AdiosAmigos
04-06-09, 21:28
witam, mam 16 lat, 170cm wzrostu i waze 82 kg, więc sporo za dużo, kiedy trenowalem plywanie wszystko bylo ok, nie mialem nadwagi i nie wstydzilem sie wgole. Teraz od roku juz nie pływam, no a skutki są jakie są.. Moja klata jest troche obwisła tzn. moje cycki zaczynają sie już rozchodzic na boki przy normanym ulozeniu rąk, jak sie napne to nie jest zle, ale musze cos z tym zrobic.
Potrzebuje waszej rady,
mam ławeczke i sztangi i chce robic cwiczenia na klate, ktos mi powiedzial ze mam robic cwiczenia na górną cześc.
Na masie nie musze przybierac, bo mam jej sporo, chce popostu zlikidowac ten tłuszcz z klaty żeby wyglądać jak człowiek w liceum.
Potrzebuje plan ćwiczeń jakie mam wykonywac, opowiednią do tego dietę i jakies odżywki zeby to przyspieszyc?
Dam rade cos z tym zrobic w 3 miesiące?
Czekam na wasze rady ;)
Potrzebuje waszej rady,
mam ławeczke i sztangi i chce robic cwiczenia na klate, ktos mi powiedzial ze mam robic cwiczenia na górną cześc.
Na masie nie musze przybierac, bo mam jej sporo, chce popostu zlikidowac ten tłuszcz z klaty żeby wyglądać jak człowiek w liceum.
Potrzebuje plan ćwiczeń jakie mam wykonywac, opowiednią do tego dietę i jakies odżywki zeby to przyspieszyc?
Dam rade cos z tym zrobic w 3 miesiące?
Czekam na wasze rady ;)