak pracujesz ostro to +sen,+dobry trening dostosowany do trybu zycia(ciezka praca)+odzywka suple na koncu jak spełnisz wczesniejsze wymagania,w twojej diecie niema budulca czyli białka,paliwa czyli wegli jest za mało!
? jak nie ma szans
Jak kupie 10kg bialka + dieta co 2h posilek + odzyka dzienne 0,5kg bialka to nie przytyje ?
1.10kg białka za 300zł?no no próbuj moze kupisz
2.jaki posiłek?ryz i bułka?+mleko?to nie jest posiłek to jest kupa gówna
3.nie nie widze szans zeby w miesiąc zrobic 5 kilo
szansa jest ale trzeba jesc
białko 5kg za 120zl 80% 50%serwatki + 50% przennego
Hm pracuje fizycznie pisalem przezucam 35kg caly dzien
Moja dieta do dzienne 2x ryze w pracy + co 2h bulki z np serem do tego co 2h odzywka białkowa + l-glutamine + creatynie . Po pracy oczywiscie siłownia + kolacjo obiad np ludko z kurczaka + odzywka bialkowa
zalezy jak lezy czy stoi hehehe moze zrobisz w moim przypadku o kilo masy walcze jak lew i ledwo mam,wiec u mnie nima h......ale moze ci sie uda nie pytaj......walcz
tylko ze ja waze 65kg ;/ za malo o 12kg
Moze tez tak byc ze nic nie przytyje :)
no to jestes suchar w takim przypadku trzeba miec pojemny brzuch,twardą dupe zeby sie nie poddac
Poleć ostro po bandzie i zrób sobie tak - waga x 30 x 1,7. Dodaj do tego 500-700kcal nadwyżki na początek.
Otrzymaną wartość podziel na
B/T/W: 2/6/1,5 i rozłóż na 6-7 posiłków co 2,5 h jeśli dasz radę (B i W 1g to 4kcal, T to 9kcal)