Zobacz pełną wersję : metanabol
przeczytalem gdzies na jakiejs stronie ze wlasnie mozna isc do lekarza z dobrym bajerem i wlasnie jak sie uda to owy lekarz wystawi recepte na metanabol 1000tab i niby koszyuje to 25zl, co o tym myslicie czy taki specywik jest zdrowy w rasadnych granicach
jak juz ci wystawi recepte to napewno nie na 1000 tabletek ani nie na 100...
a dlaczego tak sadzisz u mnie w miejscowosi jest lekarka ktora wystawia L4 tylko dlatego ze sie jej powie ze sie chce odpoczac od pracy i L4 jest na tydzien.
a dlaczego tak sadzisz u mnie w miejscowosi jest lekarka ktora wystawia L4 tylko dlatego ze sie jej powie ze sie chce odpoczac od pracy i L4 jest na tydzien.
to masz fajna lekarke,bo ja musze sie wysilic i bajerowac ze cos mnie boli albo ze cos mi dolega...
L4 a wypisywanie recepty na mete lub cos innego z saa to raczej dwie roznie rzeczy... o ile sie nie myle to na jednej recepcie lekarz moze ci wypisac 5 opakowan metki po 20 tablet ale watpie ze tyle wypisze o ile wogole wypisze... dlatego napisalem ze nie dostaniesz ani 100 a tym bardziej 1000... chyba ze masz jakiegos dobrego znajomego lekarza albo sam koksuje to swoj swego wesprze ale jak nie to marne szanse
niema szans. saa sa pod taka kontrola jesli chodzi o apteki i recepty. ze masakra. watpie zeby lekarka dala sie zbajerowac i sie podpisala pod tym. ale sprobowac mozna. powodzenia
ktos tam glupot najebal a ty lyknales...
zezwolnieniami tez nie jest tak kolorowo jak piszesz,
możesz dostać receptę co najwyzej na 20 tab i to tylko w przypadku kiedy masz znajomego lekarza, kolega ważący 75kg przy wzroście 195cm poszedł i nie dostał nic lekarz mu powiedział ze jest jest jeszcze młody i u niego to może byc normalne