Zobacz pełną wersję : 17 lat
2 tyg siłki co dalej wyrobić na rzeźbę ,czego brakuje
pewnie napiszecie masa ale nie chce być spaślakiem
proszę o rozkład treningu ..
ss-> http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c2d2d943dee61a62.html
:smile: hehehe
chcesz wiedzieć nad czym pracować ? NAD WSZYSTKIM !
co dalej masz rzeźbić ? no właśnie co ? jak jest sama skóra i kości...
myślę że jak przybierzesz na wadze 15-20 kg to nie będziesz spaślakiem bo narazie to sucha pompa z Oświęcimia
a "rozkład" :smile: treningu w dziale Trening :)
pozdro
Zawczesnie na fotki,masuj i jeszcze raz masuj
dzbanekzwd
03-06-09, 14:54
ajj ty byku !!:smile:
wiem moim 52 na łapie sie nie martwię ale,hehe , cos pisali ze albo masa albo mięśnie........
slim shady
03-06-09, 14:58
jak przyłozysz sie do diety to nie bedziesz spaślakiem ( nie jedz żadnych gówien)
Pozostaje Ci masa, jak sie boisz to dorzuć aeroby
mam nabierać masę i zbijać?
idealna sylwetka respect ;p zacznij jeśli bo same kosci, zalożysz koszule to nic nie widac.
niedlugo po 1 dniu stazu beda wstawiac fotki...
niedlugo po 1 dniu stazu beda wstawiac fotki...
albo i przed rozpoczeciem silowni
"witam,jutro ide 1 raz na silke,jak wygladam,masa jest"hahahah
A co to za fotka nie dość że niewyraźna to jeszcze jakiegos chudzielca.Ludzie nie ośmieszajcie się!!!Najpierw poćwiczcie z rok a potem fotki bo naprawdę to się śmieszne robi!!!
2 tyg siłki co dalej wyrobić na rzeźbę ,czego brakuje
To żeś sie pośpieszył z tymi zdjęciami.
PS Jak już stawiasz zdjęcia to napisz coś o sobie np. wymiary czy rekordy (po 2 tygodniach).
//pozdrawiam
Chlopie! z takimi predyspozycjami po 2 tyg treningu to kozak widac ze masa jest juz wielka tylko teraz zacznij trenowac na rzezbe i pokazesz te wielkie miesnie na plazy to kazda laska jest Twoja.Powiedz mi jak tego dokonales?
sluchaj masa to podstawa bez niej sily niezrobisz , a redukcje tluszczyku zrobisz sobie pozniej jak juz bedziesz mial co rzezbic
Jak bym był chamski to bym powiedział, że nawet spoko laska tylko trochę deska...
Chlopie! z takimi predyspozycjami po 2 tyg treningu to kozak widac ze masa jest juz wielka tylko teraz zacznij trenowac na rzezbe i pokazesz te wielkie miesnie na plazy to kazda laska jest Twoja.Powiedz mi jak tego dokonales?
jak sie ma bajere skreconą to nie potrzeba 5 -dwa na łapie ;)
myślałeś nad zostaniem jakimś trenerem ? Myślę że taka wiedza i doświadczenie nie może się zmarnować powinieneś zostać głównym adminem na tym forum. Coleman to pikuś przy Tobie.
Ps. Dobrze podpisane zdjęcie ;)