Zobacz pełną wersję : Białko podczas redukcji?
Witam!
Czy podczas redukcji jest sens zazywania bialka?
Dodam, że aktualnie biorę OLIMP THERMO SPEED i nie jestem pewien czy jedno nie wyklucza drugiego oraz nie wiem czy waga nie podskoczy?
Dzięki za info
Jest i to duży, a NAWET dieta jest wskazana.
Mozesz laczyc.
bialka jak najwiecej,a wegli i tluszczy o wiele mniej
Jestem na diecie, 1000 kcal którą rozpisał mi dietetyk.
Od poniedziałku chce wrocic na silownie, w celu poprawienia swojej sylwetki, lecz nie chce nabierac masy miesniowej gdyz nie bede wiedzial czy poprostu tyje czy zwiekszam mase miesni. Chce bardziej uwidocznic swoje miesnie oraz wspomoc spalanie tluszczu.
Wiec z ta dieta moge spokojnie brac bialko?
Ogolnie diety 1000kcal raczej nie nadaja sie do niczego szczegolnie jak jeszcze masz zamiar chodzic na silwonie. Ogolnie ejzeli przy diecie 1000 kcal zostanie cos z miesni to bedzie dobrze.
Dobra dzięki za info, i daje po sogu :)
mam kumpla ktory akurat taz bierze teraz thermo z bialkiem tylko on sobie jeszcze dozucil hmb i waga mu spadla 5 kg wciagu 2 miesiecy takze smialo mozna mieszac;)
HMB bralem ale mi nie pomaga, wiec uznalem ze nie powinienem wyrzucac pieniedzy w bloto. Ale dzieki za pomoc.
Dobra dzięki za info, i daje po sogu :)
pamiętaj żebyś powoli podnosił kalorię po wyjściu z diety by się nie zalać ...
MolderDist
05-06-09, 23:52
Sens zażywania białka jest napewno po treningu, kiedy potrzebujemy jak najszybciej aminokwasy.
Potem sens jest tylko wtedy kiedy brakuje nam białka w danym posiłku. Inaczej nie stosujemy.
Pozatym nie wolno pisać: jak najwięcej biała - trzeba mieć wszystko dokładnie wyliczone, bo za duże ilości białka powodują np. zakwaszanie organizmu co może uniemożliwić poprawną redukcje i budowanie mięśni.