Zobacz pełną wersję : stanabol tablets zambon 10mg???????
Wszedłem ostatnio w posiadanie Stanabol tablets 10mg z Zambona. Nie wiem czy to jest to o co mi chodziło czy jakaś lipa. Orginalny zambon w tabletkach ma chyba dawki 2mg i jest w saszetkach... Proszę o opinię.
to jest podszywka nie orginal
więc nie zadziała wogóle?
nie wiem tego,
moze tam byc winstrol, ale rownie dobrze moze tam byc methyltesto albo zupelnie nic,
Więc dałem ciała bo ziomek dawał mi do wyboru to albo identyczne opakowanie tylko z BD- a ja głupi pomyślałem że lepiej z hiszpanii wziąć niż z tajlandii:lol:. Szkoda że nie mam dostępu do test propio. podobno jest ok na początek jeśli chodzi o suchą masę.
akurat do wyboru miales 2 niepewne winka :smile:
celuj w winko scantela,
prop czy prop + wins dobre na poczatek,
ze scantela to tylko mete ma koleś, ale mety raczej nie za bardzo chcę brać bo chodzi mi tylko i wyłącznie o suchą masę. Gdybyś mógł coś doradzić to było by fajnie:smile:
ok-prop + winko. A do tego jakieś suple... Co byś polecił?
polecilbym ci najpierw suple a kox za kilka lat dopiero,
zrób zdjęcie dokładniejsze hologramu kolega kupował tescia z podobnym hologramem tez zambon to była wyjebka
trenuję już rok na siłce, poza tym gram w siatkę więc nie mogę się koncentrować w pełnych 100% na dietach itp. Poza tym jeśli mam wziąć to wezmę prędzej czy później. Ale dzięki za podpowiedź.
to uwazaj na stawy przy winku skoro jeszcze aktywnie uprawiasz sport
Tylko debil może wyprodukować wino i podpisać Zambon,
to żałosne :(
Właśnie, z tymi podróbkami to jest żenada.
zgadzam sie z Toba Voldemort i najlepsze jest to ze tego niby zambona jest deka, tren, prop i jakis mix w strzałach zenada nawet nazwy nie umieja wymyslic ja bym za taki ug sie nie łapał skoro brak pomysłu na nazwe to ciekawe co we srodku tabsy mozna spróbowac ale inj bym omijał
raczej tu nie chodzi o wymyslenie nazwy firmy. specjalnie sie podszywaja pod znana nazwe zeby ludzie zawijali ich stuff.
tylko troche nieudolnie podobnie jak i ten niby organon argentina
Wymyślić nową nazwe to nie sztuka, ale aby mieć dobrą renome przy czym będzie większa sprzedasz, bo na tym to polega to coś trudnego i liczy się tutaj działanie,
jak ktoś zmyśla takie nazwy jak Zambon to typowy chwyt dla amatora.