Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : cykl na mase pomóżcie!

artsli
04-06-09, 21:51
mysle o kreatynie vitalmax (zielona pucha)wszyscy ja chwala
i do tego aakg ile tego potrzebuje aby było dobrze?
czy to dobre połaczenie?

artsli
04-06-09, 22:17
Staz 7 mies
wiek 25
waga 75
wzrost 182
creatyna vitalmax albo uniwersal co polecacie
mam do tego jeszcze gainera mutant mass?

luo
04-06-09, 22:33
domyślam się że to Twój pierwszy cykl na krecie?
Jeśli tak to daj samo mono po 2x5g dziennie, rano naczczo i po treningu
Jeśłi chodzi o produkt to universal jest według mnie lepszy, chociaż vitalmax też jest niczego sobie, wszystko zależy od portfela:)

"mam do tego jeszcze gainera mutant mass?"
rozumiem że trzymasz diete, mutant mass napewno się przyda, chociaż ja bym to władował w normalne jedzenie;P

KowalX
04-06-09, 22:40
aakg też może być z mono :)

ale nie zapomnij o diecie...

Fehu
04-06-09, 22:41
Aakg zależy jakie kupisz ;D jeśli zależy Ci na samej pompie to bierzesz aakg tylko przed treningiem zaczynasz powiedzmy od 3 kapsli (zależy jakie aakg bedziesz miał) i patrzysz na efekty myślę ze optymalnie było by koło 8
ale aakg mozna tez brać w DNT (bo ma swoje korzysci) ale wtedy to warto brac według zalecen producenta..
osobiscie aakg dodałem po cyklu na kreatynie

niewula
04-06-09, 22:41
nad mono nie ma co sie rozczulac bierz creapure bo to najczystsza kreta a to jaka firma to juz tylko sie cena zmienia wiec bierz najbardziej oplacalna np. zielona vitala jak napisales
aakg przewaznie sie bierze na podtrzymanie po kreatynie wiec mozesz wziasc jak skonczysz mono cykl na mono powiniem trwac 5-6 tyg

mam do tego jeszcze gainera mutant mass?
ty sie pytasz czy go masz czy co??
za ta kase wolal bym kupic jakies bialko bo na gainerze moze cie zalac ewentualnie bulka

KowalX
04-06-09, 22:47
tylko patrz by to aakg miało cytrulinę w składzie ...

bardzo dobrze uzupełnia się z kreatyną...

aakg pomaga utrzymać zdrowie metaboliczne można łączyć praktycznie ze wszystkim...

natleniona krew, szybszy transport paliwa do mięśni oraz ogólny poziom energii

chris123456
04-06-09, 23:17
a ja mam pytanko czy moge brac TREC AAKG MEGA HARDCORE i do tego vitalmax kreatyne

Młody
04-06-09, 23:26
a ja bym Ci poradził żebyś odłożył to masowanie o 3-4mies i poczekał bo zmarnujesz zestaw a organizm dostanie po dupie jest czas na mase i jest czas na rzeźbę. A teraz jest czas na rzeźbę nie macha się dużymi ciężarrami cały rok i w lato daje się odpocząć swojemu organizmowi POZDRO

KowalX
04-06-09, 23:51
a ja mam pytanko czy moge brac TREC AAKG MEGA HARDCORE i do tego vitalmax kreatyne

możesz brać...