Zobacz pełną wersję : Stack przedtreningowy !! MASA
Witam , mam 17 lat 182cm wzrostu , 72kg , ćwicze rok . Chciałbym po wakacjach kupić jakiegoś stacka pobudzającego , stracic troszke dolnych parti brzucha i przybrać mase mięśniową no i oczywiście nabrać troche siły!! Cene jaką mógłbym przeznaczyć na to to ok 300zł . Proszę o rade . Ale nie doradzajcie mi czegoś czego nie braliście !!
wiesz co ;pp ja radził bym ci na razie bez tego typu wspomagaczy ćwiczyć, jeśli jesteś zawzięty to jedz twarogi.... po prostu wszystko co zawiera dużo białka, jajka itp. ja zacząłem stosować dietę na masę ale przestałem bo mi się nie chciało za bardzo jeść ale znowu zacząłem, wiesz że przez pierwszy tydz. przybrałem na wadzę 2 kg to b.dużo moim zdaniem, a jakie masz osiągi ?
Witam , mam 17 lat 182cm wzrostu , 72kg , ćwicze rok . Chciałbym po wakacjach kupić jakiegoś stacka pobudzającego , stracic troszke dolnych parti brzucha i przybrać mase mięśniową no i oczywiście nabrać troche siły!! Cene jaką mógłbym przeznaczyć na to to ok 300zł . Proszę o rade . Ale nie doradzajcie mi czegoś czego nie braliście !!
kup kreatynę
na dobre stack'i trzeba mieć odpowiedni wiek tak pisze na pudełku ;p
Jaka to by miała być kreatyna?? Brałem monohydrat z Vitalmaxa . Jest dobra ale przydało by sie coś mocniejszego :)
no to moesz teraz wziasc mocniejsza forme czyli jablczan najtaniej najkorzystniej chyba wyjdzie z treca
slim shady
05-06-09, 20:02
zwykłe mono creapure + AAKG
A co myślicie o Cell Pumpie i białku ISO-STACK ??
zwykłe mono creapure + AAKG
popieram
to n ie zywienie chłopak ma szybki metabolizm musiz zwikszyc poziom tłuszcy na amse ładuj mono sam tetowałem wsyzstkie staki i powiem zcie ze najllepszy to jest storm a lbo walnij sobie jakis boster na testosteronie npjakiegos tribulus apowino cos ruszyc
napsiz swoj plan zywieniowy bo na koksach neiz buduejsz masy ani na odzywkach bez diety?
boster na testosteronie npjakiegos tribulus apowino cos ruszyc
to mu chyba nie potrzebne w tym wieku